Lenses for EOS R

Objektiver for EOS R

Utforsk neste generasjon av objektivene i EOS-R-systemserien som er utformet for å gi utmerket optisk ytelse.

SE UTVALGET

Utforsk alle muligheter

Fotografer og filmskapere kan utforske en rekke nye kreative fotograferingsmuligheter med Canon EOS R-kameraet. Nyskapende RF-objektiver gir superrask fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne gir sømløs tilgang til eksisterende EF- og EF-S-objektiver uten tap av ytelse.

EOS R-objektivfilter

Bruk av EF- og EF-S-objektiver sammen med EOS R-systemet krever en EOS R-fatningsadapter som gir fullstendig kompatibilitet uten tap av ytelse.

Ser du etter et bestemt RF-objektiv? Begrens søket ditt
Filtrer etter

canon-camera

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM er et profesjonelt makroobjektiv som passer perfekt for håndholdte bilder i 1,4 x naturlig størrelse og slående portretter, med kvaliteten man kjenner igjen fra L-serien.

Finn ut mer

canon-camera

Et kompakt, stillegående og lett 50mm RF-fastobjektiv med en stor blenderåpning på f/1.8, som er midt i blinken for de kreative ideene dine.

Handle nå

Finn ut mer

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM-objektivet er et kompakt og lett telezoomobjektiv i L-serien, som egner seg godt til reise, sport/dyreliv og portretter.

Handle nå

Finn ut mer

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Gir superskarpe bilder i vidvinkel takket være L-seriens optiske kvalitet og 5-trinns bildestabilisering for dynamiske vinkler, selv på trange områder

Handle nå

Finn ut mer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Det ideelle objektivet til hverdagsbruk for brukere av fullformats speilløse systemkameraer. Med det brukervennlige RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet, som er lett og kompakt, kan du ta fotograferingen din til nye høyder.

Finn ut mer

RF 600mm F11 IS STM side

Et revolusjonerende superteleobjektiv som er kompakt og lett, og som egner seg godt til å ta bilder av dyreliv, reiser eller fly ol..

Handle nå

Finn ut mer

RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM er en del av en trio med profesjonelle zoomobjektiver, og det er den perfekte følgesvennen for nyhets-, sports- og reisefotografering.

Handle nå

Finn ut mer

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Et kompakt, lett og kraftig superteleobjektiv som hovedsakelig er rettet mot dyrelivsfotografer som er ute etter den beste rekkevidden.

Handle nå

Finn ut mer

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM gir kompromissløs skarphet for portretter, i tillegg til kreative muligheter og suveren ytelse i lite lys.

Handle nå

Finn ut mer

EOS R RF-fatningskompatibilitet

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver – fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk ved hjelp av adaptere og Speedlite-blitser og tilbehør.

Se artikkel

EOS R RF Mount Compatibility

Trenger du hjelp til å finne et objektiv?

Ta bilder av det du liker, med EOS-kameraet. Bruk et av objektivvelgerverktøyene våre til å finne det perfekte objektivet.

Du er kanskje også interessert i ...