Historier fra våre kunder

Det svinger i BRKLYN

Colorado-printeren er i full sving med å produsere 30 meter sammenhengende vindusdekor for Flekkefjord sparebank når vi besøker designstudioet BRKLYN i Flekkefjord. Der håndterer fem kreative mennesker alle typer oppdrag, fra idé og foto til ferdig produksjon på et stort spekter av materialer.

Liker å ha totalansvaret

– Det er slik vi ønsker å ha det, sier daglig leder Ronald Lohne. – Vi er fem mennesker som liker at vi er et byrå som tar ansvaret for hele leveransen, inkludert det produksjonsmessige. På den måten får vi bedre kontroll over kvaliteten på sluttresultatet, vi ser helheten mellom det kreative og det produksjonsmessige, og det er lettere å vise kunden hvilke muligheter som finnes. Denne tilnærmingen liker kundene våre også, som like gjerne er lokalt næringsliv som brannvesenet eller den lokale russen, forteller Ronald, som eier byrået sammen med to av kollegene i BRKLYN. Navnet uttales som den kjente bydelen Brooklyn i New York City. Det er på ingen måte tilfeldig, for Ronalds besteforeldre var blant de mange som utvandret fra Lista og andre sørlandskommuner til USA i årene etter andre verdenskrig. Mange av dem kom tilbake da arbeidsmarkedet bedret seg her hjemme, og tok med seg “et lite stykke” Amerika hjem igjen, noe det fremdeles finnes mange spor av i områdene rundt Farsund og Flekkefjord.

– Navnevalget vårt er inspirert av denne historien og knytningen mot Amerika, og det bidrar til å skape gode assosiasjoner, forteller Ronald.

Bildet av utsiden til kontoret BRKLYN

BRKLYN har nye lokaler sentralt i Flekkefjord og et navn som uttales som den mer kjente bydelen i New York City

Effektivt print rull til rull

Mens Ronald og gode BRKLYN-kolleger har vist oss rundt i de inspirerende lokalene, der vi blant annet finner tekstilprintere, kraftige arbeidsstasjoner og kofferter fulle av foto- og lysutstyr, har bedriftens nye Canon Colorado 1630 produsert ferdig 30 meter vindusfolie for den lokale bankens filial i Mandal. Printeren har arbeidet uten tilsyn med print på selvklebende Easy Dot materiale, og til og med rullet folien opp på rull slik at den er helt klar for montasje.

Effektivitet var en viktig årsak til at vi valgte denne Canon-teknologien, for det er både kvalitet og hastighet i en egen klasse, med produksjon nærmest uten tilsyn. Vi liker også at det er lett å bytte materiale, og den unike UV-teknologien gir en robust overflate som tåler mye. Vindusdekoren for bankfilialen her festes på utsiden av glasset, men trenger likevel ingen laminering. Vi tar oss også av monteringen selv, det er slik vi ønsker å arbeide og kundene skal alltid vite at vi tar ansvaret selv, forteller produksjonssjef og medeier Kris Norman Eikebrok

Veien videre

Med nye lokaler, nye produksjonsløsninger og et offensivt fem-personers team med stort spekter av kompetanse, ser det lyst ut for BRKLYN. Det er nærliggende å spørre hvor bedriften vil videre?

Målet er å bygge BRKLYN som en enda sterkere merkevare i lokalområdet vårt, og utvikle den kommersielle siden av selskapet. Kundene skal erfare at vi alltid er der når de trenger hjelp, uten at vi maser på dem. Først og fremst hjelper vi næringsliv og andre med å bygge sin egen identitet, men vi skal samtidig utvikle vår egen. Det betinger blant annet en sterkere tilstedeværelse i sosiale medier og i lokalmiljøet, og vi tar hele tiden små steg i rett retning. Samarbeidet med Canon på produksjonssiden er en av mange brikker i denne prosessen, svarer lederen av BRKLYN.

Vi anbefaler gjerne en tur innom, dette er et byrå som har tid til både små og store kunder, og tar ansvaret for hele prosessen.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester?