Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Historier

Kraftfulle og raske naturbilder med Canon EOS 90D

Utrolige øyeblikk i naturen som finner sted på et blunk, gjorde at fotografen Markus Varesvuo elsket den raske Canon EOS 90D. Se de bemerkelsesverdige resultatene av fotograferingen.

Les mer

canon-get-inspired-wildlife-canon-eos-90d-1-555x555-7ed5cbbd-b8ce-11e9-957d-f8bc126f6b0a

Våre historier

Intervjuer med ledende fotografer, inspirerende historier fra lidenskapelige mennesker og en informativ titt på forskjellige kreative sjangere – du finner alt her i historiene.

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

children stand on stool in kitchen

Vi snakket med Caroline Holt om hennes egen erfaring innen familifotografering. Vi ville gjerne høre hvordan hun klarer å fange opp skjønnhet i hverdagen, og hvorfor det å knytte bånd med en familie er viktig for å kunne formidle historiene deres.

Les mer

busy road in Cuba

For de fleste av oss virker ideen om å reise syv år i strekk rundt hele verden for å ta bilder, som en ønskedrøm. Vi snakket med Jeroen om reisen han foretok, hvordan det er å reise verden rundt og om utstillingen som skal vises i det som en gang var en dødsfabrikk.

Les mer

couple ride through town on scooter

Interessante portretter er alltid vanskelige å ta, så det er viktig å gå ut av komfortsonen. Vi snakker med den urbane fotografen Emmanuel Cole og arbeidet hans med å utforske Londons mest eksentriske og interessante figurer og landskaper.

Les mer

snowboarder performs jump on slope of mountain

I et eksklusivt intervju snakket Lorenz Holder med CPN-skribent Steve Fairclough om arbeidet hans, hvordan han skaper bilder og hvorfor han liker å jobbe med Canons EOS-speilreflekskameraer og EF-objektiver.

Les mer

cars driving in rain

Sarah Caron er en fransk fotojournalist med base i Paris. Vi møtte henne på Cuba, der hun tok seg tid i en ellers travel hverdag til å teste EOS M5-kameraet og fortelle oss litt om karrieren og hvordan hun går frem for å ta flotte bilder.

Les mer

shadows cast on wall

Den selvlærte fotojournalisten Christopher Anderson ble født i Canada, vokste opp vest i Texas og betraktet New York som hjemstedet sitt mesteparten av sitt voksne liv. Vi møtte ham da han utforsket sine nye omgivelser for å finne ut hva han legger i begrepet hjem.

Les mer

scuba diver swimming with shark

Canon Explorer og prisvinnende naturfotograf Franco Banfi forklarer hvorfor han er glad i å ta bilder under vann, og hvordan det var å prøve å ta det perfekte bildet mens han var omringet av blåhaier.

Les mer

light trails in city

Nige Levanterman, som fotograferer hovedsakelig i lite lys, spesialiserer seg på å fange energien i fargerike bylandskap. Finn ut hvordan han blander lange eksponeringer og sterke lys for å skape dynamiske, opplyste historier.

Les mer

dancer poses next to bath tub

Filmregissør og produsent Sébastien Devaud er lidenskapelig opptatt av bilder. Vi tok en prat med ham for å få noen tips om hvordan du kan få mest ut av vinterlyset i stillbilder og video.

Les mer

RNLI worker

Clive Booth er kjent for sitt karakteristiske valg av fokus i naturlig, tilgjengelig lys, noe som gir arbeidet hans en stemningsfull og overjordisk kvalitet. Vi spurte ham hvordan lyset har formet fotograferingen hans.

Les mer

Er du interessert i en bestemt sjanger?

Ta en titt på våre tips og teknikker

Føler du deg inspirert til å prøve? La våre ekspertveiledninger gi deg selvtilliten til å prøve en ny kreativ teknikk i dag

SE TIPS OG TEKNIKKER

En mann står ved siden av veien under en bro i et bysentrum for å ta et bilde med et Canon-kamera.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og nyeste produktinformasjon

REGISTRER DEG NÅ