LEGRIA-VIDEOKAMERAER

4K-videokameraer

Enten du vil bevare gode minner eller få utløp for kreativiteten, finnes det et Canon-videokamera som passer perfekt for deg.
SE UTVALGET
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K-videokameraer

LEGRIA HF G-serien har avansert teknologi og kreative kontroller i et håndholdt og brukervennlig videokamera som er perfekt for vloggere, youtubere og skapere av dokumentarer og indiefilmer.

Hele serien med LEGRIA-videokameraer

Skap eksepsjonelle filmer som uttrykker lidenskapen din for historiefortelling, med den avanserte LEGRIA HF G-serien.

Avansert teknologi

Fang inn utrolig smidig og livaktig video, selv under vanskelige lysforhold, takket være funksjoner som 1.0-Type 4K CMOS- eller HD CMOS PRO-sensor, et innebygd ND-filter, stabilisering langs fem akser med motorisert bildestabilisator og Wide DR.

Canon Camera
Canon Camera

Komfortabel og kreativ fotografering

Gled deg over enkel håndholdt fotografering med en profesjonell zoomknapp, en søker som kan vippes, og en intuitiv berøringsskjerm. Med funksjonsknappene og hjulet som kan tilpasses, kan du betjene kameraet raskt samt koble til en mikrofon og hodetelefoner for å få lyd av høy kvalitet.

Direkte deling på Internett

Når du har utført en enkel konfigurasjonsprosedyre, kan du laste opp filmer direkte til Internett, uten behov for en datamaskin. Bare koble videokameraet til Wi-Fi-nettverket* hjemme, så kan du dele filmer på YouTube, Facebook, Twitter og e-post.

Canon Camera
Canon Camera

Fjernkontroll via Wi-Fi

Du kan kontrollere og endre innstillinger på LEGRIA Wi-Fi-videokamera via sanntidsvisning på smarttelefon eller nettbrett. Ypperlig egnet til opptak der kameraet ikke er lett tilgjengelig.

KLAR TIL Å HJELPE

Hjelp og støtte

Vi kan hjelpe deg med å svare på spørsmål, løse problemer og peke deg i riktig retning hvis du trenger en reparasjon.
Support
  1. Lydutgang via USB støttes ikke

    *Direkte Internett-deling og Send via server krever en image.canon-konto. image.canon støttes kanskje ikke i alle land og regioner. Gå til www.canon.no/cig hvis du vil ha mer informasjon