Objektiver for EOS R

Utforsk neste generasjon av objektivene i EOS-R-systemserien som er utformet for å gi utmerket optisk ytelse.
SE UTVALGET
Canon Camera

Objektiver for EOS R

Utforsk alle muligheter

Fotografer og filmskapere kan utforske en rekke nye kreative fotograferingsmuligheter med Canon EOS R-kameraet. Nyskapende RF-objektiver gir superrask fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne gir sømløs tilgang til eksisterende EF- og EF-S-objektiver uten tap av ytelse.
 • HASTIGHET OG KVALITET

  RF-objektiver

  RF-objektiver har høyere kvalitet og hurtighet med en ytelse som er optimalisert for EOS R-kameraet. Objektivene er lyssterke ogskarpe med unike egenskaper som tilbyr intuitiv kontroll på nye nivåer.

 • VIKTIG KVALITET

  Trinity-objektiver

  Tre viktige RF-objektiver med fast blenderåpning, høy ytelse og zoom, som dekker rekkeviddene ultravidvinkel, standard og telefoto. Objektivene er optimalisert for EOS R-kameraet og har L-seriens optiske kvalitet og bildestabilisering.

 • FORBEDRE OBJEKTIVET DITT

  EOS R-adaptere

  EOS R-systemadapterne er unike og gir ekstra kreativ kontroll, slik at fotografer og filmskapere kan bruke sine eksisterende EF- og EF-S-objektiver med fullstendig kompatibilitet og uten tap av ytelse.

 • FAST OG FLEKSIBELT

  EF-objektiver

  En omfattende serie med zoomobjektiver, spesialobjektiver – som makro og fiskeøye – og objektiver med fast brennvidde, som gir utrolige bilder med speilreflekskameraer.

 • KOMPAKT OG LETT

  EF-S-objektiver

  Lette objektiver som gir utrolige bilder med speilreflekskameraer med APS-C-sensor.

 • OPTISK KVALITET

  Objektiver i L-serien

  L-serien med RF- og EF-objektiver for profesjonelle og seriøse entusiaster gir uovertruffen optisk ytelse under utfordrende lysforhold og i utfordrende omgivelser.

EOS R-objektivfilter

Bruk av EF- og EF-S-objektiver sammen med EOS R-systemet krever en EOS R-fatningsadapter som gir fullstendig kompatibilitet uten tap av ytelse.

30 Produkter

  30 Produkter

  Brukte filtre

  12 / 30 resultater

  EOS R RF-fatningskompatibilitet

  EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver – fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk ved hjelp av adaptere og Speedlite-blitser og tilbehør.

  Trenger du hjelp til å finne et objektiv?

  Ta bilder av det du liker, med EOS-kameraet. Bruk et av objektivvelgerverktøyene våre til å finne det perfekte objektivet.

  • HURTIGSØK

   Er du usikker på hvor du skal begynne? Start her

   Objektivvelgeren vår gir deg anbefalinger og kan brukes til å sammenligne objektiver fra Canon som passer til det du ønsker, inkludert makrofotografering, portretter, landskapsbilder, action og hverdagslige bilder. Objektiver fra hele serien anbefales og vises sortert etter relevans og pris.

  • EOS 5D Mark IV

   RAFFINERT SØK

   Ser du etter noe spesielt?

   Skriv inn kravene dine i feltet for avanserte søk for å finne objektivene som dekker dine behov.

  Du er kanskje også interessert i ...