Løsninger

Åpenhetsloven: Vi kan bistå deg med leverandørhåndtering

I en verden hvor etisk og ansvarlig næringsliv står i fokus, forplikter Åpenhetsloven virksomheter til å utøve aktsomhet i sin leverandørkjede. I Canon forstår vi viktigheten av å opprettholde integritet og transparens i alle ledd av virksomheten.
Be om mer informasjon
to kvinner og en mann sitter ved et bord og ser på et dokument

Oversikt

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som hjelper din bedrift å etterleve lovens krav og fremme ansvarlig næringsliv. Løsningen er designet for å bistå din bedrift med å kartlegge og vurdere faktiske eller mulige negative konsekvenser i leverandørkjeden.

Fordeler med vår løsning

 • Tilpassede skjemaer for effektiv datainnsamling

  Vår løsning er bygget på OECDs retningslinjer for ansvarlig næringsliv. Med tilpassede skjemaer kan du enkelt innhente nødvendig informasjon og dokumentasjon fra dine leverandører, og sikre at du har den innsikten du trenger for å gjennomføre alle trinn i aktsomhetsvurderingen.

 • Automatisering og overvåkning

  Gjennom vårt system for leverandørhåndtering kan du automatisere overvåkningen av leverandørkjeden. Systemet sender ut automatiske påminnelser om viktige frister og aktiviteter, og sikrer at ingen detaljer overses.

 • Sikkerhet og compliance

  Med en oppetid på 99,9% og AES 256-bit kryptering, garanterer vi sikker overføring og lagring av dine data. Tjeneste er ISO 27001 sertifisert, noe som bekrefter vårt engasjement for datasikkerhet.

 • Integrert E-signatur og smart søkemotor

  Digitaliser og effektiviser signaturprosessen med integrert e-signaturfunksjon. Vår smarte søkemotor gjør det enkelt å finne relaterte dokumenter, takket være OCR-behandling og indeksering.

 • Støtte for mobil og nettbrett

  Løsningen er designet for å tilpasse seg enheten du bruker, enten det er mobil, nettbrett eller datamaskin, slik at du alltid har tilgang til viktig informasjon, uansett hvor du er.

La oss hjelpe deg å navigere i åpenhetslovens krav og styrke din virksomhets ansvarlige næringspraksis. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan Canon kan bistå deg med åpenhetsloven.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med åpenhetslovens krav?