Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

HANDELSLØSNINGER

Foto-, video- og programvareløsninger som forbedrer produktene dine

Lag kostnadseffektivt innhold av høy kvalitet for å gi liv til produktet ditt og fremme merkene dine.

Foto-, video- og programvareløsninger som forbedrer produktene dine

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det kortfattede skjemaet for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Få merkevarene dine til å skinne med kameraer og programvare fra Canon

Canon er ikke bare verdensledende innen foto- og videoprodukter, men også en innovatør innen programvare. Når disse teknologiene kombineres, har de muligheten til å bringe produktet nærmere kunden.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

NYSKAPENDE PROGRAMVARE

Utvikle evnen din til å levere

Canons Software Development Kit (SDK) har en rekke funksjoner som du kan få tilgang til med tilkoblede kameraer. Ved å koble et kamera til en datamaskin eller smarttelefon kan utviklerne kontrollere prosessen med å ta bilder.

Canon Camera

Kamerakontroll

Fjernstyr kameraet med hastighet og presisjon, slik at du får full kontroll over eksponering og fokus.

Canon Camera

Administrere innhold og produksjon

Last ned bilder, kontroller og endre kamerainnstillinger, og ta bilder fjernstyrt fra Mac, PC eller smarttelefon.

KUNDEEKSEMPEL

Bruk av R-systemet til netthandelsfotografering med Argos Sainsbury's

Se hvordan Argos bruker Canon-utstyr i et internt studio til å skape en rask og effektiv arbeidsflyt på tvers av samtidige fotograferinger.
Canon Camera

Relaterte produkter

Finn ut mer om Canons profesjonelle foto- og videoprodukter som gir deg full kontroll og uovertruffen kvalitet.

 • Canon Camera

  MACROOBJEKTIV

  Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

  Ta en nærmere titt på motivet ...
 • Hold deg ett skritt foran med Canon

  Canons løsninger for handelsfoto og -filming tilbyr rask og kostnadseffektiv produksjon av innhold av høy kvalitet for å nå kundene dine på en riktig, effektiv og konsekvent måte, noe som maksimerer produktiviteten, lønnsomheten og markedsandelen.

  Hastighet

  Våre foto- og videokamerasystemer er utviklet for å gi imponerende resultater, med stillbilder på opptil 45 megapiksler, 20 bilder per sekund eller enestående 8K-filmer fylt med detaljer. Canons utvalg av kameraer gir utrolige resultater. Fra det øyeblikket du trykker på knappen, kan du raskt være på markedet med en flerkanalstrategi som gir deg effektiv distribusjon med minimal etterbehandling.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Bildekvalitet

  Canon lager sine egne bildesensorer – banebrytende stillbilder og videoopptak med høy oppløsning, og med den imponerende fargenøyaktigheten og skarpheten fra de legendariske objektivene. Bilder av god kvalitet vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene og gi en bedre kundeopplevelse. Funksjonene for autofokus og hvitbalanse gir svært nøyaktige resultater og fremhever alle detaljene og teksturene produktene dine fortjener, slik at det blir færre returer
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Gjennomførte resultater

  Konfigurer, komponer, ta bilder. Igjen og igjen. Med Canon-teknologi kan du være sikker på at du får imponerende resultater gang på gang, slik at produktene dine ser konsekvente og realistiske ut. Det trengs minimalt med redigering og retusjering, og den kreative kontrollen er din.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Produktivitet

  Kameraene våre fungerer raskt og effektivt med svært raske prosessorer og lynrask autofokus, slik at du kan fortsette å komme med produkter mens kameraene våre fortsetter å ta bilder. Sluttresultatet er selvfølgelig at mer av merkevaren din kommer på markedet raskere enn noen gang.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Arbeidsflytstyring

  Programvareløsningene og -kameraene våre er laget for å integreres i arbeidsflyten din og kan tilpasses etter hvert som bedriften vokser og utvikler seg. Fra fil til Internett – med en Adobe RGB-fargeprofil kan du se gjennom bildene dine raskt mens du tar bilder. Dette gjør at du sparer tid i etterproduksjonen, og gjør at bildene dine kan vises øyeblikkelig til hele verden.

  Et handelssystem for deg

  Uansett hvilken bransje du er i, har Canon en handelsløsning for deg. Våre eksperter skreddersyr en pakke som oppfyller alle dine behov. Bare ta en titt på områdene vi allerede har jobbet i

  Relaterte artikler

  Du er kanskje også interessert i …