Tjenester

Print som en tjeneste

Print som en tjeneste er en løsning som gir bedrifter en rekke fordeler, som blant annet fleksibilitet, sikkerhet, kostnadsbesparelser på en enkel måte. Med Canon i ryggen kan din bedrift stole på en pålitelig og innovativ leverandør som kan tilpasse seg deres spesifikke behov over tid.
Be om mer informasjon
AdobeStock_255191595

Oversikt

Print som en tjeneste er en innovativ løsning som gir bedrifter muligheten til å sette bort printbehovet sitt til Canon. Med denne tjenesten kan bedrifter frigjøre tid og ressurser, samt redusere kostnader og øke effektiviteten.

Friheten til å øke og redusere antall maskiner uten ekstra administrasjon, gjør at printtjenester også tilbyr en stor grad av fleksibilitet sammenliknet med en modell der bedriften eier alle maskinene selv.
Print som en tjeneste_ Canon Norge

Hvordan funger Print som en tjeneste?

Canons Print som en Tjeneste inneholder en rikholdig meny, der Canon overtar hele eller deler av driftsansvaret og eierskapet til maskinparken. I standardpakken er det inkludert leie av maskinene, fleksibilitet, automatisk bestilling av toner og rekvisita. Kundene kan også velge utvidede tjenester som flåtestyring, sikkerhetspakker, applikasjonsdrift og helpdesk. Alt dette sørger for at tjenesten leveres effektivt, sikkert og med høy oppetid.

Fordeler

 • Fleksibilitet

  Print som en tjeneste gir bedrifter en betydelig grad av fleksibilitet når det kommer til oppsett, drift, størrelser og plasseringer. Bedrifter kan tilpasse tjenesten til deres spesifikke behov og velge hvor mye av tjenesteproduksjonen de ønsker å sette bort til Canon. Med andre ord, bedrifter kan velge å sette ut alt eller bare en del av printbehovet.

 • Tilpasset teknologi

  Ved å velge print som en tjeneste får bedrifter tilgang til den nyeste teknologien og programvaren fra Canon, og på den måten opprettholde høy kvalitet på utskriftene. Med Canons teknologiske ekspertise og ressurser, kan bedrifter redusere risikoen for teknologisk utdatert utstyr, og øke produktiviteten.

 • Sikkerhet i hele verdikjeden

  Beskytt sikkerheten til bedriften! Ved å velge Canon, kan bedrifter være sikre på at sensitiv informasjon blir behandlet på en trygg og sikker måte. Canon har bransjeledende sikkerhetsprosedyrer og teknologi på plass for å sikre at dine data og dokumenter er beskyttet.

 • Enkelt

  Print som en tjeneste sparer tid og forenkler prosesser fordi tjenesten bygger på standardkomponenter som settes sammen og tilpasses din bedrifts behov. Canon tilbyr en enkel prosess for å kartlegge behovet, tilpasse tjenesten og sette denne i produksjon.

 • Kostnad- og tidsbesparende

  Print som en tjeneste kan bidra til å redusere kostnader. Ved å outsource sitt printbehov, kan bedrifter redusere kostnadene forbundet med å anskaffe og vedlikeholde printere og annet utstyr.
  På denne måten kan bedrifter spare tid og fokusere på andre viktige oppgaver.

 • Kontakt oss

  Ønsker du mer informasjon om Print som en tjeneste?