Vilkår

CANON EUROPA N.V. CANON EOS RP – VILKÅR FOR KAMPANJEN

1. ARRANGØREN

Arrangøren er Canon Europa N.V., registrert ved Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Nederland (“Canon”).

2. OM TILBUDET

2.1. Deltakere

2.1.1 Alle deltakere må være 18 år eller eldre og bosatt i EØS, Andorra, Monaco eller Sveits. («Deltaker»).

2.1.2 Alle deltakerne godtar å være bundet av disse vilkårene og betingelsene.

2.1.3. Forhandlere og distributører er utelukket fra kampanjen og kan ikke delta på vegne av kundene sine.

2.2. Tilbudsprodukter, -område og -perioder

2.2.1 Tilbudet kan innløses fra 27. februar 2019 kl. 00.00 til midnatt 30. juni 2019 («tilbudsperiode»).

2.2.2 Dette tilbudet er bare tilgjengelig ved kjøp av produkter som er oppført i klausul 3 («tilbudsproduktene»), fra forhandlere i Andorra, Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Slovakia, Spania, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike, eller fra en nettbutikk med et domene eller en registrert adresse i et av landene oppført ovenfor («tilbudsområdet»).

2.2.3 Alle tilbudsprodukter må være nye og ekte Canon-produkter. Innkjøp av brukte, renoverte eller overhalte produkter, eller produkter som er forfalskede eller som krenker åndsverksrettigheter for Canon-gruppen på noen måte (for eksempel, inkludert, men ikke begrenset til, parallelle eller «grå» produkter), er ikke kvalifiserte til denne kampanjen. Hvis du vil vite mer om parallelle produkter, kan du gå til Canon-butikken

2.2.4 Alle tilbudsproduktene må ha blitt levert til EØS-området samt Sveits, Andorra eller Monaco og distribuert av Canon Europa N.V. eller selskaper i Canon-gruppen i EØS, Sveits, Andorra eller Monaco. Rådfør deg alltid med forhandleren din for å unngå skuffelser.

2.2.5 Tilbudsprodukter som returneres (feilfrie) til selgeren, skal ikke anses som gyldige for kampanjen, og deltakere som fremmer krav for slike produkter, er ikke berettigede. Hvis Canon blir klar over slik svindel, står de fritt til å fremme søksmål mot involverte deltakere.

3. Hvordan du deltar

3.1.1 For å benytte seg av tilbudet må deltakeren kjøpe et CANON EOS RP-kamerahus eller CANON EOS RP-sett OG et objektiv som er inkludert i CANON EOS RP-kampanjen, OG gjøre et gyldig krav på nett. Kravet må gjøres i tilbudsperioden.

3.1.2 Objektiver som er inkludert i CANON EOS RP-kampanjen: EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, RF 35mm F1.8 MACRO IS STM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM, EF 24-70mm f/4L IS USM, EF 70-200mm f/4L IS II USM, EF 16-35mm f/4L IS USM, RF 24-105mm F4L IS USM.

3.2 Du fremmer et krav ved å gjøre følgende:

(i) Fyll ut og send inn et elektronisk kravskjema på riktig måte (blant annet ved å oppgi ett eller flere gyldige serienumre).

(ii) Skann, last opp og legg ved en kopi av kvitteringen eller ordrebekreftelsen ved netthandel (inkludert moms) for begge produktene i det elektroniske kravskjemaet.

(iii) Deltakeren vil da motta en e-post som bekrefter at kravet er mottatt, i tillegg til innloggingsdetaljer til en portal der statusen på kravet kan sjekkes. Hvis du ikke mottar en bekreftelse på e-post innen 24 timer etter at du sendte inn kravet, eller hvis du ikke har tilgang til en datamaskin, bes du kontakte kravtelefonen vår på +353 16 990 990.

3.3 Produktene i kampanjen avhenger av tilgjengelighet så langt lagerbeholdningen rekker. Canon er ikke ansvarlig i tilfeller der forhandleren ikke klarer å levere bestillinger av kampanjeproduktene i kampanjeperioden.

3.4 Det kan bare opprettes ett krav per kampanjeprodukt som kjøpes.

3.5 Dette kravet kan ikke løses inn i forbindelse med andre kampanjer.

3.6 Ved mottak og bekreftelse av kravet mottar deltakerne tilbakebetaling i form av beløpene som oppgis ved kjøp av tilbudsproduktene. Ingen alternativ ordning vil inngås, og ingen kontanter eller sjekk vil oppgis.

3.7 Canon har som mål å overføre via BACS innen 28 dager etter å ha mottatt et fullstendig og gyldig krav.

3.8 Når en deltaker ikke velger en av valutaene som tilbys i kravskjemaet, kan en valuta bli tildelt etter Canons eget skjønn.

3.9 Canon behandler ikke krav som mottas etter avslutningsdatoen for mottak av krav, som er den 28. september 2019. Canon behandler ikke krav som etter dets skjønn er ufullstendige eller uforståelige. Canon skal ikke holdes ansvarlige for krav som ble mottatt for sent eller ikke i det hele tatt.

3.10 Kun én BACS-betaling blir utstedt for hvert gyldige krav.

3.11 Hvis du er MVA-registrert og mottar en rabatt, kan den redusere den skattbare verdien av kjøpet, så du må muligens redusere den indirekte skatten din deretter.

4. ANSVARSFRASKRIVELSE

4.1. I den grad det er tillatt ifølge loven skal ikke Canon ha ansvar for tap, materielle skader eller personskader som en deltaker pådrar seg under denne kampanjen. Ingenting i disse reglene skal imidlertid ha virkning på Canons erstatningsansvar ved personskader eller dødsfall forårsaket av påvist uaktsomhet fra Canons ansatte eller agenter.

4.2. I spesielle tilfeller kan Canon ugyldiggjøre, korrigere og/eller endre andre konkurransebetingelser uten å holdes ansvarlig, forutsatt at slike endringer er nødvendige og kan begrunnes objektivt.

4.3. Canon forbeholder seg retten til å revidere krav for å sørge for at de overholder disse vilkårene og betingelsene, og å be om tilleggsinformasjon og understøttende dokumentasjon. Canon forbeholder seg retten til å ekskludere krav og/eller deltakere ved mistanke om at kampanjen misbrukes på en eller annen måte. Canons beslutninger i forbindelse med kampanjen er endelige, og Canon vil ikke delta i noen kommunikasjon om dem.

4.4 Hvis en kompetent domsmyndighet eller en annen kompetent myndighet anser en del av disse vilkårene som ugyldige, ulovlige eller ikke mulige å håndheve, skal den delen skilles ut fra resten av disse vilkårene, som fortsatt skal være gyldige i den grad loven tillater det.

5. PERSONVERN FOR DATA

Canon Europa N.V., 59 Bovenkekkerweg, 1185 XB, Nederland, fungerer som datakontrollør med hensyn til alle personlige opplysninger som deltakeren oppgir. De personlige opplysningene oppbevares trygt og kan bli overført til en trygg server utenfor EØS-området. De personlige opplysningene som samles inn fra deltakeren er underlagt Canons retningslinjer for personvern av forbrukerdata.

6. LOV OG JURISDIKSJON

Som en deltakende forbruker, gjelder lovene i landet ditt for alle våre kampanjer, og du kan ha rett til at en eventuell rettssak avholdes på ditt eget språk og i dine lokale domstoler. Et lokalt forbrukerråd kan gi deg rådgivning om rettighetene dine. Disse vilkårene og betingelsene begrenser ikke dine gjeldende lovfestede rettigheter.