digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Last ned på iOS

Digital Photo Professional Express

Canons Digital Photo Professional Express* (DPP Express) gir en kompatibel iPad noen av de mest avanserte funksjonene til Canons DPP-programvare, slik at du får en bærbar og trådløs arbeidsflyt i digitalfotograferingen. Sammen med Canons Camera Connect-app kan du importere, bla gjennom og redigere Canon CR3 RAW- eller JPEG-bilder med Canons Digital Photo Professional Express mens du er på farten.

*Fra og med oktober 2019 og 1.2.0 og nyere trenger du et månedlig abonnement for å bruke Digital Photo Professional Express. Ytterligere informasjon kommer snart.

Koble til trådløst

Med Camera Connect-appen* på en kompatibel iPad er det enkelt å koble seg trådløst til kameraet for å laste ned bilder. Bilder som er lagret på kameraets minnekort, kan lastes ned umiddelbart og automatisk, slik at du kan se gjennom, dele eller redigere dem i DPP Express-appen.

camera and app

Utvikle bildene på farten

Når bildene er importert, kan du se gjennom, behandle og redigere Canon CR3 RAW- og JPEG-bilder i full oppløsning med Canons originale RAW-filkonvertering. Du kan være trygg på at filene dine behandles med den beste fargeutskriften og kvaliteten.

using the app

Opprett og ta i bruk redigeringshistorikk

For å opprette og sammenligne ulike versjoner av det samme bildet kan du aktivere DPP Express Multiple Editing Histories. Denne funksjonen oppretter opptil fire redigeringshistorikker som du kan se og lagre. Dette er nyttig for å kunne skjelne og sammenligne effekter eller endre innstillinger på det samme bildet. Hvis du vil bruke de samme redigeringsinnstillingene på forskjellige bilder, kan du til og med kopiere og lime inn Edit Histories mellom bilder ved hjelp av DPP Express Copy and Paste-justeringsfunksjonene.

edit histories on app

Last ned nå

Du kan laste ned Digital Photo Professional Express-appen fra Apple App Store til kompatible iOS-enheter.


Kompatibilitet

OS-versjon: iOS 11.4
Enheter: iPad Pro, alle modeller / iPad (sjette generasjon) / mini4 /Air2 (iPad med installert RAM-kapasitet på 2 GB eller mer) 


Den første generasjonen av iPad mini2 / mini3 / Air kan installeres, men støttes ikke. Du kan ikke installere appen på en tidligere versjon av
iPad- og iPhone- / iPod touch-modellene ovenfor

[Languages/Språk]

Japansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, kinesisk (forenklet), russisk, koreansk, tyrkisk, portugisisk (Brasil)