Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print-app

Gi Canon Zoemini- og Canon Zoemini S2-bildene dine et personlig preg.

Last ned på iOS

Last ned på Android

Gi liv til bildene dine

Med eksklusiv tilgang til kule og kreative muligheter og direkte koblinger til alle bildene dine på sosiale medier er Mini Print-appen den perfekte partneren for unike, delbare og tilpassede utskrifter fra Canon Zoemini og Canon Zoemini S2.

Ta bilder og vær kreativ

Smil, knips og fang det perfekte øyeblikket med Mini Print-appen, eller trykk på bildefilene dine og Facebook-, Instagram-, Google-bilder, Dropbox- eller iCloud-kontoene dine for å gjøre bildene dine om til kule suvenirer. Hvert 2 x 3-tommers bilde skrives ut på selvklebende papir med Zink™-teknologi for flekkbestandige, rivesikre og vannbestandige bilder som er klare til å deles umiddelbart.

Capture and create

Billedskjønt

Gi bildene dine enda mer personlighet med Mini Print-appens kule redigeringsalternativer. Prøv en ramme, sett på et filter eller tegn og skriv på bildene for å få et mer originalt preg. Du kan ta annerledes og delbare selfier ved å prøve ut direkteeffekter på kameraet og AR.

Picture-perfect

Kreative samlinger

Bruk de kreative ferdighetene dine til å kombinere favorittbildene dine med appens smarte kollasjverktøy, eller bruk flisfunksjonen til å lage en selvklebende plakat med fire eller ni mindre bilder.

Creative collections

Perfekt posering

Få enda mer kreativ kontroll med Mini Print-appen for Canon Zoemini S2. Hvis du vil ha en selfie med perfekt posering eller et morsomt gruppebilde, kan du bruke appens selvutløser og ekstern utløser. Angi en forsinkelse på opptil 3 sekunder med selvutløseren, og bruk den eksterne utløseren til å gi deg og vennene dine tid til å posere.

Tailor-made

Kompatibel med Mini Print-appen

Denne appen er fullstendig kompatibel med Canon Zoemini og Canon Zoemini S2, og den er fritt tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter.

Mobilenheten må være koblet til Canon Zoemini eller Canon Zoemini S2 via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som er tilgjengelig uten ekstra kostnader i App Store og Google Play-butikken. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.

Ta bilder og skriv ut på farten

Gjør minnene om til utskrifter med en skriver i lommestørrelse – den ideelle følgesvennen når du er på farten