CINE LENSES

Cinema-objektiver

Utviklet for å oppfylle de høye standardene til filmfotografer.

GJØR HELE VERDEN FILMATISK

Canon Cinema-objektiver har eksepsjonell optisk ytelse, robust konstruksjonskvalitet og en allsidighet som oppfyller de strenge kravene til filmproduksjon. Serien dekker zoom- og fastobjektiver for 35 mm og Super35 mm fullformatskameraer og et bredt utvalg av objektivfatninger, deriblant PL-, EF- og RF-fatningene. Enten du er en kommende filmskaper, erfaren, profesjonell eller noe midt i imellom, har Canon en løsning som passer for deg.
Cine Primes

Cine Prime-objektiver

Et utvalg av fullformats Cinema-fastobjektiver som er laget for å oppfylle kravene til avansert filmproduksjon. Disse objektivene er tilgjengelige med PL-, EF- og RF-fatninger, med brede T-stopp og brennvidde i hele serien, noe som gir dem karakteristiske optiske egenskaper som kan utvide det kunstneriske uttrykket ditt.

Flex Zoom

Førsteklasses zoomobjektiver med konstant, rask blenderåpning på T2.4 (FF) og T1.7 (S35) i hele zoomområdet. Kan tilpasses fullformatskameraer og Super35-kameraer og er laget for kinoproduksjon og virtuelle produksjoner.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine-Servo-objektiv

Canon Cine Servo-objektivene kombinerer imponerende 4K optisk kvalitet med kringkastingsklare egenskaper. De er et allsidig alternativ til både kringkasting og håndholdte bruksområder som krever servokontroll.

Kompakt Cine-Servo-objektiv

Konstruert for 4K Super 35mm-kameraer og med innebygd servokontroll, autofokus og bildestabilisering. Denne arbeidshesten av et objektiv med EF-fatning passer perfekt til håndholdt eller skulderholdt bruk.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hybrid RF

Utformet med profesjonelle funksjoner og egenskaper som er ideelle for produksjon av både stillbilder og videoer. Servo-/strømdrevne zoomadaptere som tilleggsutstyr gir jevn og fjernstyrt zooming med tilkoblings- og styringsalternativer som passer til flere bruksområder innen ENG, kringkasting og studio.

Førsteklasses zoomobjektiv

Konstruert for Super 35 mm-kameraer med EF- og PL-fatning og tilbyr enestående 4K-bildekvalitet for avansert filmproduksjon.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompakt zoom

Konstruert for Super 35 mm-kameraer med EF- og PL-fatning, og tilbyr enestående 4K-bildekvalitet for avansert filmproduksjon i et kompakt og lett design.

Finn ut mer om Canon Pro Video, og finn nye måter å bruke video på

Uansett om du filmer sterke dokumentarer, en spennende dramaserie eller prisbelønte filmer, finnes det et Canon Pro Video-produkt som kan ta kreativiteten din til nye høyder.

Discover Canon Pro Video

Du er kanskje også interessert i