CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
OPTISK KVALITET

Hvert objektiv i en Canon-kikkert er utformet og konstruert av oss ved hjelp av den anerkjente optiske teknologien vår for å gi deg den perfekte visningsopplevelsen.

Fantastisk kvalitet for den beste visningen

Canons kikkertoptikk gir den absolutt beste oppløsningsevnen, selv i lite lys – uansett hvilken forstørrelse du trenger.

Skarphet i hele visningen

Dra fordel av riktig og detaljert identifisering av motivet takket være et feltrettelseselement, som gir deg en vakker og klar visning av hele bildet.

Edge to edge sharpness

Presise Canon-objektiver

Canons kikkertoptikk deler sin bakgrunn med våre unike EF-kameraobjektiver – 10x42L IS WP oppfyller til og med den prestisjetunge objektivstandarden for L-serien vår. Rette linjer vises slik de er ved hjelp av de positive forvrengningsegenskap til Canons presisjonsoptikk.

Precision Canon lenses

En levende seeropplevelse

Super Spectra-objektivbelegget gir en levende visning med høy kontrast og nøyaktig fargebalanse ved å fjerne dobbeltkonturer og lysskjær.

A vivid viewing experience

Vakre farger

Toppmodellene våre, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS og 14x32 IS, har objektivelementer med UD-glass (Ultra-low Dispersion) som gir utmerket fargekvalitet, for å hjelpe deg med å identifisere motiver nøyaktig.

Beautiful colour

Finn kikkerten som passer for deg.

Velge Canon-kikkerten som er riktig for deg, ved å søke etter interesse eller produkttype.