Lenses for EOS R

Objektiver for EOS R

Utforsk neste generasjon av objektivene i EOS-R-systemserien som er utformet for å gi utmerket optisk ytelse.

SE UTVALGET

Utforsk alle muligheter

Fotografer og filmskapere kan utforske en rekke nye kreative fotograferingsmuligheter med Canon EOS R-kameraet. Nyskapende RF-objektiver gir superrask fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne gir sømløs tilgang til eksisterende EF- og EF-S-objektiver uten tap av ytelse.

EOS R-objektivfilter

Bruk av EF- og EF-S-objektiver sammen med EOS R-systemet krever en EOS R-fatningsadapter som gir fullstendig kompatibilitet uten tap av ytelse.

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Gir superskarpe bilder i vidvinkel takket være L-seriens optiske kvalitet og 5-trinns bildestabilisering for dynamiske vinkler, selv på trange områder

Handle nå

Finn ut mer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Det ideelle objektivet til hverdagsbruk for brukere av fullformats speilløse systemkameraer. Med det brukervennlige RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet, som er lett og kompakt, kan du ta fotograferingen din til nye høyder.

Finn ut mer

RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM er en del av en trio med profesjonelle zoomobjektiver, og det er den perfekte følgesvennen for nyhets-, sports- og reisefotografering.

Handle nå

Finn ut mer

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM gir kompromissløs skarphet for portretter, i tillegg til kreative muligheter og suveren ytelse i lite lys.

Handle nå

Finn ut mer

EOS R RF-fatningskompatibilitet

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver – fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk ved hjelp av adaptere og Speedlite-blitser og tilbehør.

Se artikkel

EOS R RF Mount Compatibility

Trenger du hjelp til å finne et objektiv?Ta bilder av det du liker, med EOS-kameraet. Bruk et av objektivvelgerverktøyene våre til å finne det perfekte objektivet.

Du er kanskje også interessert i ...