Lenses for EOS DSLR

Objektiver for EOS-speilreflekskameraer

Gir en blanding av utmerket bildekvalitet, fleksibilitet og hastighet.

SE UTVALGET

Klar til bruk

Canon-objektiver for speilreflekskameraer tilbyr et bredt spekter av kreative alternativer – fra kompakte primærobjektiver med stor blenderåpning og zoomobjektiver for fleksibel innramming til spesialobjektiver som fiskeøye, makro og tilt-og-shift og profesjonelle objektiver i L-serien med uovertruffen optisk ytelse.

EF-objektivfilter

Ser du etter et bestemt RF-objektiv? Begrens søket ditt
Filtrer etter

EF 100mm f/2 USM

Et USM-objektiv med middels telefoto, som passer perfekt til å ta bilder av portretter og innendørsidrett takket være den brede blenderåpningen på f/2.

Finn ut mer

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Et profesjonelt telefotoobjektiv i L-serien med en bred blenderåpning på f/2, som passer godt til portrettfotografering og fotografering i lite lys.

Finn ut mer

EF 20mm f/2.8 USM

Med bred visningsvinkel og en rask blenderåpning er dette objektivet perfekt egnet til landskaps- eller reportasjefotografering.

Finn ut mer

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Et profesjonelt telefotoobjektiv i L-serien med en blenderåpning på f/2 og bildestabilisator, som passer godt til fotografering av innendørsidrett og fotografering i lite lys.

Handle nå

Finn ut mer

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Et vidvinkelobjektiv med L-serie-optikk og en rask blenderåpning på f/1.4, som er perfekt for fotografering i lite lys. Et populært valg blant profesjonelle fotografer.

Finn ut mer

EF 24mm f/2.8 IS USM

Et objektiv med høy ytelse, bildestabilisator og en blenderåpning på f/2.8, som er perfekt til fotografering i lite lys og på reiser.

Finn ut mer

EF 40mm f/2.8 STM

Et kompakt pannekakeobjektiv med en rask blenderåpning, som passer perfekt til reisefotografering og generell fotografering.

Finn ut mer

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Profesjonelt USM-objektiv i L-serien med en blenderåpning på f/1.2 for fotografering i lite lys og med utmerket kontroll over dybdeskarphet.

Finn ut mer

EF 50mm f/1.4 USM

USM-objektiv med høy ytelse og en blenderåpning på f/1.4 for generell fotografering, portrettfotografering og fotografering i lite lys.

Finn ut mer

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

Et objektiv i L-serien med svært høy ytelse, bildestabilisator og en rask blenderåpning på f/4, som passer perfekt til fotografering av dyreliv.

Finn ut mer

Fremhevede objektiver fra Canon

Canon-objektiver kombinerer håndverk og ny optisk teknologi for å sikre bilder og filmer av høy kvalitet. Ta en titt på de nyeste vidvinkelobjektivene, telefotoobjektivene og makroobjektivene for speilreflekskameraet ditt.

Du er kanskje også interessert i ...