Hero image
alt text goes here

PROFESJONELLE
SKJERMER

Profesjonelle 4K-referanseskjermer fra Canon med bredt fargespekter og høy dynamisk rekkevidde for kringkastings- og filmproduksjon.

Enestående kvalitet

Canons unike bildebehandlingsekspertise og avanserte bildebehandlingsteknologier sikrer stabilt nøyaktig fargegjengivelse og 4K-bilder med høy oppløsning.

DP-V3120

Canon DP-V3120

31-tommers profesjonell 4K HDR-skjerm med en bransjeledende lysstyrke på 2000 cd/m2, noe som gir større fleksibilitet under HDR-produksjonsprosesser.

DP-V3120

Hele utvalget

Exceptional 4K capability

Enestående 4K-funksjon

Skjermene gir høy lystetthet, dype svarte toner, nøyaktig fargegjengivelse og omfattende HDR-støttefunksjoner, noe som er perfekt for 4K UHD-kringkasting og filmproduksjon.

Støtter HDR og bredt fargespekter

Støtte for High Dynamic Range EOTF (PQ og Hybrid Log-Gamma), i tillegg til brede fargespektre som ITU-R BT.2020 og DCI-P3, passer perfekt for en lang rekke 4K-arbeidsflyter for produksjon.

HDR and wide colour gamut support

Nøyaktig fargegjengivelse

Canons innovative bildebehandlingsmotor med stor bitdybde og system for kontroll av bakgrunnsbelysning med IPS-panelteknologi bidrar til å sikre nøyaktig fargegjengivelse med lik lysstyrke over hele skjermen og brede visningsvinkler.

Faithful colour reproduction

Enkel betjening og allsidig tilkobling

Innebygd kontrollpanel med kontrollhjul og tilordningsknapper gir enkel betjening, og store tilkoblingsmuligheter gir sømløs integrering med eksisterende produksjonskonfigurasjoner.

Simple operation and wide connectivity

Relaterte produkter

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Finn ut mer om Canon Pro Video, og finn nye måter å bruke video på

Uansett om du filmer sterke dokumentarer, en spennende dramaserie eller prisbelønte filmer, finnes det et Canon Pro Video-produkt som kan ta kreativiteten din til nye høyder.

Snakk med Canon