EOS 1300D Lifestyle-

Canon Photo Companion

Lær nye fototeknikker, og få mest mulig ut av det nye kameraet ditt.

Start eventyret

Photo Companion app erstatter de nåværende Bedre Bilder-appene. Du kan bruke den til å å lese artikler og se veiledninger for å lære mer om fotografering. Last den ned nå, registrer deg hos Canon og peil deg inn på perfekte bilder.

Hva er Canon Photo Companion-appen?

Start fotografeventyret ditt, fra å lære hvordan du kontrollerer eksponering til tips og teknikker på ekspertnivå.

Personlig tilpasset profil

Når du har lastet ned appen, velger du kameraet ditt og hvordan du tar bilder, så finner vi artikler og klipp som passer for deg. Gjør lærerike øvelser og få tips, og lås opp mer avanserte trinn frem til du når det høyeste nivået.

Følg fremgangen og endre innstillinger på profilsiden.

Mobile

La deg inspirere

Se byguidene våre, og ta bilder av London eller Amsterdam på måter du ikke har prøvd før.

Lær hvordan Canon Ambassadører og Canon Explorere har etablert seg som fotografer, se hva andre Canon-brukere har lastet opp til galleriet vårt, og få inspirasjon til å prøve nye ting.
Bilde kreditert til: Brent Stirton, Canon Ambassadør

Brent Stirton, Canon Ambassador

Fototeknikker

Les tipsene våre om komposisjon, hvordan du trekker oppmerksomheten til motivet og hvordan du lager imponerende intervallopptak i videoveiledningene våre.

Mobile Photography Techniques
Compatibility

Kompatibilitet

Appen er for øyeblikket bare kompatibel med kameraene 80D, 1300D, 1200D, 100D, 750D, 760D, 700D, 7D Mark II, M3, M10, M5 og M6 men vi legger til flere modeller snart.

Start eventyret

Photo Companion app erstatter de nåværende Bedre Bilder-appene. Du kan bruke den til å å lese artikler og se veiledninger for å lære mer om kameraer. Last den ned nå, og peil deg inn på perfekte bilder.