Everythings goes at Trøngsla

«Everything goes» er slagordet til Rp Profil i Flekkefjord. Vi har besøkt bedriften, og forstått at det er alt annet enn tomme ord.

Det svinger i BRKLYN

25 år med arbeidstøy og profilklær

– Det startet med logotrykk for mer enn 25 år siden, forteller Rudolf Pettersen, som startet Rp Profil sammen med kona Anne i 1996. Nå handler det mest om profilklær, arbeidstøy og reklameartikler, med kundetilpasset trykk eller brodering på en stor andel av leveransene.

– Vi har kunder fra hele landet som henter inspirasjon fra instagram-kontoen vår, så det er ikke lenger noen geografiske begrensninger, sier Rudolf mens han poster et nytt innlegg med friske bilder på @rpprofil_as. Siste tilvekst på produksjonssiden er rullprinteren Canon Colorado 1630, bedriftens sjette storformatprinter siden starten i 1996.

Fra venstre Rudolf Pettersen, Anne Midbøe Pettersen og Joyce A. M. Donker.

Leter alltid etter løsninger

I bedriftens butikk er det først og fremst arbeidsklær som selges, både for bedrifter og private, og mange ønsker logotrykk på klærne. I tillegg er det en nært forestående russetid her som i andre byer, så Colorado-printeren går for fullt med trykk av russelogoer og emblemer til russedresser når vi besøker Rp Profil på Trøngsla industriområde utenfor Flekkefjord.

– Trykk på tekstiler er et ganske stabilt marked, men det er mer krevende enn før fordi stoffene er blitt mer elastiske, forteller mannen som gjennom et langt grafisk liv har printet på det meste, fra fotballdrakter til vernesko. Heldigvis er de vant med å finne kreative løsninger når utfordringer oppstår.

Kreative russelogoer som skal overføres til russedresser, det er i arbeidsflyten til Colorado 1630 når vi besøker Rp Profil. Joyce håndterer nyprintede russelogoer mens Rudolf følger med.

– Ja, vi finner nesten alltid en løsning, og har kontakt med erfarne folk over hele verden når det kommer til materialvalg, blekktyper og så videre. Vi ser egentlig ikke etter de aller største kundene, men retter oss mot de små og mellomstore. Da blir relasjonen mer personlig og kundene erfarer at vi alltid leverer som avtalt. For vår del har suksessoppskriften vært endringsvilje og evne til å finne unike områder, for man kan ikke bare være en kopi av andre. Slik skal det være også i fremtiden, og den nye Colorado-maskinen er en del av denne tankegangen. Den kan printe på en rekke nye materialtyper med høy kvalitet, og det åpner for muligheter som vi skal utnytte, avslutter «RP» før vi rigger en liten fotosession med de tre medarbeiderne.

«Everythings goes» akkurat her på Trøngsla, tenker vi når vi setter oss i bilen på vei hjemover.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og løsninger?