mirrorless range
alt text goes here

SPEILLØSE
KAMERAER

Man finner historier overalt. Vær klar for dem med et kompakt speilløst kamera du kan ta med deg overalt.

SE UTVALGET

Stor kvalitet,
liten størrelse.

Gode historier utspiller seg rundt oss til enhver tid.
Alt du trenger, er et kamera, så kan livet finne sted og gode historier bli til.

Canon EOS M50

EOS M50

En stilig designklassiker som vil gi deg inspirasjon til å skape minneverdige historier takket være en sensor i speilreflekskamerastørrelse, 4K-video og enkle tilkoblingsmuligheter.

Utforsk nå

London river panorama at night.
Tatt med EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Hva er et speilløst kamera?

I motsetning til et speilreflekskamera som reflekterer lyset via et speil inn i kamerasøkeren, har ikke speilløse kameraer – også kalt kompakte systemkameraer – speil eller optisk kamerasøker. Det gjør at de er mindre enn speilreflekskameraer.

I stedet for å se gjennom objektivet for å finne motivet ditt via kamerasøkeren, får du se en forhåndsvisning av bildet på en skjerm på baksiden av det speilløse kameraet. Til tross for ulikhetene i utformingen kan du bruke objektiver kreativt med speilløse systemkameraer, akkurat som med speilreflekskameraer.

eos m10 lifestyle alina

Fantastisk kvalitet

Canons speilløse kameraer kombinerer det beste fra våre kompaktkameraer og speilreflekskameraer for å levere bilder og filmer av overlegen kvalitet, fullpakket med detaljer, farger og stemning – selv under dårlige lysforhold.

stunning quality

Speilløse kameraer kontra speilreflekskameraer

Speilløse kameraer har mange av de samme fordelene som speilreflekskameraer, f.eks. muligheten til å skifte objektiv. De har også fordelen av å være vesentlig mindre enn speilreflekskameraer.

Speilreflekskameraer har imidlertid vært på markedet i mange år, og på den måten er den tradisjonelle søkerens bruk og komfort finjustert. Avanserte autofokussystemer gjør at disse kameraene har evnen til å fange inn de vanskeligste motivene.

Velg det rette kameraet

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Kan jeg bruke forskjellige objektiver?

Med våre speilløse kameraer kan du enkelt bytte objektiver for å finne en annen synsvinkel. I tillegg til et utvalg av allsidige, kompakte EF-M-objektiver kan du bruke Canons Mount Adapter EF-EOS M for å utvide valgmulighetene dine til over 80 EF-S- og EF-objektiver til speilreflekskameraer, inkludert spesielle objektiver som makro og fiskeøye.

Les mer

Hva er et EF-M-objektiv?

EF-M-objektiver er bærbare, lette objektiver som er utformet spesifikt for EOS M-kameraene. Objektivutvalget omfatter alt fra ultravidvinkel- og telezoom-objektiver til bittesmå pannekakeobjektiver, slik at du kan utforske kreativiteten din.

Les mer

eos m3 ambient system

Oppdag speilrefleks

Vakker bildekvalitet og avansert ytelse. Speilreflekskameraer gir deg verktøyet til å utforske hele ditt kreative potensial.

Se hele utvalget

Oppdag speilrefleks