PROGRAMVARE

Print Studio Pro

Pluginmodulen for Canons Print Studio Pro gir den perfekte arbeidsflytkoblingen mellom bildet og den ferdige trykte produktet. Denne unike programvaren er utviklet spesielt for Canons profesjonelle skrivere og gir fotoutskrifter med profesjonell kvalitet på en enkel måte.

Last ned nyeste versjon

print-studio-pro_1080x384

Installering

Plugin-modulen for Print Studio Pro legges automatisk til i de kompatible bildeapplikasjonene når programvaren installeres. Du kan også laste ned den nyeste versjonen av denne pluginmodulen til de nyeste PIXMA PRO-skriverne eller de eldre imagePROGRAF PRO-skriverne.

LAST NED (1,2 Mb)

Starte Print Studio Pro

Start Print Studio Pro ved å åpne bildet (eller flere bilder) du ønsker å skrive ut i Adobe Photoshop®, Photoshop Elements® eller Lightroom®. Når du bruker Canons Digital Photo Professional, velger du helt enkelt bildene fra mappen.

Utvalg av profesjonelle skrivere

Print Studio Pro gir deg ulike utskriftsfunksjoner i et skjermbilde som er enkelt å administrere. Her kan du velge papirtype og -størrelse og administrasjon av valgt farge samt riktige fargetoner før du skriver ut. Sanntids forhåndsvisning viser de valgte fargetonene og kantene, slik at det endelige resultatet blir slik du forventer.

Print-Studio-Pro

Print Studio Pro

(1) Sanntids forhåndsvisning av det valgte bildet 
(2) Verktøy for å beskjære og rotere bilder 
(3) Miniatyrbilder av alle åpne/valgte bilder 
(4) Område for å lagre og velge favorittinnstillingene dine 
(5) Område for utskriftsinnstillinger (papirtype, oppsett, fargestyring) 
(6) Utskriftsknapp for å angi antall kopier

Vanlige utskriftsinnstillinger

Området for utskriftsinnstillinger i Print Studio Pro er der du velger de tre vanlige innstillingene for fotoutskrift: papirtype og -størrelse, bildets oppsett på arket og fargestyring (dvs. ICC-profiler).

 Paper-settings

Papirinnstillinger

I delen Medietype velger du enten papirnavnet for Canons fotopapir eller andre papirtyper (dvs. Other Glossy Paper (Andre glansede papirtyper), (Other Fine Art Paper) Andre kunstpapirtyper eller (Canvas) Lerret).

Velg riktig papirstørrelse og det aktuelle papirbrettet (bakre brett eller manuell mating). Glansede og matte papirtyper mates vanligvis i det automatiske bakre brettet, mens de tykkere og tyngre papirtypene settes inn i den manuelle materen.

 Image-layout-settings

Innstillinger for bildeoppsett

Velg blant forhåndsangitte oppsett som utskrifter med og uten kant, samt to eller fire bilder på ett ark. Når du skriver ut med kanter, kan du enkelt justere størrelsen på bildet ved å dra i hjørnene i vinduet for forhåndsvisning eller velge den nøyaktige størrelsen på bildet eller kantene i millimeter i oppsettmenyen.

Du kan enkelt midtstille bildet på papiret ved å bruke justeringsmenyen og legge til ditt eget tilpassede oppsett i listen (ved å klikke på plussknappen).

Colour-management

Fargebehandling

Du kan bruke Canons profesjonelle fotoskrivere til å skrive ut bilder som er mest mulig like bildene som vises på skjermen.

For å få best mulig resultat kan du angi fargemodusen til ICC-profil, angi skriverprofilen til auto for Canons papirtyper eller velge riktig ICC-profil for andre papirtyper. Gjengivelsesformålet bør angis som Perceptual.

Tilleggsinnstillinger

Print Studio Pro har tilleggsfunksjoner som gjør at du kan oppnå resultater som speiler dine kreative ideer. Du kan legge til tekst i bildene, velge modus for bilder i sort-hvitt, lagre favorittinnstillinger og mye mer.

Mono-printing-and-clear-coating

Sort-hvitt-utskrift og Clear Coating

Velg modusen Skriv ut sort-hvitt-bilde for å forvandle fargebilder til sort-hvitt eller produsere mer naturlige sort-hvitt-bilder av sort-hvitt-bilder.

Alternativet Bruk Clear Coat på hele siden bruker Chroma Optimiser (der det er tilgjengelig) på hele utskriften, slik at bildet blir enda mer glansfullt. Som standard brukes klart blekk kun på områder som er dekket med fargeblekk.

Adding-text-to-photos

Legge til tekst i bilder

I tekstinnstillingen (del av oppsettdelen) kan du legge til egendefinert topptekst, bunntekst, sidetall, informasjon om opphavsrett eller fotograferingsinformasjon (hvis tilgjengelig i bildeinformasjonen).

Tekstens skrifttype, størrelse og farge kan tilpasses. Oppsett med kant kreves for å bruke de fleste tekstinnstillingene.

Image-Corrections

Bildekorrigeringer

Når du skriver ut et bilde i sort-hvitt, kan du enkelt angi en tone med et enkelt klikk for å produsere sort-hvitt-bilder med varmere eller kjøligere tone. Fargebilder kan justeres i hver fargeretning.

Med funksjonen for mønsterutskrift kan du skrive ut et ark med miniatyrbilder av bildet ditt, som er justert i valgt fargeretning eller lysstyrke og kontrast.

Krystallklar kvalitet – den røde linjen

Pluginmodulen for Canons Print Studio Pro gir den perfekte arbeidsflyten mellom bildet og det ferdige trykte produktet. Denne unike programvaren er utviklet spesielt for Canons profesjonelle skrivere og gir fotoutskrifter med profesjonell kvalitet på en enkel måte.

Canon’s-genuine-image-sharpening-technology

Canons originale teknologi for bildeskarphet

Selv om kameraet og skriveren din har funksjonalitet av høy kvalitet, finnes det ikke noen måte å unngå at sendingen av lys og signaler dempes under behandlingen på. Men hovedårsaken til dette utgjør forskjellen mellom et perfekt bilde og et bilde uten skarpe detaljer, og hvis dette rettes opp basert på presisjonsdataene til hvert av bildene, er det mulig å få et naturlig perfekt bilde. Og det er takket være Canons overlegne kontrollinnstillinger – fra inndata til utskrift. Du kan gi bildene den opprinnelige skarpheten ved å korrigere basert på presisjonsdata for både perfekte og mindre perfekte optiske egenskaper og utskriftsegenskaper.

Digital-Lens-Optimiser

Digital objektivoptimalisering

Du finner funksjonen for digital objektivoptimalisering enten i Digital Photo Professional, en original EOS-programvare som er utviklet for behandling av RAW-bilder, eller som en funksjon som er installert på enkelte kameraer. Funksjonen fjerner uønskede optiske egenskaper fra RAW-bildedata når du bruker den med kompatible kameraer og objektiver. Den er en del av Canons teknologi for bildeskarphet, noe som er mulig fordi Canon utvikler alt fra objektiver og sensorer til bildeprosessorer. I tillegg til å korrigere aberrasjon i objektivet, korrigeres lysforskyvinger til sin opprinnelige tilstand ved hjelp av diffraksjon, lavpassfiltre osv. for å gjengi vakre, skarpe bilder.

Contrast-reproduction

Kontrastgjengivelse

Kontrastgjengivelse er en funksjon du får med plugin-modulen Print Studio Pro, som følger med PRO-1000. Denne funksjonen analyserer forskjellene på skriveren og papiret på forhånd for å korrigere uskarpheter som kan oppstå under utskrift. Dette gir deg bilder som er like skarpe som originalen, og utskrifter som er fulle av liv. Ved å finne skillet mellom karakteristikker for perfekte og mindre perfekte utskrifter kan du skrive ut høyoppløsningsbilder som er like skarpe som originalen.

Professional Print & Layout

Med den nye utskriftsprogramvaren Professional Print & Layout kan du skrive ut høykvalitetsbilder du har redigert ved hjelp av Digital Photo Professional, samtidig som at viktige kvaliteter som tone, skarphet og nøyaktig fargegjengivelse opprettholdes.

*Plugin for bare skrivere i imagePROGRAF PRO-serien.

FINN UT MER

imagePROGRAF_PRO-1000-red-line-BEAUTY

Kompatible skrivere

Dra nytte av fordelene med finjustert kontroll med Canons utvalg av Print Studio Pro-kompatible skrivere.

imagePROGRAF

PIXMA PRO

Du er kanskje også interessert i ...