Instant Cameras and Pocket Printers

Instantkameraer og lommeskrivere

Disse elegante små modellene i lommeformat er lette og gir deg umiddelbare resultater – perfekt for å fange spesielle øyeblikk med bilder som kan deles der og da

SE UTVALGET

Øyeblikkelig bilde med resultater som kan deles

Knips og skriv ut med en skriver i lommeformat. Velg mellom 2-i-1-modeller med kameraer og praktiske selfie-speil eller elegante bærbare skrivere med smarte koblinger til smartenheten din – uansett har du muligheten til å skrive ut i din hule hånd.

Zoemini S

Canon Zoemini S

Gjør minnene om til søte suvenirer med det innebygde, snedige kameraet i Canon Zoemini S med selfie-speil, ringlys og ekstern utløser

Vis flere

Canon Zoemini S
Zoemini C

Canon Zoemini C

Ta en perfekt selfie med speilet på Canon Zoemini C, og få øyeblikkelig utskrift med klebrig bakside – perfekt til pynting av saker og rom

Vis flere

Canon Zoemini C
Zoemini

Canon Zoemini

Canon Zoemini er en slank modell for øyeblikkelig utskrift. Med smart kobling til smarttelefonen og Canon Mini Print-appen kan du ta bilder og redigere på telefonen og så skrive ut på farten.

Vis flere

Canon Zoemini

Knips, skriv ut og kleb med modeller i lommestørrelse og blekkfrie bilder

Med blekkfri utskriftsteknologi, papirkapasitet på 10 ark og en elegant, lett konstruksjon er disse instantkameraene og lommeskriverne perfekte følgesvenner for knipseglade selskapsløver

Canon Zoemini S

• Selfie-speil og Micro SD-kortspor er kun tilgjengelig med Canon Zoemini S og Canon Zoemini C
• Tilkobling til smarttelefon, Canon Mini Print-app og Bluetooth er kun tilgjengelig med Canon Zoemini S og Canon Zoemini

 canon-zoemini

Se, knips og skriv ut

Få mulighetene rett i hånden med et instantkamera og en lommeskriver

Se video

Øyeblikkelig bilde

Med smarte tilkoblinger får du øyeblikkelig utskrift av bilder fra smarttelefonen ved hjelp av Canon Zoemini. Det innebygde kameraet og selfiespeilene i Canon Zoemini C og Canon Zoemini S gir deg en 2-i-1-pakke med alt du trenger til fotografering og utskrift i én flott modell.

Instant capture

Kreativ tilpasning

Gå inn i Canon Mini Print-appen med Canon Zoemini eller Canon Zoemini S for å sette ditt eget preg på bildene. Legg til filtre, rammer, utvidet virkelighet og tekst, eller lag en virkelig personlig utskrift med collager eller rutenettplakater.

Creative customisation
Canon Zoemini

Undersøkelse

Skriv ut og del minner på farten

Se video

Connect Canon Zoemini to your phone

Canon Mini Print-app

Koble Canon Zoemini-skriveren til mobiltelefonen eller nettbrettet via Canon Mini Print-appen, som du kan laste ned uten ekstra kostnader fra App Store og Google Play-butikken*. Bruk dine egne bilder, eller last ned direkte fra Facebook, Instagram, Google Bilder, Dropbox eller iCloud. Du kan legge til filtre, utvidet virkelighet, forvrengninger, tegninger eller tekst for å få et bilde med personlig preg. 

Canon ZINK™ Photo Paper

ZINK-papiret er dekket med mikrokrystaller som reagerer når de varmes opp, noe som produserer et flekkbestandig, rivesikkert og vannbestandig bilde uten blekk.

Kjøp 20 ark

Kjøp 50 ark

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#FreeYourStory

Vær dristig. Vær uttrykksfull. Vær original. Vis oss livet gjennom objektivet ditt. Enten du fotograferer, filmer eller skriver ut, vil vi se ditt unike perspektiv på verden, slik du har foreviget det.

Lær mer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Relaterte produkter

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå


*Kun tilgjengelig på Canon Zoemini og Canon Zoemini S via Canon Mini Print-appen