Utskriftsabonnement

PIXMA-UTSKRIFTSABONNEMENT

Spar opptil 50 % med PIXMA-utskriftsabonnementet*. Velg et utskriftsabonnement som dekker behovene dine, betal en månedlig pris basert på bruken din, og få blekk levert hjemme når du begynner å gå tom.

PIXMA-UTSKRIFTSABONNEMENT

Hva er PIXMA-utskriftsabonnementet?

PIXMA-utskriftsabonnementet er en abonnementstjeneste for utskrift. Du kan velge mellom flere fleksible månedlige abonnementer basert på antallet sider du skriver ut, og få riktig blekk levert på døren automatisk når du begynner å gå tom. Det eksklusive abonnementet er tilgjengelig for utvalgte PIXMA-skrivere. Du kan tilpasse abonnementet basert på bruk og overføre tildelte sider ved behov, slik at du får en fleksibel, kostnadsfri og problemfri måte å administrere blekk på.

Hvem har bruk for dette?

Følgende abonnement er tilgjengelig for PIXMA-utskriftsabonnementstjenesten:

Navn på abonnement

Abonnementstype

Antall inkluderte sider

Månedlig abonnementspris

Lett hjemmeutskrift

Månedlig

30

36 kr

Moderat hjemmeutskrift

Månedlig

60

56 kr

Hyppig hjemmeutskrift

Månedlig

100

66 kr

Utskrift for hjemmekontor

Månedlig

200

109 kr

Ubrukte sider overføres til neste måned.

Finn ut mer om PIXMA-utskriftabonnementet**

PIXMA-utskriftsabonnementet i bruk

Lær mer om Canons PIXMA-utskriftabonnement, inkludert hvordan det fungerer og hvilke fordeler du får.
Canon Camera

Fordeler

Skaff deg et fleksibelt PIXMA-utskriftsabonnement der du betaler en månedspris basert på antallet sider du skriver ut, og få blekk levert på døren automatisk uten å måtte bestille.
Canon Camera

Fleksible abonnement som dekker behovene dine

Velg mellom et utvalg månedsabonnement som dekker utskriftsbehovene dine. Enten du jobber hjemmefra, skriver ut dokumenter eller skriver ut bilder, finnes det et PIXMA-utskriftsabonnement som dekker behovene dine.

Blekk sendes automatisk når du begynner å gå tom

Når du har registrert deg for denne tjenesten, sender vi deg en velkomstpakke med blekk som er kompatibel med abonnementet. Når det i fremtiden begynner å gå tomt for blekk i skriveren, sender vi automatisk nytt blekk slik at du aldri går tom.

Canon Camera
Canon Camera

Full kontroll over abonnementet ditt

Når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement, har du full kontroll over abonnementet via Canon-kontoen din. Du kan kontrollere utskriftsbruken, se fakturerer og oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet.

PROSESS

Slik fungerer det

Ta en nærmere titt på Canons PIXMA-utskriftsabonnement for å finne ut hvordan du betaler en månedspris basert på abonnementet du velger, hvordan du får blekk levert kostnadsfritt før det begynner å bli tomt i skriveren, og hvordan du kan spare 50 % per side**.
 • Registrer deg for et abonnement med gratis registrering og avslutning

  Skriv ut litt eller mye – det finnes et alternativ for alle.

 • Administrer abonnementet ditt på nettet ved å gå til Min konto

  Du kan når som helst administrere PIXMA-utskriftsabonnementet ditt på nettet via Canon-kontoen din.

 • Skriveren bestiller blekk automatisk når den begynner å gå tom

  Blekk sendes automatisk når det er lite igjen, basert på abonnement du velger.

 • Motta skriveren og aktiver tjenesten for å komme i gang

  Når du skal aktivere skriveren, må du slå på skriveren, koble den til internett og laste ned et verktøy.

Finn abonnementet som passer for deg

Kjøp en skriver som er kompatibel med PIXMA-utskriftsabonnementet, og velg månedsabonnementet på blekk som passer best for deg, eller bare registrer deg hvis du allerede har en kompatibel skriver.

Aktiver skriveren

Følg veiledningen for å aktivere tjenesten som en del av driverprogramvareinstallasjonen, eller i henhold til instruksjonene i e-postene om tjenesteregistrering. Vær oppmerksom på at skriveren må være koblet til internett for at tjenesten skal fungere.

Få blekk levert på døren

Blekket leveres automatisk til deg før du trenger det, slik at du aldri går tom for blekk

Administrer abonnementet ditt

Logg på Canon-kontoen din for å få full kontroll over PIXMA-utskriftsabonnementet. Her kan du kontrollere utskriftsbruken, sjekke om ubrukte sider fra forrige måned er overført, og se alle fakturerer. Oppgrader, nedgrader eller avslutt abonnementet når som helst.

Kompatible skrivere for PIXMA-utskriftabonnement

Finn ut mer om hvilke kompatible skrivere som er tilgjengelige for Canons PIXMA-utskriftsabonnement, og som kan brukes med en rekke fleksible månedsabonnement på blekk som dekker behovene dine

 • Canon Camera

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7450i-serien

  En stilig alt-i-ett-enhet for den teknologiinteresserte, med en rekke kreative utskriftsbehandlinger, PIXMA Print Plan og ADM-teknologi
 • Canon Camera

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS5350i-serien

  Vis frem designferdighetene dine med PIXMA TS5350i-seriens allsidige mediehåndtering, kule kreative apper og sømløse smarttelefontilkoblinger
 • Canon Camera

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS3550i-serien

  Den grunnleggende multifunksjonsskriveren er brukervennlig, enkel å konfigurere og kompatibel med smarttelefoner og PIXMA Print Plan.
 • Canon Camera

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TR4750i-serien

  Denne 4-i-1-skriveren er ideell for hjemmekontorer. Den kombinerer tilkobling og produktivitet og er kompatibel med PIXMA Print Plan
 • REGISTRER DEG

  Har du allerede en skriver som er kompatibel med PIXMA-utskriftsabonnementet? Registrer deg nå

  Vil du betale et fast beløp hver måned basert på hvor mange sider du skriver ut? Registrer deg for Canons PIXMA-utskriftsabonnement for å spare opptil 50 % per side*, og få blekk levert automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren.

  Vanlige spørsmål

 • Hva er PIXMA-utskriftsabonnementet?

  PIXMA-utskriftsabonnementet er en abonnementstjeneste som er basert på antallet sider du skriver ut, ikke prisen på blekkassettene du bruker. Du velger et passende abonnement basert på de forventede månedlige utskriftsbehovene dine. Du betaler bare for den faste månedlige abonnementsprisen og eventuelle overforbrukskostnader. Du betaler ikke for blekk eller leveringskostnader siden dette er inkludert i de månedlige abonnementsgebyrene.
  Når du har registrert deg for denne tjenesten, sender vi deg en velkomstpakke med blekk som er kompatibel med abonnementet. Når det i fremtiden begynner å gå tomt for blekk i skriveren, sender vi automatisk nytt blekk slik at du aldri går tom. På slutten av hver måned overføres alle ubrukte sider til neste måned, slik at du får ekstra sider å skrive ut.

 • Hvordan administrerer jeg et PIXMA-abonnement?

  Når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement, har du full kontroll over abonnementet via Canon-kontoen din. Du kan kontrollere utskriftsbruken, se fakturerer og oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet.

 • Kan jeg oppgradere eller nedgradere abonnementet mitt?

  Ja, du kan oppgradere og nedgradere abonnementet ditt. Du kan endre registreringen og valget av PIXMA-utskriftsabonnement via Canon-kontoen din. En oppgradering av PIXMA-utskriftsabonnementet ditt (økt antall inkluderte sider per måned) trer i kraft med det samme. En nedgradering (redusert antall inkluderte sider per måned) trer i kraft på slutten av gjeldende faktureringsperiode etter at du har endret abonnementet.

 • Må jeg bestille blekkassetter når jeg er registrert i PIXMA-utskriftsabonnementet?

  Nei. Med PIXMA-utskriftsabonnementet overvåker vi bruk og blekknivåer. Nye PIXMA-blekkassetter leveres når du begynner å gå tom, og skriveren gir deg beskjed når du må skifte ut kassettene. Du trenger ikke å bestille eller søke opp typen kassett.
  Skriveren som PIXMA-utskriftsabonnementet gjelder for, må være koblet til internett slik at blekknivåene overvåkes konsekvent.
  Kassettene i PIXMA-utskriftsabonnementet er spesielt utformet for skrivere som er kvalifisert for dette utskriftsabonnementet, og fungerer ikke i andre skrivere (du finner en liste over kvalifiserte skrivere på siden med oversikt over skriverne for PIXMA-utskriftsabonnementet).


  Kassettene i PIXMA-utskriftsabonnementet fungerer bare når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement. Du finner spesifikasjoner og kassettbegrensninger i tjenestevilkårene.

 • Hvilke krav gjelder for PIXMA-utskriftsabonnementet?

  Følgende krav gjelder hvis du skal registrere deg for PIXMA-utskriftsabonnementet og opprettholde et abonnement: Kontroller at skriveren din er kvalifisert. Bare utvalgte PIXMA-skrivermodeller støttes. Hvis du vil se en fullstendig liste over kvalifiserte skrivere, kan du gå til siden med oversikt over skriverne i PIXMA-utskriftsabonnementet.
  Du må ha en gyldig betalingsmåte og en aktiv e-postadresse.
  Skriveren må være koblet til internett, og innstillingen for automatisk oppstart må være aktivert for at blekknivåene skal kunne overvåkes.
  Du må sørge for at fakturerings- og leveringsadressen er oppdatert i Canon-kontoen din, slik at vi kan levere blekkassettene i PIXMA-utskriftsabonnementet til deg.

 • Hva koster PIXMA-utskriftsabonnementet?

  Når du har registrert deg for et abonnement, betaler du bare den faste månedsprisen for abonnementet og eventuelle overforbrukskostnader. Du finner mer informasjon på produktsiden for PIXMA-utskriftsabonnementet.

 • Kan Canon se hva jeg skriver ut?

  Nei, Canon kan ikke se hva du skriver ut. Vi overvåker bare utskriftsbruken slik at vi kan sende deg blekk når du begynner å gå tom, basert på abonnementet du velger.

 • Kan jeg virkelig avslutte abonnementet når som helst?

  Ja. Abonnementet omfatter ingen langvarige eller årlige kontrakter, så du kan avslutte det når som helst. Abonnementet avsluttes imidlertid på slutten av den gjeldende faktureringsperioden. Logg på Canon-kontoen din, og klikk på Abonnement. Deretter velger du abonnementet ditt og klikker på Innstillinger. Bla nedover siden, og klikk på knappen Avbryt abonnement. Du kan fortsatt bruke skriveren etter at du har avsluttet utskriftsabonnementet, men du må kjøpe blekk som ikke inngår i abonnementet.

 • Hva er forskjellen på Auto-Ink Delivery og PIXMA-utskriftsabonnementet?

  Med Auto-Ink Delivery får du blekk tilsendt automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren, så du betaler bare for blekk når du bestiller det. Med PIXMA-utskriftsabonnementet betaler du bare for antallet sider du skriver ut, basert på abonnementet du velger, og får blekk levert hjemme basert på utskriftsbruken din.

 • Hvordan telles utskrevne sider?

  Alle sider som skrives ut på skriveren i PIXMA-utskriftsabonnementet, uavhengig av størrelse og blekkdekning, regnes som én utskrevet side. Dobbeltsidig utskrift telles som to sider.

 • Hva er overførte sider, og hvordan fungerer det?

  Hver måned kan du skrive ut et bestemt antall sider i henhold til abonnementet ditt. Eventuelle sider du ikke skriver ut, overføres til neste måned. Hvis du stadig har ubrukte sider, bør du kanskje endre abonnementet.

 • Hvordan holder jeg oversikt over gjenværende sider og fakturering?

  Du kan kontrollere og administrere all kontoinformasjon via Canon-kontoen din. Du kan spore utskrevne sider og faktureringsinformasjon, samt endre kontoen din.

 • Kan jeg registrere meg for både Auto-Ink Delivery og PIXMA-utskriftsabonnementet?

  Nei. Skriveren i PIXMA-utskriftsabonnementet kan ikke registreres for begge tjenestene. Den samme skriveren kan ikke knyttes til to tjenester eller kontoer.

 • Relaterte abonnement

  1. *Basert på gjennomsnittlige kostnadsbesparelser per side vs. originalt standardblekk som selges for de 20 mest populære alt-i-ett-blekkskriverne i Vest-Europa (Key Point Intelligence-studie – januar 2022). Pris mer side (PPS) i Canons månedlige PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider), uten ekstra sider, sammenlignet med pris per side for utskrift av ISO/IEC 24711-sider på de 20 beste mest populære alt-i-ett-blekkskriverne som koster under 200 euro i Vest-Europa, ved bruk av kassetter med standardkapasitet. Gjennomsnittlig PPS brukes til å fastslå prosentvise besparelser sammenlignet med PPS for Canons PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider). Blekkapasitet og priser er basert på informasjon på produsentens nettsted i Tyskland. Tilbudspriser på blekk er ikke tatt med i denne studien. Keypoint Intelligence-studie fra januar 2022 som ble bestilt av Canon, og som er basert på offentlig tilgjengelig informasjon per januar 2022. Skriverne er valgt i henhold til enhetssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vest-Europa.