eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-programvare

De førsteklasses settene våre og Canon EOS Webcam Utility-programvaren er alt du trenger for å muliggjøre endeløse videomøter, samtaler og konferanser. Finn ut mer om Canon-webkameraprogramvaren vår.

Hold deg tilkoblet

Videosamtaler og direktesending er nå forbedret. Bruk Canon-kameraet som et webkamera, og få profesjonell bildekvalitet under videokonferansene dine. Delta på møter med kolleger, prat med venner og familie, og hold deg tilkoblet overalt, selv når du er på reisefot. Last ned EOS Webcam Utility-programvaren for å komme i gang.

La oss komme i gang

Fyll ut skjemaet for å laste ned Canon EOS Webcam Utility-programvaren for Windows og Mac.

Last ned for Windows

Last ned til Mac

Canon-tips: Slik bruker du EOS Webcam Utility-programvaren

  • Hvis EOS Webcam Utility Beta-programvaren allerede er installert på datamaskinen, må du avinstallere betaversjonen før du prøver å installere EOS Webcam Utility-programvaren på datamaskinen.
  • Kameraet kan bare samhandle med ett program på datamaskinen om gangen. Hvis programmet for videokonferanser eller strømming du prøver å bruke, ikke mottar videofeed fra kameraet, må du lukke alle andre programmer på datamaskinen som kan koble til kameraet.
  • Ved bruk av EOS Webcam Utility-programvaren med Messenger i Firefox-nettleseren blir ikke EOS Webcam Utility-programvaren oppført som en funksjon på enheten. Vi anbefaler at du bruker skrivebordsversjonen av Messenger eller prøver en annen nettleser.
  • Vi kan ikke garantere for kompatibiliteten til EOS Webcam Utility med alle videokonferanse- og/eller strømmeprogrammer på markedet. Hvis du opplever problemer, anbefaler vi at du bruker et annet program for videokonferanser eller strømming og/eller en annen nettleser.

Kompatible produkter

Finn ut mer om utvalget vårt av Premium EOS- og PowerShot-kameraer. Disse modellene er kompatible med Canon EOS Webcam Utility-programvaren.


Send direkte med Canon

Med vår trinnvise veiledning kan du lære mer om hvordan du oppgraderer webkameraet ditt for direktesending og videokonferanser.

Lær mer

Trenger du litt hjelp?

EOS Webcam Utility er kompatibel med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enda enklere har vi laget en kjøpsveiledning så du kan finne det Canon-kameraet som passer for deg.

Kjøpsveiledning

Lær mer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
FREMHEVET PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Perfekt for vloggere, direktesendinger, videokonferanser og bloggere. Et kamera med trådløs tilkobling som tar opp enestående video og bilder som følgerne dine vil elske.

KJØP NÅ

Vis detaljer

G7X MK III Vlogging

Fengslende videoer som publikum vil elske

Ta landskapsbilder med 4K-klarhet. Spill inn sport i sakte film med høy bildefrekvens på opptil 120 bilder per sekund. Koble til en ekstern mikrofon for krystallklare lydopptak for dine reisevlogger. Strøm direkte i fantastisk kvalitet samtidig som du spiller, og oppgrader web-kameraet til videokonferanseanrop for bedrifter. Mulighetene med PowerShot G7 X Mark III er uendelige.

Les hele artikkelen her

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du er kanskje også interessert i …

Finn ut mer om Canons utvalg av kameraer og programvare, og hold deg tilkoblet hvor enn du er i verden.

Windows, Microsoft og Teams er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Microsoft Corporation i USA og/eller andre land
Google Chrome™ er et varemerke som tilhører Google Inc.
Messenger er et varemerke son tilhører Facebook
Firefox er et varemerke som tilhører Mozilla Foundation