Work professionals in the ofifce usng uniFLOW online for print and scan managment.

Velkommen til din
Canon bedriftskonto

En bedriftskonto er åpen for alle enkeltpersoner som er registrert som en bedrift, eller for en bedrift som bruker Canon-utstyr.

Den komplette Canon-opplevelsen

En bedriftskonto gir tilgang for flere brukere, og dermed kan teammedlemmene dine registrere bedriftsproduktene på ett sted der de får tilgang til abonnementer som CPS og mye mer.
Canon Camera

Bedriftskontoen din

Administrer kontoopplysninger, brukere, produkter og abonnementer som CPS.

Produktregistrering

Registrer produktene dine i dag, så vil du begynne å motta nyttige veiledninger, fastvareoppdateringer, regelmessige produktnyheter og tilbud.

Canon Camera
Canon Camera

Support

Opprett service- og reparasjonsforespørsler, legg til kvitteringer for garanti og få personlig støtte.

Slik fungerer det

 • Send søknad

  Send inn en søknad om å få en bedriftskonto for å komme i gang. Prosessen tar ca. 15 minutter, og du må ha relevante forretningsdokumenter tilgjengelig (se vanlige spørsmål under).

 • Validering og oppsett

  Kontoen din blir validert og konfigurert innen to virkedager.

 • Tilbakestilling av passord

  Når kontoen er validert og konfigurert, kan du logge på kontoen via e-posten med informasjon om tilbakestilling av passord som vi sender til deg.

 • Klar til bruk

  Begynn å bruke bedriftskontoen ved å registrere produkter, dele med teamet ditt for at flere brukere skal få tilgang, og benytte tjenestene du trenger.

Slik søker du om en Canon-bedriftskonto

En hurtigveiledning til hvordan du kommer i gang med en Canon-bedriftskonto.

BLI MED I DAG

Klar for å opprette en bedriftskonto?

Søk om en bedriftskonto for å få tilgang til bedriftstjenester, registrere produkter, be om reparasjoner og mye mer.

Vanlige spørsmål

 • En enkeltperson som er registrert som en bedrift, eller et selskap, som bruker Canon-utstyr. Alle som ikke er kvalifisert (hobbybrukere), kan vurdere å søke på Canon Club.

 • Gå inn på www.canon.no/business-account og klikk på «Sign up» (Registrer deg). Det kan ta ca. 15 minutter å fylle ut skjemaet, og det er obligatorisk å sende inn forretningsdokumenter, for eksempel mva.-dokumentasjon.

 • Ja, man kan registrere enheter som ikke er mva.-registrert. Da må man fremvise et av disse dokumentene: en utgående faktura (maks 3 måneder gammel) med bedriftens navn og adresse eller et annet bevis på at virksomheten er registrert og har et organisasjonsnummer. Dokumentet må tydelig vise virksomhetens navn og adresse.

 • I henhold til prosedyrene for forretningsmessig etterlevelse må vi validere Canon-bedriftskontoen din ved hjelp av det offisielle mva.-registreringsdokumentet ditt.

  Grunnen er at du oppretter en bedriftskonto hos Canon, noe som gir deg tilgang til priser, løsninger og tjenester som er eksklusive for bedrifter.

  Noen av tjenestene vi tilbyr, selges på tvers av landegrenser, og derfor må vi få bekreftet at bedriften kvalifiserer for mva.-fritak.

  Dokumentet vi ber om, er ikke offentlig tilgjengelig, noe som beskytter bedriften mot uautorisert opprettelse av en bedriftskonto.

 • Mva.-registrerte bedrifter må fremlegge ETT av følgende: mva.-dokumentasjon med bedriftsnavn og mva.-nummer GODT SYNLIG på dokumentet ELLER en bedriftsfaktura med mva.-nummeret GODT SYNLIG på dokumentet. Bedrifter som ikke er mva.-registrert, må fremvise et av disse dokumentene: en utgående faktura (maks 3 måneder gammel) med bedriftens navn og adresse eller et annet bevis på at virksomheten er registrert og har et organisasjonsnummer. Dokumentet må tydelig vise virksomhetens navn og adresse. Hvis du er bekymret for at du deler opplysninger om en av kundene dine når du sender inn en faktura, kan du skjule opplysningene om kunden slik at det bare er navnet, adressen og mva.-nummeret til bedriften din som er synlig for oss.

 • Kunder kan gå til påloggingssiden vår her:
  https://businessaccount.canon-europe.com/

 • Det tar omtrent 15 minutter å fylle ut søknaden. Ha nødvendige dokumenter tilgjengelig.

Canon Camera

Ligg hakket foran med Canon Professional Services

Hold deg oppdatert og maksimer oppetiden med Canon Professional Services. Den profesjonelle produktstøttetjenesten som hjelper deg med å holde bedriften og utstyret ditt på rett spor, uansett hva som kommer i veien.

Opprett en bedriftskonto, registrer produktene dine og velg et medlemskapsnivå som passer til behovene bedriften din har.

TRENGER DU HJELP?

Vil du vite mer om denne tjenesten?