Historier fra våre kunder

CopyCat først ut igjen

Med nyeste Canon-teknologi for både digitaltrykk og storformat har CopyCat nok en gang posisjonert seg et hestehode foran konkurrentene.

CopyCat først ut igjen

Først ut med imagePRESS V-serie

“Holder trykket oppe” heter det i CopyCats markedsføring. Og det gjør de i større grad enn noen gang, med produksjonssenteret på Lysaker og storformatsenteret på Billingstad som viktige brikker i en omfattende produksjon og logistikk. De høye ambisjonene forutsetter at både mennesker og teknologi befinner seg i fremste rekke, og faktisk har CopyCat tatt i bruk imagePRESS V1000 ved fire av sine totalt ti avdelinger. Fra produksjonssenteret på Lysaker har de allerede levert de første oppdragene produsert med Canons nye flaggskip, imagePRESS V1350. Med kraftige magasiner og inline ferdiggjøring er den nærmere 8 meter lang og lett å få øye på i lokalene, når vi besøker Eirik Rasmussen og Nino Sabeta sammen med Canons Kim Holberg. De to erfarne CopyCat-medarbeidernes siste tilvekst er en perfekt produksjonsmaskin ved CopyCats største produksjonssenter.

- For oss er V1350 et arbeidsjern for effektiv trykking av alle typer hefter og bøker, pluss det meste av andre trykksaker, presiserer Eirik. Nino Sabeta har 11 års erfaring fra CopyCat på Lysaker, der han nå er produksjonsansvarlig. De siste ukene har han blitt kjent med Canons kraftigste produksjonsmaskin og den nye arbeidsflyt- og RIP-løsningen. Han forteller at begge deler har svart til forventningene.

- Vi har allerede produsert en rekke oppdrag på V1350, også på ulike typer spesialpapir. Stor kapasitet, driftssikker ferdiggjøring, rask oppstart og lavt energiforbruk, samt full hastighet på mixed media, det er egenskaper som gir oss fordeler. Dessuten opplever vi at denne rip-løsningen sparer oss for unødig tidsbruk med innstillinger, forklarer Nino.

Nino Sabeta og Kim Holberg står ved en Canon-maskin

Nino Sabeta (t.h) har allerede erfart at nye imagePRESS V1350 gir effektiv produksjon og nye muligheter. Canons kunderådgiver Kim Holberg setter stor pris på det gode samarbeidet med CopyCat.

1000 kvadratmeter storformatproduksjon på Billingstad

Fra Lysaker er det et kvarters kjøring ut til Profil-avdelingen med 1000 kvadratmeter produksjonslokaler på Billingstad, der de trykker på alt som er stort fra en solid maskinpark. På de to ukene som er gått siden Canon Colorado M5W ble trillet inn, har de allerede rukket å produsere store mengder gulvfolie til et større idrettsarrangement.

- Gulvfolie er et spennende og lønnsomt segment, der Colorado har fordeler fordi overflaten på trykket er så robust, sier Ole Petter Hindrum, som er sikker på at den nye Colorado-maskinen vil gi god avlastning for flatbedprinterne ved avdelingen.

- Det ser vi allerede at den gjør, for med rullteknologi og UVgel er det en utrolig effektiv printer som gir høy kvalitet på ulike materialer, samtidig som den krever langt mindre tilsyn enn de andre printerne her. Så det er utvilsomt et kjærkomment tilskudd til maskinparken vår, sier Ole Petter.

Tenker stort

Tenker stort. Ole Petter Hindrum har vært med å produsere gulvfolie til et større idrettsarrangement, og kan konstatere at nye Colorado M5W blir et verdifullt tilskudd til maskinparken hos CopyCat Profil på Billingstad.

Trygghet i leverandørvalget

- Samarbeidsmessig handler det om at vi alltid får den hjelp og bistand vi behøver. Ikke bare når det gjelder service, men i like stor grad når det gjelder fargestyring, innstillinger, papirvalg og mye annet. Teknologimessig handler det om at vi er trygge på Canon leverer førsteklasses produksjonsteknologi med høy automatiseringsgrad. Gjennom mange år har vi erfart at det gir fordeler å standardisere på samme teknologiplattform ved mange avdelinger. Med Canons imagePRESS V-serie får vi eksempelvis samme grafiske uttrykk, uavhengig av om produksjonen skjer her eller ved en annen avdeling. Tilsvarende er det om vi må rotere på operatører, da kan de gå rett inn i produksjonen uten opplæring, understreker Erik.

Og legger til; Når man kjenner leverandøren godt, gir det trygghet. Vi hadde aldri våget å være først i Europa med teknologi fra en produsent vi ikke kjenner!

Samarbeid gjennom mange år

Samarbeid gjennom mange år. Nino Sabeta og Eirik Rasmussen setter pris på samarbeidet med Canons kunderådgiver Kim Holberg.

Holder trykket oppe. Det er det ingen tvil om.

Holder trykket oppe. Det er det ingen tvil om.

Relaterte produkter

  • imagePRESS V1350

    En rask og robust digital fargetrykkpresse av høy kvalitet for store volumer, med nyskapende teknologi

  • Colorado M5W

    Oppnå fantastisk utskriftkvalitet og enestående produktivitet med Colorado M-serien.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter?