Utskriftsabonnement

PIXMA PRINT PLAN

Spar opptil 50 % med PIXMA Print Plan*. Velg et utskriftsabonnement som dekker behovene dine, betal en månedlig pris basert på bruken din, og få blekk levert hjemme når du begynner å gå tom.

Hva er PIXMA-utskriftsabonnementet?

PIXMA-utskriftsabonnementet er en abonnementstjeneste for utskrift. Du kan velge mellom flere fleksible månedlige abonnementer basert på antallet sider du skriver ut, og få riktig blekk levert på døren automatisk når du begynner å gå tom. Det eksklusive abonnementet er tilgjengelig for utvalgte PIXMA-skrivere. Du kan tilpasse abonnementet basert på bruk og overføre tildelte sider ved behov, slik at du får en fleksibel, kostnadsfri og problemfri måte å administrere blekk på.

Abonnementene

Velg et PIXMA Print Plan-abonnement som dekker utskriftsbehovene dine per måned.

Sider

30/måned
60/måned
100/måned
200/måned

Kostnad

36 kr/måned
56 kr/måned
66 kr/måned
109 kr/måned

Du kan overføre alle ubrukte sider for en måned. Du belastes 1,00 kr for hver ekstra side du skriver ut utover det månedlige sideantallet.

PIXMA Print Plan

Slik fungerer det

Ta en nærmere titt på Canon PIXMA Print Plan for å finne ut hvordan du betaler en månedspris basert på abonnementet du velger, hvordan du får blekk levert kostnadsfritt før det begynner å bli tomt i skriveren, og hvordan du kan spare 50 % per side*.

Canon Camera

Registrer deg for et abonnement med gratis registrering og avslutning

Canon Camera

Administrer abonnementet ditt på nettet ved å gå til Min konto

Canon Camera

Skriveren bestiller blekk automatisk når den begynner å gå tom

Canon Camera

Motta skriveren og aktiver tjenesten for å komme i gang

Finn ut mer om PIXMA Print Plan

PIXMA Print Plan i bruk

Lær mer om Canons PIXMA Print Plan-tjeneste, inkludert hvordan det fungerer og hvilke fordeler du får.
PIXMA Print Plan In Action

Fordeler

Skaff deg et fleksibelt PIXMA-utskriftsabonnement der du betaler en månedspris basert på antallet sider du skriver ut, og få blekk levert på døren automatisk uten å måtte bestille.
Canon Camera

Fleksible abonnement som dekker behovene dine

Velg mellom et utvalg månedsabonnement som dekker utskriftsbehovene dine. Enten du jobber hjemmefra, skriver ut dokumenter eller skriver ut bilder, finnes det et PIXMA-utskriftsabonnement som dekker behovene dine.

Blekk sendes automatisk når du begynner å gå tom

Når du har registrert deg for denne tjenesten, sender vi deg en velkomstpakke med blekk som er kompatibel med abonnementet. Når det i fremtiden begynner å gå tomt for blekk i skriveren, sender vi automatisk nytt blekk slik at du aldri går tom.

Canon Camera
Canon Camera

Full kontroll over abonnementet ditt

Når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement, har du full kontroll over abonnementet via Canon-kontoen din. Du kan kontrollere utskriftsbruken, se fakturerer og oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet.

Kompatible skrivere for PIXMA Print Plan

Finn ut mer om hvilke Canon-skrivere som er kompatible med PIXMA Print Plan og en rekke fleksible månedsabonnement på blekk som dekker behovene dine.

 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7750i

  En rask skriver av høy kvalitet med strømlinjeformet brukervennlighet og støtte for bekymringsfri og kostnadsbesparende utskrift via PIXMA Print Plan.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7650i

  En rask skriver av høy kvalitet med strømlinjeformet brukervennlighet og støtte for bekymringsfri og kostnadsbesparende utskrift via PIXMA Print Plan.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS7450i-serien

  En stilig alt-i-ett-enhet for den teknologiinteresserte, med en rekke kreative utskriftsbehandlinger, PIXMA Print Plan og ADM-teknologi
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS5350i-serien

  Vis frem designferdighetene dine med PIXMA TS5350i-seriens allsidige mediehåndtering, kule kreative apper og sømløse smarttelefontilkoblinger
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TS3550i-serien

  Den grunnleggende multifunksjonsskriveren er brukervennlig, enkel å konfigurere og kompatibel med smarttelefoner og PIXMA Print Plan.
 • Skrivere til hjemmet

  PIXMA TR4750i-serien

  Denne 4-i-1-skriveren er ideell for hjemmekontorer. Den kombinerer tilkobling og produktivitet og er kompatibel med PIXMA Print Plan
 • REGISTRER DEG

  Har du allerede en skriver som er kompatibel med PIXMA Print Plan? Registrer deg nå.

  Vil du betale et fast beløp hver måned basert på hvor mange sider du skriver ut? Registrer deg for Canons PIXMA Print Plan for å spare opptil 50 % per side*, og få blekk levert automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren.

  Ofte stilte spørsmål

  • PIXMA Print Plan er en abonnementstjeneste som er basert på antallet sider du skriver ut, ikke prisen på blekkassettene du bruker. Du velger et passende abonnement basert på de forventede månedlige utskriftsbehovene dine. Du betaler bare for den faste månedlige abonnementsprisen og eventuelle overforbrukskostnader. Du betaler ikke for blekk eller leveringskostnader siden dette er inkludert i de månedlige abonnementsgebyrene.
   Når du har registrert deg for denne tjenesten, sender vi deg en velkomstpakke med blekk som er kompatibel med abonnementet. Når det i fremtiden begynner å gå tomt for blekk i skriveren, sender vi automatisk nytt blekk slik at du aldri går tom. På slutten av hver måned overføres alle ubrukte sider til neste måned, slik at du får ekstra sider å skrive ut.

  • Når du er registrert for et PIXMA Print Plan-abonnement, har du full kontroll over abonnementet via Canon-kontoen din. Du kan kontrollere utskriftsbruken, se fakturerer og oppgradere, nedgradere eller avslutte abonnementet.

  • Ja, du kan oppgradere og nedgradere abonnementet ditt. Du kan endre registreringen og valget av PIXMA Print Plan-abonnement via Canon-kontoen din. En oppgradering av PIXMA Print Plan-abonnementet ditt (økt antall inkluderte sider per måned) trer i kraft med det samme. En nedgradering (redusert antall inkluderte sider per måned) trer i kraft på slutten av gjeldende faktureringsperiode etter at du har endret abonnementet.

  • Nei. Med PIXMA Print Plan overvåker vi bruk og blekknivåer. Nye PIXMA-blekkassetter leveres når du begynner å gå tom, og skriveren gir deg beskjed når du må skifte ut kassettene. Du trenger ikke å bestille eller søke opp typen kassett.
   Skriveren som PIXMA Print Plan-abonnementet gjelder for, må være koblet til Internett slik at blekknivåene overvåkes konsekvent.
   Kassettene i PIXMA Print Plan-abonnementet er spesielt utformet for skrivere som er kvalifisert for dette utskriftsabonnementet, og fungerer ikke i andre skrivere (du finner en liste over kvalifiserte skrivere på siden med oversikt over skriverne for PIXMA Print Plan-abonnementet).


   Kassettene i PIXMA Print Plan-abonnementet fungerer bare når du er registrert for et PIXMA-utskriftsabonnement. Du finner spesifikasjoner og kassettbegrensninger i tjenestevilkårene.

  • Følgende krav gjelder hvis du skal registrere deg for PIXMA Print Plan og opprettholde et abonnement: Kontroller at skriveren din er kvalifisert. Bare utvalgte PIXMA-skrivermodeller støttes. Hvis du vil se en fullstendig liste over kvalifiserte skrivere, kan du gå til siden med oversikt over skriverne i PIXMA Print Plan.
   Du må ha en gyldig betalingsmåte og en aktiv e-postadresse.
   Skriveren må være koblet til internett, og innstillingen for automatisk oppstart må være aktivert for at blekknivåene skal kunne overvåkes.
   Du må sørge for at fakturerings- og leveringsadressen er oppdatert i Canon-kontoen din, slik at vi kan levere blekkassettene i PIXMA Print Plan-abonnementet til deg.

  • Du betaler bare den faste månedsprisen for abonnementet ditt pluss NOK 1,40 for hver ekstra side du skriver ut. Du finner mer informasjon på produktsiden for PIXMA Print Plan.

   Du kan overføre ubrukte sider for en måned. Hvis du for eksempel skriver ut 55 av 60 sider en måned, har du krav på 65 sider påfølgende måned. Hvis du skriver ut 62 sider en måned, blir du belastet med NOK 2,8 i tillegg til månedsprisen.

  • Nei, Canon kan ikke se hva du skriver ut. Vi overvåker bare utskriftsbruken slik at vi kan sende deg blekk når du begynner å gå tom, basert på abonnementet du velger.

  • Ja. Abonnementet omfatter ingen langvarige eller årlige kontrakter, så du kan avslutte det når som helst. Abonnementet avsluttes imidlertid på slutten av den gjeldende faktureringsperioden. Logg på Canon-kontoen din, og klikk på Abonnement. Deretter velger du abonnementet ditt og klikker på Innstillinger. Bla nedover siden, og klikk på knappen Avbryt abonnement. Du kan fortsatt bruke skriveren etter at du har avsluttet abonnementet, men du må kjøpe blekk som ikke inngår i abonnementet.

  • Med Auto-Ink Delivery får du blekk tilsendt automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren, så du betaler bare for blekk når du bestiller det. Med PIXMA Print Plan betaler du bare for antallet sider du skriver ut, basert på abonnementet du velger, og får blekk levert hjemme basert på utskriftsbruken din.

  • Alle sider som skrives ut på skriveren i PIXMA Print Plan-abonnementet, uavhengig av størrelse og blekkdekning, regnes som én utskrevet side. Dobbeltsidig utskrift telles som to sider.

  • Hver måned kan du skrive ut et bestemt antall sider i henhold til abonnementet ditt. Eventuelle sider du ikke skriver ut, overføres til neste måned. Hvis du stadig har ubrukte sider, bør du kanskje endre abonnementet.

  • Du kan kontrollere og administrere all kontoinformasjon via Canon-kontoen din. Du kan spore utskrevne sider og faktureringsinformasjon, samt endre kontoen din.

  • Antall Skriveren i PIXMA Print Plan-abonnementet kan ikke registreres for begge tjenestene. Den samme skriveren kan ikke knyttes til to tjenester eller kontoer.

  • Hvis du nylig har abonnert på en PIXMA Print Plan, må du først aktivere skriveren med de gjeldende patronene (f.eks. startpatroner fra skriverboksen eller patroner som ikke er en del av et abonnement) før du bruker blekkpatroner fra et abonnement. Følg trinnene på aktiveringssiden for å aktivere tjenesten, og begynn deretter å bruke blekkpatronene. Hvis du ikke har startpatroner eller patroner som ikke er en del av et abonnement for aktivering, kan du kontakte kundestøtte. Vær oppmerksom på at du fortsatt kan bruke dine egne patroner som ikke er en del av et abonnement, uansett hvilken aktiveringsstatus tjenesten har.

  • Skriveren kan ikke kontrollere statusen til abonnementspatronene for å fortsette å kjøre tjenesten. Kontroller at skriveren er koblet til Internett. Hvis du trenger hjelp, kan du følge instruksjonene i skriverens brukerhåndbok på nett.

  Relaterte abonnement

  • Gjenta og lagre

   Spar 5 % når du legger inn gjentatte bestillinger på blekk eller toner.

  • Auto-Ink Delivery

   Du får tilsendt blekk automatisk når det begynner å bli tomt i skriveren.

  1. *Basert på gjennomsnittlige kostnadsbesparelser per side vs. originalt standardblekk som selges for de 20 mest populære alt-i-ett-blekkskriverne i Vest-Europa (Key Point Intelligence-studie – januar 2022). Pris mer side (PPS) i Canons månedlige PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider), uten ekstra sider, sammenlignet med pris per side for utskrift av ISO/IEC 24711-sider på de 20 beste mest populære alt-i-ett-blekkskriverne som koster under 200 euro i Vest-Europa, ved bruk av kassetter med standardkapasitet. Gjennomsnittlig PPS brukes til å fastslå prosentvise besparelser sammenlignet med PPS for Canons PIXMA-utskriftsabonnement (abonnement på 200 sider). Blekkapasitet og priser er basert på informasjon på produsentens nettsted i Tyskland. Tilbudspriser på blekk er ikke tatt med i denne studien. Keypoint Intelligence-studie fra januar 2022 som ble bestilt av Canon, og som er basert på offentlig tilgjengelig informasjon per januar 2022. Skriverne er valgt i henhold til enhetssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vest-Europa.