Retningslinjer for bruk av Canon-logoen

Retningslinjer for Canon-partnere og forhandlere

Canon legger stor innsats i arbeidet for å beskytte varemerket og merkevarenavnene sine. Derfor har Canon utarbeidet disse retningslinjene for autoriserte partnere og forhandlere om hva de kan og ikke kan gjøre når det kommer til Canons logoer og varemerker på webområder og kontoer på sosiale medier.

Canon_logo_usage

DETTE KAN DU GJØRE

  • Promoter deg selv og firmanavnet ditt.
  • Oppgi at synspunktene er dine, og ikke Canons1.
  • Canon-logoen kan brukes på et webområde hvis den vises ved siden av en beskrivelse eller et bilde av et Canon-produkt du selger – til normal bruk og legitime forretningsformål – for å vise hvor det kommer fra.

DETTE KAN DU IKKE GJØRE

  • Ikke bruk ordet Canon eller et Canon-varemerke som en del av domenet ditt eller navnet på en konto på sosiale medier.
  • Ikke bruk Canon-logoen eller en del av logoen som en del av et navn, ikon eller bilde på kontoen din.
  • Ikke forkort Canon-logoen til noen få bokstaver, endre den eller kombiner den med andre ord eller bilder.
  • Ikke kjøp et domenenavn eller ta i bruk en konto på et sosialt medium som inneholder ordet Canon. Bruken av det krenker Canons rettigheter2.
  • Ikke villed noen til å tro at du hører til Canon, eller impliser at du hører til Canon, gjennom valg av bilder, navn og tekst.
  • Ikke publiser innhold som kan være ulovlig eller fornærmende eller bli sett på som trakassering av Canon eller andre tredjeparter.

Vi anbefaler at du oppsøker juridisk rådgivning hvis du har spørsmål om hvordan du kan sørge for at webområdene dine eller kontoene dine på sosiale medier samsvarer med denne veiledningen.

Hvis du har behov for mer informasjon om bruk av Canon-logoen og Canons varemerker, kan du kontakte corporate.communications@canon-europe.com for å få et fullstendig dokument.¹ Husk at du har eneansvar for innholdet du publiserer på Internett. Sørg for at du ikke krenker lover om opphavsrett, rimelig bruk, personvern, fremlegging av økonomiske opplysninger og andre gjeldende lover.

² Canon krever at alle domenenavn som tilegnes av en tredjepart, som inneholder Canon-varemerker, blir overført til Canon. Canon vil kontakte leverandører av sosiale medier for å stenge kontoer som krenker Canons rettigheter.