BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

Biometri

Registrering av ansikter til ID-dokumenter, adgangskort og HR-programmer er avhengig av nøyaktig og pålitelig informasjon. Canon-kameraer med sensorer med høy oppløsning og et stort utvalg av objektiver gjør denne oppgaven enkel og effektiv med arbeidsflytløsninger som passer.
Canon Camera

Identifiser og godkjenn

Biometrisk informasjon, i motsetning til passord, kan ikke glemmes, utveksles eller forfalskes. Vellykket registrering av et menneskelig ansikt er avhengig av en kombinasjon av velprøvde bildeteknologier og utmerket programvare som gir raske resultater med et tastetrykk. Derfor brukes Canons kameraer, blitssystemer, SELPHY-skrivere og objektiver over hele verden av mange organisasjoner og bedrifter til å hente ut ansiktsdata for HR-avdelinger, sikkerhetskort og adgangskort i tillegg til skannere for skanning av ID-dokumenter som sammen integreres i arbeidsflytløsninger for å gjøre prosessen så enkel som mulig.

 • FORDELER

  Få med alle detaljene

  Ta bilder med nøyaktige farger og enestående skarphet i naturtro detaljer takket være sensorene våre med høy oppløsning, og skriv ut motivet nøyaktig med SELPHY-skrivere.

 • FORDELER

  Enestående arbeidsflytløsninger

  Utmerket integrering i den eksisterende arbeidsflyten din takket være SDK-løsningene våre som tilpasser kameraet til dine behov.

 • FORDELER

  Tilkobling med enkel kontroll

  Få sømløs kamerakontroll med konsekvent SDK med åpen kildekode via USB med presis synkronisering og fjernstyring via en smarttelefon med CCAPI (Camera Control API).

Hvordan biometri kan hjelpe bedriften din

Ta en titt på de mange områdene der kameraene våre kan fange inn biometriske bilder og forbedre sikkerheten.

 • SEKTOR

  Adgangskort

  Produser detaljerte, klare og skarpe bilder av ansatte og besøkende til adgangskort.

 • FORDELER

  ID-dokumenter

  Enkel bildebehandlingsløsning som enkelt integreres i en bredere biometrisk arbeidsflyt, samtidig som forskriftene overholdes.

 • FORDELER

  Foto-ID-tjenester

  Canon- og SELPHY-skrivere tilbyr en ID-løsning til detaljhandelbransjen – skriv ut alt fra pass til førerkort.

 • FORDELER

  Inngangskort til arrangementer

  Produser inngangskort til arrangementer med Canons utvalg av kameraer og skrivere samt objektiver som fungerer i all slags vær.

 • Hvorfor Canon?

  Canon er og har vært det ledende navnet innenfor bildebehandling de siste 80 årene. Vi er den fremste leverandøren av digitale bildebehandlingsløsninger for forbrukere, bedrifter og industri, med alt fra SDK-applikasjoner for kommersielle, offentlige og medisinske produkter til profesjonelle kameraer og objektiver med en enestående støttetjeneste.

  Relaterte løsninger

  Canon har lang erfaring med alle aspekter av industriell, bedriftsbasert og kommersiell fotografering, fra helautomatiske arbeidsflyter for bedrifter til medisinske bilder og skanning.

 • BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

  Canons Utviklingsprogram

  Canons nyeste nettside for utviklerstøtte er fullpakket av nyttige ressurser for programvareutviklere, enten det er for bedriftsløsninger eller digital bildeteknologi.

 • BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

  3D-fotogrammetri

  3D-fotogrammetri er prosessen med å måle ved hjelp av bilder, noe som gjør at du raskt og enkelt kan skanne, redigere og reprodusere fysiske objekter.

 • BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

  Fotoboks

  En alt-i-ett-bildestasjon som gir deg en rask og enkel måte å ta portrettbilder på ved mange ulike arrangementer og tilstelninger. Bare poser, trykk på en knapp, og hent en utskrift på få sekunder.

 • BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

  Kommersiell fotografering og videografi

  Finn ut hvordan motebransjen genererer tusenvis av overbevisende produktbilder hver dag.

 • BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

  Canon Medical

  Canon Medical Europe tilbyr et komplett utvalg av medisinske bildediagnostiske løsninger, herunder CT, MR, røntgen, ultralyd og helseinformatikk.

 • Relaterte produkter

 • Speilreflekskameraer

  EOS 2000D

  Fang inn detaljerte bilder på 24,1 megapiksler og filmer i full HD. Ta kreativiteten til nye høyder med dette gøyale og enkle speilreflekskameraet.
 • Skrivere til hjemmet

  SELPHY CP1300

  Denne bærbare og stilige skriveren gir vakre trådløse utskrifter og ID-bilder fra kompatible smartenheter og kameraer.
 • Canon Camera

  BLEKK OG PAPIR

  Skriv ut med fargeblekk og papir av høy kvalitet, og velg postkortstørrelse for SELPHY-skriveren din.
 • Objektiver for speilreflekskameraer

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Ta med EOS-kameraet ditt til flere steder med dette svært bærbare standard zoomobjektivet.
 • Canon Camera

  SKANNER FOR BEDRIFTER

  Kompakt, rimelig og enkel – CanoScan LiDE 300 er en perfekt skanner for hjemmet eller kontoret. En lett planskanner med en elegant design, 4 EZ-knapper og Auto Scan-teknologi for enkel og problemfri skanning.
 • VIL DU VITE MER?

  Trenger du mer informasjon?

  Hvis du ønsker å få mer informasjon om Canons bedriftsløsninger, kan du følge koblingen for å snakke med Canon og fylle ut informasjonen, så vil et medlem av B2B-segmentteamet for profesjonelle bildebehandlingsprodukter ta kontakt med deg.