Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

HANDELSLØSNINGER

Foto-, video- og programvareløsninger som forbedrer produktene dine

Lag kostnadseffektivt innhold av høy kvalitet for å gi liv til produktet ditt og fremme merkene dine.

Foto-, video- og programvareløsninger som forbedrer produktene dine

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det kortfattede skjemaet for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Få merkevarene dine til å skinne med kameraer og programvare fra Canon

Canon er ikke bare verdensledende innen foto- og videoprodukter, men også en innovatør innen programvare. Når disse teknologiene kombineres, har de muligheten til å bringe produktet nærmere kunden.

 • CANON SOFTWARE

  CANON-PROGRAMVARE

  Programvare med ekte intelligens

  Canon har utviklet programvare som integreres sømløst i eksisterende programmer og arbeidsflyter, slik at du kan opprette og ta bilder som kan brukes på tvers av produktporteføljen.

 • R5_mountlens

  CANON-KAMERAER

  Dokumentert kvalitet, profesjonelle resultater

  Canons foto- og videokameraer er svært gode verktøy som er utformet for å fange opp farger, detaljer og tekstur med uovertruffen kvalitet. Dette gir produktene dine et tiltalende utseende og gjør dem levende for kundene dine.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

NYSKAPENDE PROGRAMVARE

Utvikle evnen din til å levere

Canons Software Development Kit (SDK) har en rekke funksjoner som du kan få tilgang til med tilkoblede kameraer. Ved å koble et kamera til en datamaskin eller smarttelefon kan utviklerne kontrollere prosessen med å ta bilder.

Canon Camera

Kamerakontroll

Fjernstyr kameraet med hastighet og presisjon, slik at du får full kontroll over eksponering og fokus.

Canon Camera

Administrere innhold og produksjon

Last ned bilder, kontroller og endre kamerainnstillinger, og ta bilder fjernstyrt fra Mac, PC eller smarttelefon.

KUNDEEKSEMPEL

Bruk av R-systemet til netthandelsfotografering med Argos Sainsbury's

Se hvordan Argos bruker Canon-utstyr i et internt studio til å skape en rask og effektiv arbeidsflyt på tvers av samtidige fotograferinger.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_NO

Relaterte produkter

Finn ut mer om Canons profesjonelle foto- og videoprodukter som gir deg full kontroll og uovertruffen kvalitet.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  Speilløse kameraer

  Du tror du vet alt om speilløse systemkameraer? Tro om igjen. EOS R5s kompromissløse ytelse er en revolusjon for fotograferingen og filmskapingen din.
 • Canon Camera

  Speilløse kameraer

  Uansett hva du filmer eller tar bilder av, og hvordan du gjør det, lar EOS R6 deg være kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig.
 • Canon Camera

  RF-objektiver

  Ta den speilløse fotograferingen i fullformat til neste nivå med en 24–70 mm zoom, stor blenderåpning og 5-trinns bildestabilisering.
 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF-OBJEKTIVER

  RF 70-200mm F2.8L IS USM er en del av en trio med profesjonelle zoomobjektiver, og det er den perfekte følgesvennen for nyhets-, sports- og reisefotografering.
 • Canon Camera

  SPEILREFLEKSKAMERAER

  Uansett hva du fotograferer eller filmer, kan du være sikker på at du får førsteklasses bildekvalitet og en gjennomført profesjonell ytelse.
 • Canon Camera

  SPEILREFLEKSKAMERAER

  Livet er fullt av flyktige øyeblikk. Med EOS-1D X Mark III kan du forevige flere av dem og dele din visuelle historie med verden.
 • Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

  VIDVINKELZOOM I L-SERIEN

  Ta den speilløse fotograferingen i fullformat til neste nivå med en 24–70 mm zoom, stor blenderåpning og 5-trinns bildestabilisering.
 • Canon Camera

  MACROOBJEKTIV

  Ta en nærmere titt på motivet ...
 • Hold deg ett skritt foran med Canon

  Canons løsninger for handelsfoto og -filming tilbyr rask og kostnadseffektiv produksjon av innhold av høy kvalitet for å nå kundene dine på en riktig, effektiv og konsekvent måte, noe som maksimerer produktiviteten, lønnsomheten og markedsandelen.

  • En mann og en kvinne som smiler og ser på et nettbrett.

   FORSTÅR ALLE DINE BEHOV

   Rådgivning

   Siden alle bedrifter er forskjellige, tar vi oss tid til å lytte, forstå og finne de beste måtene å maksimere de unike arbeidsflytbehovene på.

  • DSR

   SYSTEMUTVIKLING

   Definer

   Nå som vi vet hva bedriften handler om og hvilke krav du har til merkevaren, tilbyr vi et dokumentert utviklingssett som spesifiserer funksjonaliteten til programvaren for utviklere om hvordan de kan få den til å fungere sammen med deres bruk.

  • A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop.

   BYGGE FOR MERKEVAREN DIN

   Design

   Med de viktigste elementene på plass, skreddersyr vi en pakke som passer dine ønsker, og velger en kamera- og objektivpakke som oppfyller alle dine behov.

  Hastighet

  Våre foto- og videokamerasystemer er utviklet for å gi imponerende resultater, med stillbilder på opptil 45 megapiksler, 20 bilder per sekund eller enestående 8K-filmer fylt med detaljer. Canons utvalg av kameraer gir utrolige resultater. Fra det øyeblikket du trykker på knappen, kan du raskt være på markedet med en flerkanalstrategi som gir deg effektiv distribusjon med minimal etterbehandling.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Bildekvalitet

  Canon lager sine egne bildesensorer – banebrytende stillbilder og videoopptak med høy oppløsning, og med den imponerende fargenøyaktigheten og skarpheten fra de legendariske objektivene. Bilder av god kvalitet vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene og gi en bedre kundeopplevelse. Funksjonene for autofokus og hvitbalanse gir svært nøyaktige resultater og fremhever alle detaljene og teksturene produktene dine fortjener, slik at det blir færre returer
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Gjennomførte resultater

  Konfigurer, komponer, ta bilder. Igjen og igjen. Med Canon-teknologi kan du være sikker på at du får imponerende resultater gang på gang, slik at produktene dine ser konsekvente og realistiske ut. Det trengs minimalt med redigering og retusjering, og den kreative kontrollen er din.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Produktivitet

  Kameraene våre fungerer raskt og effektivt med svært raske prosessorer og lynrask autofokus, slik at du kan fortsette å komme med produkter mens kameraene våre fortsetter å ta bilder. Sluttresultatet er selvfølgelig at mer av merkevaren din kommer på markedet raskere enn noen gang.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Arbeidsflytstyring

  Programvareløsningene og -kameraene våre er laget for å integreres i arbeidsflyten din og kan tilpasses etter hvert som bedriften vokser og utvikler seg. Fra fil til Internett – med en Adobe RGB-fargeprofil kan du se gjennom bildene dine raskt mens du tar bilder. Dette gjør at du sparer tid i etterproduksjonen, og gjør at bildene dine kan vises øyeblikkelig til hele verden.

  Et handelssystem for deg

  Uansett hvilken bransje du er i, har Canon en handelsløsning for deg. Våre eksperter skreddersyr en pakke som oppfyller alle dine behov. Bare ta en titt på områdene vi allerede har jobbet i

  • BUTIKK

   Produkter og tilbehør

   Maksimer arbeidsflyten, og gled deg over rask og nøyaktig fotografering og video av produktene dine for nett og katalog.

  • 672149325

   MOTE

   Klær og antrekk

   Fang opp hver eneste detalj med nøyaktige farger, og gi liv til merkene dine og kundenes tanker.

  • STUDIO

   Portretter og mer

   Med svært konsekvent eksponering og belysning kan du ganske enkelt be kundene om å sitte, posere og trykke på knappen.

  • MUSEUM

   Arkivering med effektivitet

   Når lagerbeholdningen krever optimale detaljer og nøyaktighet, kan du være trygg på at Canon-kameraer, -objektiver og -programvare kan produsere det perfekte systemet for den visuelle katalogen.

  Relaterte artikler