Historier fra våre kunder

Suksess med å skape synlighet

Mange kan ønske seg større synlighet, uavhengig av hvilken bransje man er i. En god start kan være en tur til Relieff Reklame på Kolbotn.
Relieff reklame

Øker kapasiteten kraftig

Synlighet er så mangt. Det kan like gjerne handle om profilering på klær og kjøretøy som om nytt interiør og ny fasadeprofilering. Hos Relieff Reklame ser de knapt noen begrensninger i hva de kan hjelpe kundene med for å øke synligheten. Det blir det også gode resultater av, men daglig leder Thomas Arildset og kollegene hans ser ingen grunn til å lene seg tilbake. Her er det heller nye tanker om utnyttelse av lokalene og hva de nyeste produksjonsløsningene vil bety for kundene.

Fjoråret ble bra, og vi tror det er en god anledning til å vokse videre, ikke minst ved å utføre en enda større andel av produksjonen her i egne lokaler. Ved slutten av 2022 installerte vi en Colorado 1650, det gir oss langt større printkapasitet og valgmuligheter enn vi har hatt tidligere. Når vi snart får på plass et nytt skjærebord, øker produksjonskapasiteten ytterligere, forteller Thomas når vi besøker bedriften midt i et større profiloppdrag.

canon_relieff

Stig Børre Elvegård og Thomas Arildset liker det de ser fra sin splitter nye Colorado 1650, ikke minst muligheten for å printe matt og blankt på samme flate.

Matt og blankt trykk på samme flate

Relieff Reklame ble etablert av Eva Utvåg og Thomas Arildset i 2010, og i fjor landet de en omsetning på solide 19 millioner kroner. Fjoråret ble også ett trinn opp produksjonsmessig, med den nye Colorado-printeren og med Stig Børre Elvegård med på laget, som produksjonssjef. Stig Børre bragte med seg verdifull produksjonserfaring, ikke minst fra Canons Colorado-teknologi.

Akkurat nå produserer vi tapet med kombinasjon av matt og blankt trykk. Muligheten for å printe med matt og blankt på samme flate i én operasjon, det er utvilsomt blant de egenskapene vi verdsetter høyest med Colorado-teknologien, sier han.

Dessuten snakker vi faktisk om en firedobling av printkapasiteten målt i kvadratmeter, sammenlignet med tidligere, supplerer Thomas.

Dermed er det ikke overraskende at de to kollegene er fornøyde, der Colorado-maskinen summer velkjent med blått produksjonslys, midt i det imponerende showrommet hos Relieff.

canon_relieff

Imponerende flott showrom hos Relieff, der de viser et solid utvalg av gave- og profilprodukter de kan levere.

Langvarige kundeforhold med ledende aktører

Relieff Reklame har i dag fem medarbeidere, i tillegg til at de leier inn montører fra ulike steder i landet. Noen kunder kjøper profilklær eller andre enkeltprodukter, mens andre kjøper et helt spekter av produkter og har fått egen nettbutikk satt opp fra Relieff.

Det krever litt arbeid å sette opp en nettbutikk for kunden, men det bygger langsiktighet i kundeforholdet, og kunden slipper å bruke tid på å lete etter produktene. Alt fra bestilling til effektuering går raskere, sier Thomas, som forteller at Volvo Trucks er en av flere store aktører som har benyttet Relieffs tjenester gjennom mange år.

Der har vi fått ansvaret for synligheten til forhandlerne også, og håndterer alt fra messestands til profilering av kjøretøy. Trysilsenteret er en annen spennende kunde, der vi nylig sørget for ny innredning både utvendig og innvendig. Det er ingen mangel på bedrifter som ønsker synlighet, men det kreves effektive produksjonsløsninger og kunnskapsrike medarbeidere for å være konkurransedyktig. Investeringen vår i Colorado-teknologi bidrar til å styrke oss i konkurransen, med høyere kapasitet og mulighet for å tilby unike sluttprodukter, avslutter Thomas Arildset hos Relieff Reklame på Kolbotn.

Medarbeidere som håndterer det meste av oppgaver for å skape synlighet. Alicia Cvijanovic (t.v.) er webdesigner og ansvarlig for digital markedsføring, mens Yvonne Kvernflaten blant annet holder i alle tråder på messer og utstillinger for kundene.

canon_relieff

Matt og blankt print på samme flate fra Colorado 1650, i dette tilfellet på tapetmateriale.

Matt og blankt print på samme flate fra Colorado 1650, i dette tilfellet på tapetmateriale.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og løsninger?