KUNDEEKSEMPLER

Impressa imponerer med ny fleksibilitet

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Allsidig virksomhet

Den kommersielle utskriftsleverandøren Impressa tilbyr salgsfremmende materiale, kontormateriale, industrielt materiale samt salgsmateriale i butikker. Produksjonen av dette salgsmaterialet innebærer ofte mange ulike krav, store variasjoner i størrelsene og krav om korte leveringsfrister.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Imøtekommer handelsetterspørsel

Impressa hadde mye utskriftsavfall, og offsetpressene deres var trege og dyre for utskriftsjobber med lavt volum. Kundene deres måtte også vente på at utskriftene skulle tørke. Det er ikke ideelt i den travle handelsbransjen.

Selskapet hadde behov for en ny digital utskriftsløsning som kunne takle utfordringen med å behandle utskrifter av varierte størrelser raskt og til riktig pris.DA VI SÅ ETTER BREDFORMATSKRIVERE, FIKK VI EN GOD FØLELSE DA VI SÅ CANONS PRODUKT.

Tom Cambré, CTO i Impressa

Allsidig digital utskriftsløsning

Impressa investerte i en ColorWave 700 etter å ha konsultert med og fått en anbefaling av Canon. Det tok ikke lang tid før den nye digitale utskriftsløsningen gjorde et positivt inntrykk. Den taklet utskriftsjobber av høy kvalitet i alle størrelser, i farger eller i svart/hvitt, raskt og effektivt.

Med raske, fleksible og kostnadseffektive etterspørselsbaserte utskriftsjobber revolusjonerte selskapet tjenestetilbudet sitt. Etter bare seks måneder kjøpte Impressa en Canon-enhet til for å øke bedriftens utskriftskapasitet ytterligere.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Mer arbeid og mindre avfall

De smartere utskriftene med ColorWave 700 har resultert i at selskapets arbeidsmengde har økt med 15–20 %. Impressa fikk også sin beregnede avkastning etter bare tre måneder.

Med selvkjørende teknologi har den nye digitale utskriftsløsningen avlastet presset på de ansatte og hjulpet til med å redusere avfallsnivåene betraktelig. Det er en viktig fordel for en virksomhet som er lidenskapelig opptatt av ta vare på miljøet.

Impressa har blitt inspirert til å prøve ut nye bruksområder og har utført tester på papirtapet, som nå har blitt en reell løsning for fremtiden.

Canon ColorWave 700 printing poster


DEN POSITIVE INNVIRKNINGEN COLORWAVE HADDE PÅ BEDRIFTEN VÅR, FIKK OSS TIL Å KJØPE EN ENHET TIL.

Skrevet av Tom Cambré


Se hvordan digitale utskriftstjenester kan forandre bedriften din.

Snakk med teamet vårt