Pimp Up Your Store

Den ultimate samlingen av bruksområder for butikkbransjen som kan forvandle butikken din
Pimp up your store

Pimp Up Your Store, Canons eksklusive trykte prøvebok, viser ulike bruksområder for butikkbransjen tilpasset dynamiske butikkmiljøer

Butikkbransjen: Et dynamisk marked

Leverandører av utskriftstjenester og skiltprodusenter vet hvor viktig butikkbransjen er. Men butikkbransjen er også et marked som stadig endrer seg. Hva er grunnen til det? E-handel og nettshopping. Fysiske butikker må derfor være nyskapende og interaktive for å tiltrekke seg kunder. De må skape en fysisk spenning som netthandel ikke kan tilby. Det er her utskrifter kommer inn. Utskrifter kan hjelpe butikkene med å forvandle interiørdekoren med høy kvalitet og verdi. Utskrifter kan hjelpe butikkene med å skape en ny stil og følelse for kundene. Med utskrifter kan butikkene skille seg ut fra mengden. Denne boken viser deg hvordan du kan lage fantastiske utskrifter til butikkbruk og følge de siste trendene i butikkbransjen. Du finner også eksempler på utskriftsmateriale som vil inspirere deg med forskjellig bruk av utskriftsmedier.

Mer enn 30 forskjellige utskriftsmedier, 6 utskriftsteknikker

Pimp Up Your Store er mer enn bare en bok med prøver. Det er en veiledning til visuell kommunikasjon for butikkbransjen. Den viser mer enn 30 forskjellige utskriftsmedier og 6 digitale utskriftsteknikker som kan gi utrolige resultater ute i butikkene. Eksemplene i boken er trykt med UV- og UVgel, vannbasert, lateks og (miljøvennlig) løsemiddel, og til og med CrystalPoint-utskriftsteknikker, som gir holdbare utskriftsprodukter av høy kvalitet. Uansett om det er butikkskilt, utskrifter i stort format eller interiørdekor, har denne boken noe for enhver butikk.

Klikk her for å få en oversikt over bruksområdene og utskriftsmediene som er brukt fra Pimp Up Your Store.

Pimp up your store 2

PVC-fri

Behovet for å beskytte miljøet har blitt viktigere og viktigere de siste ti årene. Samfunnet forbereder seg på de nye miljømålene i Europa og resten av verden. Bedrifter gjør mye for å redusere karbonavtrykket og miljøpåvirkningen. I visuell kommunikasjon i butikkbransjen ser vi en økende etterspørsel etter PVC-frie materialer. Denne boken viser hvordan du kan bruke PVC-frie grafiske medier i store formater for å lage imponerende produkter til detaljhandelen. Den har mer enn 30 forskjellige utskriftsmedier, hvorav noen er PVC-frie og biologisk nedbrytbare, og seks digitale utskriftsteknikker som kan produsere holdbare grafiske medier i stort format av høy kvalitet. Uansett om det er butikkskilt, interiørdekor eller vindusgrafikk, har denne boken noe for enhver butikk.

PVC-vrij

En perfekt match

Alle Canons bildeartikler til grafiske utskriftsmedier i stort format er testet og garantert for de mest brukte digitale utskriftsteknologiene i markedet for visuell kommunikasjon. Vi tilbyr utskriftsmedier og rekvisita via nettbutikken vår. Vi tilbyr deg en perfekt match.

Du finner alt om storformatmediene våre i nettbutikken og i medieveiledningen til Canons bildeartikler. Bare velg skriver(e) og ønskede bruksområder for å finne det mest egnede grafiske utskriftsmediet i stort format. Enten du trenger fotopapir, vinyl, tekstiler, lerret eller spesialpapir, har vi de beste produktene for kunstutskrifter, displaygrafikk, plakater og interiørdekorprosjekter.