Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Historier

Lage, skape og spare med @paperboyo

@paperboyo var et perfekt valg da vi lette etter noen som kunne vise hvordan ulike medietyper kan inspirere til kreativitet.

Les mer

Craft, Create, Curate with @paperboyo

Våre historier

Intervjuer med ledende fotografer, inspirerende historier fra lidenskapelige mennesker og en informativ titt på forskjellige kreative sjangere – du finner alt her i historiene.

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

Margarita Sheremet & Moments

Canons 15 Second Film Festival ga innholdsskapere og videoentusiaster over hele Norden muligheten til å bli den aller første Canon Nordic Filmmaker. I dette intervjuet forteller vinneren Margarita Sheremet om lidenskapen sin for videografi og Canon-kameraer.

Les mer

Magnus-Wennman-EOS-R

Da Canon-ambassadøren og fotojournalisten Magnus Wennman reiste til Irak i oktober 2019 på et oppdrag for å få oversikt over flyktningsituasjonen i Nord-Syria, utstyrte Canon ham med et EOS R-kamera og RF objektiver.

Les mer

children stand on stool in kitchen

Vi snakket med Caroline Holt om hennes egen erfaring innen familifotografering. Vi ville gjerne høre hvordan hun klarer å fange opp skjønnhet i hverdagen, og hvorfor det å knytte bånd med en familie er viktig for å kunne formidle historiene deres.

Les mer

busy road in Cuba

For de fleste av oss virker ideen om å reise syv år i strekk rundt hele verden for å ta bilder, som en ønskedrøm. Vi snakket med Jeroen om reisen han foretok, hvordan det er å reise verden rundt og om utstillingen som skal vises i det som en gang var en dødsfabrikk.

Les mer

couple ride through town on scooter

Interessante portretter er alltid vanskelige å ta, så det er viktig å gå ut av komfortsonen. Vi snakker med den urbane fotografen Emmanuel Cole og arbeidet hans med å utforske Londons mest eksentriske og interessante figurer og landskaper.

Les mer

snowboarder performs jump on slope of mountain

I et eksklusivt intervju snakket Lorenz Holder med CPN-skribent Steve Fairclough om arbeidet hans, hvordan han skaper bilder og hvorfor han liker å jobbe med Canons EOS-speilreflekskameraer og EF-objektiver.

Les mer

cars driving in rain

Sarah Caron er en fransk fotojournalist med base i Paris. Vi møtte henne på Cuba, der hun tok seg tid i en ellers travel hverdag til å teste EOS M5-kameraet og fortelle oss litt om karrieren og hvordan hun går frem for å ta flotte bilder.

Les mer

shadows cast on wall

Den selvlærte fotojournalisten Christopher Anderson ble født i Canada, vokste opp vest i Texas og betraktet New York som hjemstedet sitt mesteparten av sitt voksne liv. Vi møtte ham da han utforsket sine nye omgivelser for å finne ut hva han legger i begrepet hjem.

Les mer

scuba diver swimming with shark

Canon Explorer og prisvinnende naturfotograf Franco Banfi forklarer hvorfor han er glad i å ta bilder under vann, og hvordan det var å prøve å ta det perfekte bildet mens han var omringet av blåhaier.

Les mer

light trails in city

Nige Levanterman, som fotograferer hovedsakelig i lite lys, spesialiserer seg på å fange energien i fargerike bylandskap. Finn ut hvordan han blander lange eksponeringer og sterke lys for å skape dynamiske, opplyste historier.

Les mer

dancer poses next to bath tub

Filmregissør og produsent Sébastien Devaud er lidenskapelig opptatt av bilder. Vi tok en prat med ham for å få noen tips om hvordan du kan få mest ut av vinterlyset i stillbilder og video.

Les mer

RNLI worker

Clive Booth er kjent for sitt karakteristiske valg av fokus i naturlig, tilgjengelig lys, noe som gir arbeidet hans en stemningsfull og overjordisk kvalitet. Vi spurte ham hvordan lyset har formet fotograferingen hans.

Les mer

Er du interessert i en bestemt sjanger?

Ta en titt på våre tips og teknikker

Føler du deg inspirert til å prøve? La våre ekspertveiledninger gi deg selvtilliten til å prøve en ny kreativ teknikk i dag

SE TIPS OG TEKNIKKER

En mann står ved siden av veien under en bro i et bysentrum for å ta et bilde med et Canon-kamera.

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå