Utskriftsabonnement

PIXMA PRINT PLAN

Spar opptil 50 % med PIXMA Print Plan*. Velg et utskriftsabonnement som dekker behovene dine, betal en månedlig pris basert på bruken din, og få blekk levert hjemme når du begynner å gå tom.

Hva er PIXMA-utskriftsabonnementet?

PIXMA-utskriftsabonnementet er en abonnementstjeneste for utskrift. Du kan velge mellom flere fleksible månedlige abonnementer basert på antallet sider du skriver ut, og få riktig blekk levert på døren automatisk når du begynner å gå tom. Det eksklusive abonnementet er tilgjengelig for utvalgte PIXMA-skrivere. Du kan tilpasse abonnementet basert på bruk og overføre tildelte sider ved behov, slik at du får en fleksibel, kostnadsfri og problemfri måte å administrere blekk på.

Abonnementene

Velg et PIXMA Print Plan-abonnement som dekker utskriftsbehovene dine per måned.

Sider

30/måned
60/måned
100/måned
200/måned

Kostnad

36 kr/måned
56 kr/måned
66 kr/måned
109 kr/måned

Du kan overføre alle ubrukte sider for en måned. Du belastes 1,00 kr for hver ekstra side du skriver ut utover det månedlige sideantallet.

PIXMA Print Plan

Slik fungerer det

Ta en nærmere titt på Canon PIXMA Print Plan for å finne ut hvordan du betaler en månedspris basert på abonnementet du velger, hvordan du får blekk levert kostnadsfritt før det begynner å bli tomt i skriveren, og hvordan du kan spare 50 % per side*.

Canon Camera

Registrer deg for et abonnement med gratis registrering og avslutning

Canon Camera

Administrer abonnementet ditt på nettet ved å gå til Min konto

Canon Camera

Skriveren bestiller blekk automatisk når den begynner å gå tom

Canon Camera

Motta skriveren og aktiver tjenesten for å komme i gang

Finn ut mer om PIXMA Print Plan

PIXMA Print Plan i bruk

Lær mer om Canons PIXMA Print Plan-tjeneste, inkludert hvordan det fungerer og hvilke fordeler du får.
PIXMA Print Plan In Action

Fordeler

Skaff deg et fleksibelt PIXMA-utskriftsabonnement der du betaler en månedspris basert på antallet sider du skriver ut, og få blekk levert på døren automatisk uten å måtte bestille.
Canon Camera

Fleksible abonnement som dekker behovene dine

Velg mellom et utvalg månedsabonnement som dekker utskriftsbehovene dine. Enten du jobber hjemmefra, skriver ut dokumenter eller skriver ut bilder, finnes det et PIXMA-utskriftsabonnement som dekker behovene dine.

Blekk sendes automatisk når du begynner å gå tom

Når du har registrert deg for denne tjenesten, sender vi deg en velkomstpakke med blekk som er kompatibel med abonnementet. Når det i fremtiden begynner å gå tomt for blekk i skriveren, sender vi automatisk nytt blekk slik at du aldri går tom.

Canon Camera
Canon Camera

Full kontroll over abonnementet ditt

Når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement, har du full kontroll over abonnementet via Canon-kontoen din. Du kan kontrollere utskriftsbruken, se fakturerer og oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet.

Kompatible skrivere for PIXMA Print Plan

Finn ut mer om hvilke Canon-skrivere som er kompatible med PIXMA Print Plan og en rekke fleksible månedsabonnement på blekk som dekker behovene dine.

 • PIXMA TS7750i

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7750i

  En rask skriver av høy kvalitet med strømlinjeformet brukervennlighet og støtte for bekymringsfri og kostnadsbesparende utskrift via PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TS7650i

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7650i

  En rask skriver av høy kvalitet med strømlinjeformet brukervennlighet og støtte for bekymringsfri og kostnadsbesparende utskrift via PIXMA Print Plan.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7450i-serien

  En stilig alt-i-ett-enhet for den teknologiinteresserte, med en rekke kreative utskriftsbehandlinger, PIXMA Print Plan og ADM-teknologi
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS5350i-serien

  Vis frem designferdighetene dine med PIXMA TS5350i-seriens allsidige mediehåndtering, kule kreative apper og sømløse smarttelefontilkoblinger
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS3550i-serien

  Den grunnleggende multifunksjonsskriveren er brukervennlig, enkel å konfigurere og kompatibel med smarttelefoner og PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TR4750i Series

  Skrivere til hjemmet

  PIXMA TR4750i-serien

  Denne 4-i-1-skriveren er ideell for hjemmekontorer. Den kombinerer tilkobling og produktivitet og er kompatibel med PIXMA Print Plan
 • REGISTRER DEG

  Har du allerede en skriver som er kompatibel med PIXMA Print Plan? Registrer deg nå.

  Vil du betale et fast beløp hver måned basert på hvor mange sider du skriver ut? Registrer deg for Canons PIXMA Print Plan for å spare opptil 50 % per side*, og få blekk levert automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren.

  Ofte stilte spørsmål

  Relaterte abonnement

  1. *Basert på gjennomsnittlige kostnadsbesparelser per side vs. originalt standardblekk som selges for de 20 mest populære alt-i-ett-blekkskriverne i Vest-Europa (Key Point Intelligence-studie – januar 2022). Pris mer side (PPS) i Canons månedlige PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider), uten ekstra sider, sammenlignet med pris per side for utskrift av ISO/IEC 24711-sider på de 20 beste mest populære alt-i-ett-blekkskriverne som koster under 200 euro i Vest-Europa, ved bruk av kassetter med standardkapasitet. Gjennomsnittlig PPS brukes til å fastslå prosentvise besparelser sammenlignet med PPS for Canons PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider). Blekkapasitet og priser er basert på informasjon på produsentens nettsted i Tyskland. Tilbudspriser på blekk er ikke tatt med i denne studien. Keypoint Intelligence-studie fra januar 2022 som ble bestilt av Canon, og som er basert på offentlig tilgjengelig informasjon per januar 2022. Skriverne er valgt i henhold til enhetssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vest-Europa.