Artikler

Fortsatt god vekst – Nå satser vi videre og styrker teamet

Gjør 2021 til en digital suksesshistorie!

Canon Information Management fortsetter veksten og slår seg sammen med Canon Business Services. Sammen dannes Business & Information Services som egen forretningsenhet, og satsningen krever at vi søker salgsleder, løsningskonsulent og selgere.


Sterk vekst med spennende prosjekter

Vekststrategien som ble lagt for Canon Information Management har gitt vekst også i år. Veksten lander på over 30% mot 2015. Dette gir tredje året med solid vekst og mer enn 5 dobling siden 2013. Med tydeliggjøring av budskap og spisset salgs- og leveranseorganisasjon har vi vunnet mange spennende kontrakter innen Purchase-to-Pay, Digital HR og Prosessautomatisering. Tine, TV2, Statens vegvesen og Mester Grønn er blant kundene vi er stolte av å a vunnet tilliten til i 2016. Dette er spennende prosjekter vi gleder oss over å være i gang med, og vet disse vil få selskap av mange flere i 2017.


Sammenslåing gir navneendring

Som en del av satsningen er Canon Information Management og Canon Business Services slått sammen.Vi er nå skilt ut som en egen forretningsenhet Canon Business & Information Services. Som det ligger i navnet ligger vår kjernekompetanse i løsninger og tjenester innen håndtering av forretningens viktigste informasjon- og forretningsprosesser. Sammen styrker vi kjernebudskapet rundt effektivisering gjennom digitalisering, automatisering og tjenester for å frigjøre ressurser for å kunne fokusere på kjernekompetanse. Canon Business & Information Services leverer programvareløsninger, konsulent- og outsourcingtjenester til bedriftsmarkedet.


Ansetter flere for å støtte vekststrategi

Med den veksten vi opplever ønsker vi å styrke satsningen innen kjerneområdene med flere nye stillinger. Blant annet søker vi en erfaren løsningskonsulent som skal jobbe med implementering av Softwareløsninger innen Information Management i Canons Professional Services team. Se HER for mer info rundt stillingen.

Vi søker også etter en resultatdrevet og ambisiøs leder for vårt presalesteam innen Business & Information Services. Teamet består i dag av 6 kompetente medarbeidere. Les mer om stillingen HER.

Sist, men ikke minst søker vi etter flere gode selgere til Information Management. Her er fokuset ECM/Digital HR som vi ser som veldig spennende fremover og står i fokus også hos våre kunder. Har du salgerfaring og lyst til å jobbe med spennende markeder i vekst så anbefaler vi deg å følge med på stillingsannonser under vårt karrieresenter.