ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

ALLVÆRSKIKKERTER OG
KOMPAKTE KIKKERTER

Canons vanntette og værbestandige kikkerter kan tåle de tøffeste utendørsforholdene. Reis lett med de kompakte modellene våre.

Vanntette kikkerter og allværskikkerter

Velg blant de eksklusive vanntette 10x42L IS WP-kikkertene våre, med Canons L-serie-optikk og allværsmodellene 18x50 IS AW og 15x50 IS AW.

Ideelle for utendørsaktiviteter

Disse robuste kikkertene er ideelle for seilsport og fiske i all slags vær. Se på stjernene med våre allværsmodeller med høyeste forstørring, eller velg den bærbare 10x42L IS WP for å få optimal fugletitting.

Ideal for outdoor activities

Robust nok for ethvert eventyr

Canons tre værbestandige og vanntette modeller har et karakteristisk håndgrep til våte forhold og et slitesterkt gummibelegg som takler alle slags utendørsopplevelser.

Rugged enough for every adventure

Forbedret værforsegling

Allværskikkertene våre har værforsegling i tråd med den japanske industristandarden (JIS4), slik at de er beskyttet mot vannsprut. Våre helt vanntette kikkerter (JIS7) kan overleve å senkes ned i vann til 1 meters dybde i 5 minutter.

Excellent weather sealing

En kompakt kikkert som er lett å bære

Våre kompakte kikkerter kommer i en rekke størrelser: fra 12x36 IS III til den svært kompakte og lette 8x25 IS.

Ideelle til reiser, arrangementer og sportsarrangementer

Den kompakte og bærbare kikkerten er det perfekte reisefølget, og får lett plass i en liten sekk, slik at du alltid kan ha den for hånden. Ideell for å se betydelig nærmere ved sportsarrangementer eller konserter.

Ideal for travel, events and sports

Enkel og automatisert bruk

Den godt balanserte designen sikrer en praktisk og enkel håndtering. De store gummimuslingene kan justeres for å tilpasses synet ditt, og brillebrukere kan enkelt se hele synsfeltet ved hjelp av en behagelig øyestøtte.

Easy comfortable operation

Enkel kontroll med fingertuppen

Nyt godt av enkel kontroll med fingertuppen, en lett tilgjengelig knapp for bildestabiliseringskontroll og en fokuseringsskive som kan betjenes med både venstre og høyre hånd.

Simple fingertip control

Velg den perfekte kikkerten

Finn kikkerten som passer best til motivet du vil komme tettere innpå.