A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips og teknikker

Fem morsomme måter å komme i stemning på til Rugby World Cup 2019™

Fra maskoter og sparebøsser til heiapinner og roperter det ingen ende på den rugbyinsipirerte papirmoroa du kan ha med Creative Park.

Les mer

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Våre tips og teknikker

Vil du lære grunnleggende fotograferingsferdigheter, prøve en ny kreativ teknikk eller forbedre resultatene dine? La våre eksperttips og -veiledninger gi deg den selvtilliten og kompetansen du trenger i dag.

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

corgi running

Når du fotograferer bevegelser, handler det om å fange øyeblikk som skjer i brøkdelen av et sekund. Du må holde følge med kampen, følge vennene dine på snowboard eller være klar til å fange bysurfere når de rir på bølgene. Men du behøver ikke bevege deg like raskt hvis du er forberedt.

Les mer

studio portrait of man in sunglasses

Portrettbilder er enkle å ta, men krevende å beherske. Vi har funnet frem til noen nyttige tips for å forvandle gode bilder til fantastiske bilder.

Les mer

long exposure of Ferris wheel

Når du skal ta bevegelsesbilder, må du velge mellom å fryse bevegelsen ELLER å formidle bevegelsen ved hjelp av kreativ uskarphet. Canon-instruktør, Brian Worley, deler de beste tipsene sine om å fange bevegelse.

Les mer

city skyline over water

Byer pleier å være travle og kan gi unike og imponerende bilder. Les tipsene våre om å fange det perfekte bildet i en by.

Les mer

time lapse of night sky

Du har utvilsomt sett imponerende intervallopptak av Melkeveien på nattehimmelen eller trafikk som suser gjennom byen. I denne korte videoen og veiledningen kan du finne ut hvordan du kommer i gang med intervallopptak.

Les mer

man in front of green wall

Det kan være vanskelig å ta imponerende portrettbilder, spesielt på gaten. Vi håper at disse fem tipsene hjelper deg med å ta bedre bilder av andre, enten det er venner, familie eller noen du møter på gaten.

Les mer

dancer poses next to bath tub

Filmregissør og produsent Sébastien Devaud er lidenskapelig opptatt av bilder. Vi tok en prat med ham for å få noen tips om hvordan du kan få mest ut av vinterlyset i stillbilder og video.

Les mer

child holding autumn leaf

Høsten er en vakker årstid med alt fra rike farger og gyllent sollys til morgentåke. Les de beste tipsene våre om hvordan du tar høstfotograferingen til neste nivå.

Les mer

Father piggybacks son through field

Hvis du vet hvordan du bruker lys til din fordel, kan det utgjøre en stor forskjell for bildene dine – så du trenger ikke å kjøpe nytt utstyr for å se resultatene.

Les mer

light swirls

Du trenger ikke spesialutstyr for å male med lys, det tar bare litt trening. Finn ut hvordan du kan være kreativ med lys om natten.

Les mer

city scape at night

Etter hvert som solen går ned, kan du prøve å fotografere bybildet på forskjellige måter ved å bruke lys til å sette et nytt perspektiv på silhuetten av byen.

Les mer

Er du interessert i en spesiell fotografiteknikk?

Canon Photo Companion-app

Photo Companion-appen vår er den perfekte partneren for visuell historiefortelling, med tilpasset innhold, utfordringer og inspirasjon som veileder deg på den fotografiske reisen din.

Last ned programmet

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Ta en titt på historiene våre

Finn intervjuer og inspirerende historier fra lidenskapelige mennesker

SE HISTORIER

Fotograf Richard Walch ser ut over en kystlinje og tar et bilde med Canon-kameraet sitt.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og nyeste produktinformasjon

REGISTRER DEG NÅ