Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Historier

LANDSKAPSFOTOGRAFERING

Landskapsobjektivutfordring

Proffe Verity Milligan deler sin erfaring med å ta kreative landskapsbilder med to lette objektiver.

Les mer

Landscape lens challenge

Våre historier

Intervjuer med ledende fotografer, inspirerende historier fra lidenskapelige mennesker og en informativ titt på forskjellige kreative sjangere – du finner alt her i historiene.

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

Mindful travel photography

Enten du reiser utenlands eller dokumenterer ulike kulturer i ditt eget land, er respekt viktig – fotojournalist Gulshan Khan deler sine råd.

Les mer

Margarita Sheremet & Moments

Canons 15 Second Film Festival ga innholdsskapere og videoentusiaster over hele Norden muligheten til å bli den aller første Canon Nordic Filmmaker. I dette intervjuet forteller vinneren Margarita Sheremet om lidenskapen sin for videografi og Canon-kameraer.

Les mer

Magnus-Wennman-EOS-R

Da Canon-ambassadøren og fotojournalisten Magnus Wennman reiste til Irak i oktober 2019 på et oppdrag for å få oversikt over flyktningsituasjonen i Nord-Syria, utstyrte Canon ham med et EOS R-kamera og RF objektiver.

Les mer

djs perform on stage

Vi snakket med Drew Ressler, alias Rukes, om den misunnelsesverdige jobben hans, opp- og nedturene med å ta bilder av festivaler over hele verden, og hvorfor man ikke nødvendigvis kan ta gode festivalbilder selv om man har en telefon.

Les mer

girl poses with leaf

Maja Topčagićs stil i kreative portretter har skapt stor interesse på nettet, spesielt hennes enestående bilder av rødhårede. Se Maja mens hun går omkring i hjembyene Bihac og Sarajevo og tar bilder av venner.

Les mer

children stand on stool in kitchen

Vi snakket med Caroline Holt om hennes egen erfaring innen familifotografering. Vi ville gjerne høre hvordan hun klarer å fange opp skjønnhet i hverdagen, og hvorfor det å knytte bånd med en familie er viktig for å kunne formidle historiene deres.

Les mer

busy road in Cuba

For de fleste av oss virker ideen om å reise syv år i strekk rundt hele verden for å ta bilder, som en ønskedrøm. Vi snakket med Jeroen om reisen han foretok, hvordan det er å reise verden rundt og om utstillingen som skal vises i det som en gang var en dødsfabrikk.

Les mer

couple ride through town on scooter

Interessante portretter er alltid vanskelige å ta, så det er viktig å gå ut av komfortsonen. Vi snakker med den urbane fotografen Emmanuel Cole og arbeidet hans med å utforske Londons mest eksentriske og interessante figurer og landskaper.

Les mer

snowboarder performs jump on slope of mountain

I et eksklusivt intervju snakket Lorenz Holder med CPN-skribent Steve Fairclough om arbeidet hans, hvordan han skaper bilder og hvorfor han liker å jobbe med Canons EOS-speilreflekskameraer og EF-objektiver.

Les mer

cars driving in rain

Sarah Caron er en fransk fotojournalist med base i Paris. Vi møtte henne på Cuba, der hun tok seg tid i en ellers travel hverdag til å teste EOS M5-kameraet og fortelle oss litt om karrieren og hvordan hun går frem for å ta flotte bilder.

Les mer

shadows cast on wall

Den selvlærte fotojournalisten Christopher Anderson ble født i Canada, vokste opp vest i Texas og betraktet New York som hjemstedet sitt mesteparten av sitt voksne liv. Vi møtte ham da han utforsket sine nye omgivelser for å finne ut hva han legger i begrepet hjem.

Les mer

scuba diver swimming with shark

Canon Explorer og prisvinnende naturfotograf Franco Banfi forklarer hvorfor han er glad i å ta bilder under vann, og hvordan det var å prøve å ta det perfekte bildet mens han var omringet av blåhaier.

Les mer

light trails in city

Nige Levanterman, som fotograferer hovedsakelig i lite lys, spesialiserer seg på å fange energien i fargerike bylandskap. Finn ut hvordan han blander lange eksponeringer og sterke lys for å skape dynamiske, opplyste historier.

Les mer

dancer poses next to bath tub

Filmregissør og produsent Sébastien Devaud er lidenskapelig opptatt av bilder. Vi tok en prat med ham for å få noen tips om hvordan du kan få mest ut av vinterlyset i stillbilder og video.

Les mer

RNLI worker

Clive Booth er kjent for sitt karakteristiske valg av fokus i naturlig, tilgjengelig lys, noe som gir arbeidet hans en stemningsfull og overjordisk kvalitet. Vi spurte ham hvordan lyset har formet fotograferingen hans.

Les mer

Er du interessert i en bestemt sjanger?

Ta en titt på våre tips og teknikker

Føler du deg inspirert til å prøve? La våre ekspertveiledninger gi deg selvtilliten til å prøve en ny kreativ teknikk i dag

SE TIPS OG TEKNIKKER

En mann står ved siden av veien under en bro i et bysentrum for å ta et bilde med et Canon-kamera.

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå