eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-programvare

De førsteklasses settene våre og Canon EOS Webcam Utility-programvaren er alt du trenger for å muliggjøre endeløse videomøter, samtaler og konferanser. Finn ut mer om Canon-webkameraprogramvaren vår.

Hold deg tilkoblet

Videosamtaler og direktesending er nå forbedret. Bruk Canon-kameraet som et webkamera, og få profesjonell bildekvalitet under videokonferansene dine. Delta på møter med kolleger, prat med venner og familie, og hold deg tilkoblet overalt, selv når du er på reisefot. Last ned EOS Webcam Utility-programvaren for å komme i gang.

La oss komme i gang

Fyll ut skjemaet for å laste ned Canon EOS Webcam Utility-programvaren for Windows og Mac.

Last ned for Windows

Last ned til Mac

Kompatible produkter

Finn ut mer om utvalget vårt av Premium EOS- og PowerShot-kameraer. Disse modellene er kompatible med Canon EOS Webcam Utility-programvaren.


Send direkte med Canon

Med vår trinnvise veiledning kan du lære mer om hvordan du oppgraderer webkameraet ditt for direktesending og videokonferanser.

Lær mer

Trenger du litt hjelp?

EOS Webcam Utility er kompatibel med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enda enklere har vi laget en kjøpsveiledning så du kan finne det Canon-kameraet som passer for deg.

Kjøpsveiledning

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Du er kanskje også interessert i …Finn ut mer om Canons utvalg av kameraer og programvare, og hold deg tilkoblet hvor enn du er i verden.