Lenses for EOS R

Objektiver for EOS R

Utforsk neste generasjon av objektivene i EOS-R-systemserien som er utformet for å gi utmerket optisk ytelse.

SE UTVALGET

Utforsk alle muligheter

Fotografer og filmskapere kan utforske en rekke nye kreative fotograferingsmuligheter med Canon EOS R-kameraet. Nyskapende RF- og RF-S-objektiver gir superrask fokusering og enestående optisk kvalitet. EOS R-adapterne gir sømløs tilgang til eksisterende EF- og EF-S-objektiver uten tap av ytelse.

EOS R-objektivfilter

Bruk av EF- og EF-S-objektiver sammen med EOS R-systemet krever en EOS R-fatningsadapter som gir fullstendig kompatibilitet uten tap av ytelse.

Ser du etter et bestemt RF-objektiv? Begrens søket ditt
Filtrer etter

canon-camera

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM er et profesjonelt makroobjektiv som passer perfekt for håndholdte bilder i 1,4 x naturlig størrelse og slående portretter, med kvaliteten man kjenner igjen fra L-serien.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Et supertelefotoobjektiv i RF-serien på 1200 mm med avanserte håndteringsmuligheter og design, slik at du kan ta utrolige bilder av dyreliv, sport og fjerne detaljer.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Canons bredeste RF-objektiv er detaljert med L-seriens presisjon, fra 14‑35mm, mens det er enkelt å holde i hendene med 5,5-trinns bildestabilisering.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Et kompakt og rimelig 16 mm fullformatsobjektiv med ultravidvinkel for EOS R-serien, designet for vloggere og kreative innholdsskapere.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Et kompakt, stillegående og lett 50mm RF-fastobjektiv med en stor blenderåpning på f/1.8, som er midt i blinken for de kreative ideene dine.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM-objektivet er et kompakt og lett telezoomobjektiv i L-serien, som egner seg godt til reise, sport/dyreliv og portretter.

Kjøp nå

Finn ut mer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Det ideelle objektivet til hverdagsbruk for brukere av fullformats speilløse systemkameraer. Med det brukervennlige RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet, som er lett og kompakt, kan du ta fotograferingen din til nye høyder.

Finn ut mer

EOS R RF-fatningskompatibilitet

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver – fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk ved hjelp av adaptere og Speedlite-blitser og tilbehør.

Se artikkel

EOS R RF Mount Compatibility

Du er kanskje også interessert i ...