Løsninger

Hvorfor velge en skybasert løsning for sikker utskrift?

uniFLOW Online gir deg en sikrere måte å behandle dine dokumenter på, reduserer ditt papirforbruk og fjerner behovet for unødvendige printservere.
Kontakt oss
16_9_AdobeStock_388007642.jpg

Oversikt

I dag velger våre kunder skybaserte plattformer for sikker utskrift og skanning. Det gjør hverdagen enklere for både brukere og IT-avdelingen.

Fordeler

Våre skybaserte plattformer kommer med en rekke fordeler. Utforsk hvordan uniFLOW Online kan bidra til din bedrift.
Enhance customer experience

Én skriverdriver for alle skrivere

Glem utfordringen med å velge riktig skriver når du skal skrive ut et dokument. Du trenger kun én driver å forholde seg til, og du kan likevel hente utskriften fra hvilken som helst tilknyttet skriver. Driveren i uniFLOW Online er en universaldriver, hvilket innebærer at du kun trenger én driver. Etter at du har skrevet ut et dokument, så oppbevares det i din sikre utskriftskø, inntil du finner en skriver og henter din utskrift.

Work professionals smiling while looking at a tablet together

Økt effektivitet

Brukeren kan benytte seg av PC, Mac eller mobiltelefon for å skrive ut sine dokumenter. uniFLOW Online støtter også utskrift fra hjemmekontor.
Skann direkte til egen e-postadresse, OneDrive for Business, SharePoint Online, Teams, Google Drive eller andre destinasjoner i skyen. Skanning til en mappe på egen PC eller filserver er også mulig. Med direkte skanning til et arkivområde, unngår man unødvendige dokumentduplikater i brukernes e-post innbokser.

AdobeStock_162834039

Sikkerhet

Pålogging krever enten PIN-kode, adgangskort eller mobiltelefon. GDPR ivaretas ved at brukere alltid er tilstede når dokumenter skrives ut, og ingen dokumenter etterlates på skriverne. Dokumenter krypteres både ved skanning og utskrift for å øke sikkerheten. Ingen andre kan lese dine dokumenter, slik at det blir å lettere å håndtere sensitive dokumenter.

deserra_210607_0870.jpg

Lettere IT-administrasjon

Brukere synkroniseres automatisk fra Azure AD, og brukere kan benytte standard brukernavn og passord for pålogging. Drivere distribueres med Intune eller tilsvarende Group Policy verktøy. Microsoft Universal Print kan også benyttes som sikker utskriftskø, og enkelt deles med brukere i Azure AD.

uniFLOW Online tilbyr ikke sin egen identitetsadministrasjon, men aksepterer i stedet påloggingsinformasjon fra flere identitetsleverandører. Påloggingsinformasjon fra Microsoft Azure Active Directory®, Active Directory® Federation Services eller en lokalt Active Directory® kan aktiveres for pålogging. Google, Yahoo!®, Windows Live, AuthO, Okta, OneLogin™ eller kan også fungere som autorisasjon for å logge på.

Team working on a project around a laptop – Canon UK

Utskrifter for gjester

Gjester kan enkelt skrive ut ved å sende ønskede dokumenter til en e-postadresse. Din gjest mottar automatisk en e-post i retur med en utskriftskode, slik at de kan logge på skriveren og velge hvilke dokumenter som skal skrives ut.

AdobeStock_474626957.jpeg

Kostnadsbesparelser

uniFLOW Online er en fullverdig skybasert løsning. Det er ikke nødvendig å koble til lokale printservere, eller andre hardwarebaserte komponenter på dine skrivere / kopimaskiner. Det er vanlig å spare tusenvis av kroner hver måned ved å fjerne én enkelt printserver. I tillegg er uniFLOW Online en SaaS løsning basert på abonnement pr. tilknyttet skriver, slik at det ikke er nødvendig med up-front investeringer.

AdobeStock_284730336.jpeg

Miljø

Vi har spart den viktigste begrunnelsen til slutt. Skybaserte løsninger betyr at man er flere som deler på en felles infrastruktur, uten at dette går på bekostning av integritet eller sikkerhet. Løsninger for sikker utskrift bidrar ofte til at selskaper samtidig får anledning til å redusere i antall skrivere, ettersom sikkerhet alltid er ivaretatt og behovet for personlige skrivere forsvinner. Uavhentede utskrifter ligger heller ikke igjen på papirbrettet til skriverne, men slettes heller automatisk fra utskriftskøen etter et forhåndsbestemt tidspunkt (eksempelvis 3 dager). Det er ikke uvanlig at innføring av sikker utskrift gir en nedgang i totalt utskriftsvolum på mellom 20-40%.

Miljøbesparelser hos dere kan dokumenteres i rapporter tilgjengelig i uniFLOW Onlines webgrensesnitt, eller med eksporterte .csv rapporter som kan importeres til Microsoft Power BI.

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre tjenester?