A faster, more flexible approach to packaging.

Emballasje

Sørg for at bedriften din ikke blir glemt, ved å utvikle en raskere og mer fleksibel tilnærming til emballasje.

Merkevareeiere må produsere enestående emballasjedesigner som kan endres raskt, for at produktene skal skille seg ut i et tettpakket marked.

Vår digitale teknologi strømlinjeformer arbeidsflyten og gjør utskrift av små opplag raskere og rimeligere, slik at kundene kan teste ut og forbedre emballasjen.

Fordelene ved teknologien vår for emballasjeutskrift

Benefits Benefits

Gir maksimal designfrihet

Produser emballasje av høy kvalitet som enkelt kan tilpasses

Benefits Benefits

Hjelp kundene med å forbedre designene

Produser små opplag og prototyper på en økonomisk måte

Benefits Benefits

Overhold stramme tidsfrister

Utvikle automatiserte, komplette arbeidsflyter med minimal konfigurasjon

Benefits Benefits

Gi kundene et bredere tilbud

Tilby nye etterbehandlingsalternativer og nyskapende bruksområder

Tenk utenfor boksen

Thinking out of the box.
Takket være Canons støtte og teknologi er forretningsmålene våre innenfor rekkevidde

Atle Andreassen

Grunnlegger av i-Pack

Utfordringen

Den norske produsenten av emballasje og POS-grafikk i-Pack var på utkikk etter å forbedre og utvide tilbudet til kundene ved å håndtere flere av utskriftsbehovene internt. Ved å sette ut utskriftsjobber kunne ikke selskapet kontrollere utskriftskvaliteten og -nøyaktigheten eller produsere prototyper på en økonomisk måte. I tillegg var det en langsom og dyr prosess.

Thinking out of the box.
The solution

Løsningen

Etter å ha rådført seg med Canon besluttet i-Pack at den beste måten å realisere de ambisiøse planene om vekst på var å investere i en Arizona flatbedskriver. Arizona-skriveren er rask og svært allsidig, og er derfor det perfekte valget for å produsere små opplag av høy kvalitet.

Fordeler

I tillegg til å halvere kostnadene knyttet til outsourcing reduserte løsningen vår behandlingstidene med opptil 30 %, noe som førte til en økning i utskriftsvolumene på hele 300 %. Allsidigheten til i-Packs nye teknologi gjorde det også mulig for selskapet å tilby spennende nye bruksområder, som utskrift på tre, plast og stål.

The benefits

Skill deg ut i markedet ved å utvikle en mer kreativ og kostnadsbesparende tilnærming til produksjon av emballasje.


SNAKK MED OSS

Slik fungerer detHovedløsninger

Colorado 1640

Colorado er den først produksjonsskriveren som har Canons unike UVgel-teknologi, og den leverer enestående produktivitet med minimalt vedlikehold og eksepsjonell utskriftskvalitet på det største mulige utvalget av medier.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Arizona

Allsidige UV-flatbedskrivere som kan håndtere et stort utvalg nyskapende bruksområder på stive eller fleksible materialer. Den prisvinnende Arizona-serien gir utmerket utskriftskvalitet, selv ved høye hastigheter.

ColorWave 700

ColorWave 700 er en rask og fleksibel fargeskriver som er ideell for grafiske bruksområder i bredformat, og leverer høy kvalitet, hurtigtørkende og vannbestandige utskrifter på ubestrøkede, bestrøkede og egendefinerte medier.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality

imagePRESS

imagePRESS-serien består av digitale enheter som gir fargeutskrift av høy ytelse og utmerket kvalitet, og inkluderer et stort utvalg av modeller for bedrifter av alle størrelser.

ProCut

ProCut-serien har meget nøyaktige, automatiserte kuttebord som gir eksepsjonell allsidighet og produktivitet for grafiske bruksområder. Serien er også utstyrt med programvare som skaper en strømlinjeformet arbeidsflyt fra førtrykk til etterbehandling.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Få utskrifter av makeløs kvalitet med denne serien med bredformatskrivere med høy ytelse. Den gir fargespekteret og nøyaktigheten som trengs for krevende grafisk kunst.

ONYX Thrive

ONYX Thrive er en skalerbar programvare for utskriftsadministrasjon for displaygrafikk som forenkler hele prosessen for produksjon av dokumenter i bredformat. Den gir en strømlinjeformet arbeidsflyt med pålitelige, nøyaktige og feilfrie resultater gjennom hele prosessen.
ONYX Thrive
Hold deg konkurransedyktig i et marked som er i stadig utvikling, ved å investere i verktøyene våre for emballasjeutskrift.