Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canons Print Plug-In for Photoshop er det perfekte grensesnittet mellom Photoshop-bildene og imagePROGRAF-skriveren. Med den kan 16-bits bildefiler overføres direkte til skriveren din, og dermed opprettholdes den brede fargeskalaen og fremragende graderingen fra originalbildene.

Fordeler

  • Vedlikehold arbeidsflyten i 16-bits farger fra bildet tas til det skrives ut
  • Sømløs arbeidsflyt sparer tid og krefter
  • Automatisk fargeromgjenkjenning
  • Avanserte fargejusteringsfunksjoner
  • Lag bilder som passer på blindrammer
  • Se enkelt hvordan ørsmå variasjoner påvirker utskriften

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Print Plug-In for Photoshop

Behold den høye bildekvaliteten


Vanligvis begrenser operativsystemer skriverdriverne til 8-bits bildebehandling, noe som ikke gir et helt perfekt resultat. Canons Print Plug-In for Photoshop omgår dette problemet ved å skrive ut direkte til skriveren. Dette opprettholder 16-bits-bildekvaliteten, slik at du kan få med hele fargeskalaen og den fulle graderingen fra originalene i utskriften.

Spar tid med sømløs arbeidsflyt


Utskriftskonfigurasjonen er samlet til ett enkelt trinn, som gir deg en sammenhengende arbeidsflyt for fargebilder fra start til slutt. Siden Print-Plug-In for Photoshop automatisk registrerer fargeromsinformasjon i Photoshop-filene, trenger du ikke å bry deg om fargekonvertering frem og tilbake.

Avanserte fargejusteringer


Hvis du ønsker å finjustere fargebalanse, kontrast, metning og andre detaljer, er ikke det noe problem. Disse resultatene oppdateres i sanntid gjennom en forhåndsvisning av bildet. Dette betyr at du alltid kan fange inn visjonen akkurat slik du har tenkt, uten å endre den opprinnelige Adobe Photoshop-filen.

Nye muligheter med lerretutskrift


Med nye imagePROGRAF Layout Plug-in får brukeren mulighet til å forberede bildene som lerretutskrifter. Bildet klargjøres for utskrift og kan monteres i en treramme.

Perfekt resultat med variasjonsutskrift


Print Plug-In for Photoshop kan raskt generere og skrive ut et sett med bildemønstre som inneholder hårfine variasjoner. Bildene plasseres i en matrise eller en strimmel, slik at det er lett å visualisere de ørsmå virkningene av fargeinnstillingsvariasjoner i utskriftene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Print Plug-In for Photoshop, funksjonene og hva den kan gjøre.