Eos R System

Canon EOS R-systemet

Fang inn fremtiden

Et system utviklet i nåtiden – for fremtiden.

EOS R-systemet bygger på over tre tiår med kontinuerlig EOS-innovasjon og er basert på en banebrytende objektivfatning som gir større kreative muligheter og enda flere dynamiske måter å fange inn øyeblikkene på. Systemet gir grensene for fotografering og filmskaping en ny definisjon.

EOS R the front

Integrer og utvid

EOS R-systemet er utformet for å utfylle og utvide de kreative mulighetene dine. EOS R-systemet gir deg en intuitiv måte å fotografere på og får enkelt plass i det eksisterende EOS-systemet ditt. Takket være de fenomenale RF-objektivene og kompatibilitet med EF- og EF-S-serien kan du som fotograf eller filmskaper ta systemet til nye steder.

En spesiell serie med objektiver

Forbedre og utvide horisonten din

Canons serie med utskiftbare objektiver er utformet for å gi fotografer og filmskapere det beste resultatet. Takket være EOS R-systemet er Canon-serien nå meget omfattende og åpen for alle.

EOS R fullformat speilløst kamera

EOS R-systemet har hentet inspirasjon fra eksisterende EOS-speilreflekskameraer med lignende håndtering og ergonomi, men er mindre og lettere. Systemet baner vei for nye muligheter innenfor fotografering og filmskaping med banebrytende teknologier.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS speilreflekskamera

Speilreflekskameraer har en optisk søker via en prisme og et refleksivt speilsystem, slik at du kan se motivet med dine egne øyne gjennom objektivet. Det er en vei til seriøs fotografering og filmskaping med tradisjonell håndtering og det største utvalget av objektiver.

Finn ut mer

EOS DSLR

EOS M-speilløst kamera

Når plassen er svært viktig og du ikke ønsker den ekstra størrelsen og vekten til et speilreflekssystem, gir Canon EOS M-serien med speilløse kameraer fleksibilitet og brukervennlighet med høy bildekvalitet både for filmer og stillbilder.

Finn ut mer

EOS M Mirrorless

Finn systemet som passer for deg

I over 30 år har det legendariske EOS-systemet gitt fotografer og filmskapere et fortrinn. Med vårt utvalg av kameraer og objektiver har det aldri før vært enklere å være kreativ.

FINN UT MER

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Realiser de kreative visjonene dine

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr - i tillegg til sin egen serie med objektiver, fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk med adaptere samt Speedlite-blitser og tilbehør.

Finn ut mer

Realise your creative vision

Relaterte produkter

I profesjonelle henderFinn ut hvordan profesjonelle fotografer og filmskapere har tilført historiene sine bedre kvalitet og detaljer med EOS R-systemet.

Se alle artikler
  • Canon
  • Kamera
  • ...
  • EOS R-systemet: Kameraer, objektiver og adaptere