ARTIKKEL

Canon Therefore™ leder kategorien “Workflow Process Automation” i ITRG Awards

Når jeg står overfor et betydelig kjøp, for eksempel en ny motorsykkel eller en ferie, oppsøker jeg andres erfaringer med det samme produktet. Dette hjelper meg i min vurdering, utover det jeg kan finne i tørre tekniske spesifikasjoner eller i markedsføringsbrosjyrer.

På samme måte, når du skal velge en ny programvareleverandør for bedriften din, mangler du ikke alternativer. Tvert imot, faktisk. Men det er gjerne få og langt mellom Googles anmeldelser for B2B-programvare – og innsatsen er ofte høyere. Det du virkelig trenger da er anmeldelser og vurderinger fra profesjonelle sluttbrukere til profesjonelle sluttbrukere.

Mennesker som sitter rundt en pc

Derfor ønsker jeg å vise til en ny rapport fra Software Reviews, en avdeling hos forsknings- og rådgivningsselskapet Info-Tech Research Group. Den samlet inn kundeopplevelsesdata for å lage sin «Data Quadrant Report on Enterprise Content Management».

Rapporten bygger på 814 anmeldelser fra faktiske programvarebrukere innen virksomhet og IT, og rangerer 17 ledende produkter i Enterprise Content Management (ECM)-området. Denne rapporten kan hjelpe deg å ta den riktige beslutningen når du leter etter bedre måter å administrere forretningsdokumentene og -prosessene dine på.

Programvareanmeldelser vurderte hele programvareopplevelsen ved å bruke detaljerte tilbakemeldinger fra fagfolk. Dette inkluderte kundenes tilfredshet med selve programvaren – men også opplevelsen kundene har med leverandøren.

Til syvende og sist, i et så konkurranseutsatt område, bestemmer kundene våre tempoet. Hvis folk ikke liker produktet vårt og har hatt en dårlig opplevelse med oss, ville det redusere tilliten.

Så jeg er stolt over å se at Canons Therefore™ Document Management System er trukket frem av våre kunder på flere områder. Som et resultat av dette ble Therefore™ kategoriserte som en "leder" av Software Reviews i deres datakvadrant som representerer ECM-markedet.

Therefore™’s brukere berømmet filkonverteringen, metadataadministrasjonen og søkefunksjonene, noe som førte til gevinster i disse kategoriene, og nok en seier for "Quality of Features"!

En ting jeg virkelig ønsker å trekke frem er «Workflow Process Automation», eller arbeidsflytmotoren, der Therefore™ vant hovedprisen, og slo alle de andre programvareløsningene for innholdsstyring i studien.

ITRG definerer denne funksjonen som «i hvilket omfang og hvor enkelt handlinger i et system kan konfigureres til å utføres automatisk» – og våre kunder er enige om at vår Therefore™-programvare utmerker seg her.

Canon Camera

Hvordan fikk vi til dette?

Therefore™ bruker en kraftig arbeidsflytmotor for å bringe struktur og automatisering til kritiske forretningsprosesser, og øke effektiviteten på tvers av organisasjonen.

Du kan automatisere innkommende informasjonsflyt med «Content Connector», for å sortere og lagre data fra overvåkede mapper, mailinnbokser, skylagring og mer.

Dette hjelper Therefore™ til å levere en rask og strømlinjeformet informasjonsflyt, med sikker tilgang, lagring, fangst, redigering og behandling når og hvor enn du trenger det.

Vil du se selv? Besøk Therefore™-siden for å laste ned Software Review-rapporten og lær mer om vårt prisvinnende produkt.

Skrevet av Jarek Jedowski

Product Marketing Manager, Canon EMEA

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger og tjenester?