Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

LØSNINGER FOR NETTHANDEL

DIGITALE BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER FOR NETTHANDEL

Øk nettsalget detes med kostnadseffektive digitale bildebehandlingsløsninger av høy kvalitet som fanger publikums oppmerksomhet, og som driver netthandelen deres fremover.

Fotografering for salg

Konkurrer i et netthandelsmarked med høyt tempo ved hjelp av banebrytende bildeløsninger som blåser liv i produktene deres, som inspirerer til lidenskap, og som til syvende og sist overtaler kundene til å kjøpe av dere.
 • Skalering og fleksibilitet

  Lag en løsning som passer for bedriften, uansett hva du fotograferer og hvordan du jobber – takket være fleksibiliteten, bredden og skalaen vi tilbyr.

 • Pålitelig rådgivning

  Øk kundetilfredsheten med ekspertråd som er tilpasset markedet og situasjonen deres – i tillegg til praktisk støtte akkurat når dere trenger det.

 • Kreativitet som selger

  Skill dere ut fra mengden med bilder av høy kvalitet som fremhever produktverdien, stimulerer til salg og reduserer antall returer.

 • Fra foto til handel raskt

  Sett fart i arbeidsflytene for fotografering, etterproduksjon og publisering, slik at dere kan ta varelageret fra fotografering til butikk på få sekunder.

 • Overbevisende innovasjon

  Blås liv i produktene deres virtuelt, slik at kundene får tryggheten og detaljene de trenger for å kjøpe varene på nett.

 • Arbeidsflyter for alle oppsett

  Vi støtter bedrifter som bruker interne eller automatiske arbeidsflyter, med løsninger som går fra manuelle til helautomatiske – eller et sted imellom. Uansett hvordan arbeidsflyten deres er, kan vi hjelpe dere med å fortsette å knipse.

 • Skreddersydde bildebehandlingsløsninger for alle produktlinjer og -volumer

  Fotograferer du sminke eller biler? En øredobb eller en møbelpakke? Representerer du et stort varemerke med et enda større lager eller en liten boutique med et skreddersydd utvalg? Vi har kunnskapen, fleksibiliteten og skalerbarheten som gjør oss til den rette partneren for enhver bedrift.

  Vi samarbeider med bransjens beste partnere innen netthandelsteknologi, og vi har tyngden som skal til for å lage en skreddersydd løsning til alle kunder, uavhengig av sektor eller lagerbeholdning.
  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

   Mote

   Fang opp alle teksturer og intrikate designfunksjoner med kameraene våre, og bruk bildene til å lage 360°-bilder, fargenøyaktig AR og annet innhold som øker kundeengasjementet og salget.

  • Canon_Argos_AFord_HIRES-61336.tif

   Smykker og klokker

   Fotografer på en nøyaktig måte de fineste detaljer for kundene, slik at de kan utforske produktet deres fra alle vinkler – alt sammen internt med de integrerte arbeidsflytene våre, som gjør at lagerbeholdningen deres holdes trygg og sikker.

  • ITCG_B2B_Industry_Pre-motion

   Bil

   Ta helt konsekvente og nøyaktige bilder raskt, slik at dere kan få lageret fort ut på nettet, med bilder som kundene kan stole på – og skill dere ut fra konkurrentene.

  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

   Butikker

   Vær fleksibel og juster arbeidsflyten slik at den passer til fotografering av ulike produktkategorier, deriblant ulike typer og størrelser.

  Canon føles definitivt som en intern partner, ikke som en ekstern leverandør. Vi jobber reaktivt, men også proaktivt sammen med Canon, og vi støtter oss på dem for å få råd og støtte.»

  Frigjør potensialet ditt med Canons kameraer og SDK

  Når du kombinerer kraften i kamerateknologien vår med et fleksibelt SDK, kan du skape innhold som fanger publikums oppmerksomhet og genererer salg.

  En metode som er like unik som bedriften deres

  Et samarbeid med oss handler om mer enn å finne riktig utstyr – oppdag bildebehandlingsløsninger som er skreddersydd behovene deres, og som er utviklet for å styrke varemerket deres.

  Relaterte artikler

  A fashion shoot for an online clothes company, with a woman wearing a denim jacket and black tights poses in a photography studio.

  Kommersiell

  Tre måter å oppnå vellykket netthandel på med fotografering

  Hvordan kan produktfotograferingen din holde tritt når forbrukerne handler stadig mer på nett?

  Finn ut hvordan vi kan holde dere konkurransedyktige i et nettmarked med høyt tempo ved hjelp av produkter og arbeidsflyter som er tilpasset behovene deres.