Arrangement

CANON PRINT WEEK

28. til 30. august kl. 09.00 - 15.00

Arrangementet holdes på Canon Norges hovedkontor, Hallagerbakken 110, Oslo
Meld deg på her
CANON PRINT WEEK
Velkommen til Print

Velkommen til Print Week fra 28. til 30. august

Her kan du få skreddersydd demonstrasjon av den nyeste teknologien og få mulighet til å snakke med våre produktspesialister. Du har mulighet til å booke tiden som passer deg i påmeldingsskjemaet.

Arrangementet er fra kl. 09-15, og er på Canons Hovedkontor i Oslo.

Adressen er Hallagerbakken 110, Oslo.

Få med deg dette under Print Week

Få med deg dette under Print Week
 • Large Format Print (LFP)

  Våre prisbelønte imagePROGRAF produkter er på plass og viser produksjon av sertifiserte utskrifter innen kunst og foto, med blekk som har levetid på over 100 år. Teknologi som innskanning av store formater, samt utskrifter av markedsmateriell og dokumenter i store formater er også på plass.

 • imagePRESS V-serien

  Vi vil gjennomføre demoer og produsere produkter du kan tilby dine kunder på våre nye imagePRESS V700 og V1000 med etterbehandlingsutstyr. Det blir i tillegg demo på Prisma arbeidsflytløsninger, color management, og ferdiggjøring av produkter rettet inn mot emballasje- og profilmarkedet.

 • Large Format Graphics (LFG)

  LFG representerer Canons storformat produksjonsløsninger som i hovedsak består av to produksjonslinjer; flatbedløsningen Arizona og rull til rull løsningen Colorado. I imageFACTORY får man også en bred presentasjon av produkter vi har utviklet i samarbeid med våre kunder. Besøkende vil kunne få ideer og inspirasjon til nye produkter de kan levere til markedet.

 • Imaging Supplies

  Imaging Supplies hjelper deg med å finne riktig media/papir til din maskin. Våre norske spesialister på papir/media er til stede på Print Week. De vil hjelpe deg i finne optimalt papir/ media til dine maskiner og produkter. Canon har et stort senter i Nederland (Venlo) for konvertering av papir/media til riktige formater for Canon sine egne maskiner og andres. En av Canons store kunder er Amazon og deres bokproduksjon.