Løsninger

Hybrid oppsett med både sky og server

Noen kunder ønsker i en mellomfase bruke både sky og printserver samtidig
Kontakt oss
Office professionals in a meeting – Canon UK

Oversikt

uniFLOW Online Hybrid – det beste av to verdener. Kombiner bruken av både sky og server for å få tilgang til all teknologi.
Canon Camera

«En kombinert løsning som dekker alle behov»

Med uniFLOW Online er det også mulighet for å kunne benytte lokale printservere, dersom et behov for lokal infrastruktur melder seg. uniFLOW LTS er en serverbasert løsning for sikker utskrift og skanning. Disse serverne kan knyttes opp mot uniFLOW Online, og dermed kan også en serverversjon av uniFLOW kunne tilbys som en SaaS-løsning.

Fordeler med løsningen

Fordelen for brukeren er at de kun har én applikasjon på skriverne som håndterer sikker utskriftskø. Det vil si at brukeren har et felles brukergrensesnitt for sine dokumenter, uansett om det skrives ut fra sky eller server.

Canon Camera
Canon Camera

På samme måte er det også én applikasjon for skanning. Skanning til skydestinasjoner (eksempelvis OneDrive) håndteres via uniFLOW Online, mens skanning til en lokal filserver kan behandles av en lokal printserver. Brukeren har kun et brukergrensesnitt, og trenger ikke å gjøre unødvendige valg av løsninger når de har behov for å skanne et dokument.

Kontakt oss

Er du på utgikk etter en hybrid løsning eller ønsker mer informasjon om våre tjenester?