LØSNINGER FOR EKSTERN KRINGKASTING

PTZ-kameraer og fjernstyrte nettverkskameraer fra Canon

En serie fjernstyrte 4K-kameraer med panorering, vipping og zoom (PTZ) samt enestående bildekvalitet og nøyaktig kontroll, utformet for å passe til en rekke produksjoner og bruksområder.
Canon CR-N500 PTZ-kamera

Produksjon og strømming

Kom tettere på, med enestående skarphet

Velkommen til den nyeste generasjonen av fjernstyrte PTZ-kameraer og kontrollere fra Canon. Canon-løsningen tilbyr en fjernstyrt 4K-produksjonspakke for alle typer situasjoner. Den har funksjoner for jevn panorering og vipping med enestående bildekvalitet for innendørs og utendørs bruk, mens maskinvarekontrolleren vår og den kostnadsfrie programvarekontrollen vår gjør det mulig å kontrollere og justere kameraet eksternt. Canon støtter også de nyeste avanserte programmene, for eksempel Auto Tracking*, som kan tilføre det ekstra automatiserte elementet i produksjonen.

*Tilgjengelig på enkelte modeller. Krever betalt lisens.

Oppdag Canons optiske arv ved å ta bilder av høy kvalitet i en rekke ulike situasjoner.

Hele Canon PTZ-serien

 • PTZ-kameraer

  CR-N700

  Et eksepsjonelt profesjonelt PTZ-kamera med 4K60P, 12G-SDI-tilkobling og førsteklasses autofokus med alternativ for intelligent Auto Tracking.
 • PTZ-kameraer

  CR-X300

  Et kompakt PTZ-kamera med IP65-klassifisering som gir 4K-oppløsning, 20x optisk zoom og IP-strømming og -kontroll for en rekke bruksområder.
 • PTZ-kameraer

  CR-X500

  CR-X500 er et robust og værbestandig kamerahus med 4K UHD-oppløsning, 15x optisk zoom, 12G-SDI og Dual Pixel CMOS AF. Det er det perfekte PTZ-kameraet for fjernproduksjoner og -overvåking.
 • PTZ-kameraer

  CR-N500

  CR-N500 har en 15x optisk zoom, mulighet for 4K UHD-opptak og Dual Pixel-autofokus med alternativet for intelligent Auto Tracking, og gir deg presis kontroll og sømløs IP-strømming med fantastiske resultater.
 • PTZ-kameraer

  CR-N300

  Utstyrt med 4K UHD-oppløsning, 20x optisk zoom, hybrid autofokus med alternativ for intelligent Auto Tracking og en rekke protokoller for IP-strømming og -kontroll, slik at du kan bergta publikum på nye måter.
 • PTZ-kameraer

  CR-N100

  Et smidig 4K PTZ-kamera med avansert autofokus, 20x optisk zoom og flere IP-protokoller med alternativ for intelligent Auto Tracking.
 • En løsning for alle typer scenarier

  Finn ut hvordan Canon PTZ-løsninger kan brukes på en rekke bruksområder takket være vår fremragende bildeteknologi.

 • Kringkasting og TV-studioer

 • Direktesendte arrangementer og musikkopptredener

 • Bedriftsarrangementer og presentasjoner

 • Høyere utdanning

 • tilbedelsessteder

 • Kringkasting av utendørsaktiviteter og idrettsarrangementer

 • Nyttig tilbehør

  Kontroller Canon PTZ-kameraet eksternt eller på stedet ved hjelp av maskinvarekontrolleren vår og den kostnadsfrie programvarekontrolleren vår.

  CR-S700R

  Fremhevet produkt

  Canon Robotic Camera System CR-S700R

  Profesjonell fjernstyringsløsning med panorering, vipping og zooming for stillbildefotografering, som er kompatibel med kameraer med utskiftbare objektiver.

  Løsning

  Se Canons PTZ-nettverksserie

  Canons serie med nettverkskameraer gir deg løsningen du trenger til overvåking. Kameraene er kompakte, men har likevel høy ytelse, og gir enestående bildekvalitet, selv i dårlig lys, der det finnes flere sikkerhetsrisikoer.

  Enkelt å installere, og med et bredt synsfelt

  Canons utvalg av PTZ-overvåkingskameraer er ideelle for bruksområder som trafikkstyring, urban overvåking og butikkområder.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Finn ut mer om Canon Pro Video, og finn nye måter å bruke video på

  Uansett om du filmer sterke dokumentarer, en spennende dramaserie eller prisbelønte filmer, finnes det et Canon Pro Video-produkt som kan ta kreativiteten din til nye høyder.

  Registrer deg nå

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

  Vil du bli kontaktet av en Canon-representant?

  Fyll ut skjemaet under med dine opplysninger, så vil du bli kontaktet av en representant fra Canon.