The Full Frame Advantage
alt text goes here

Fordelen med fullformat

Fullformats 26,2 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC 7-bildeprosessor gjør at EOS 6D Mark II er bygd fra grunnen av for å gi profesjonelle resultater

Dynamisk område

EOS 6D Mark IIs nyeste CMOS-sensor gir et bredt dynamisk område som bevarer detaljer i skarpt lys og mørke skygger for å gi en autentisk stil og følelse. Raus eksponeringstoleranse gjør at du kan gjøre mer med filer under etterbehandlingen.

Lite støy i mørke forhold

Bilder tatt i mørke forhold, har lite støy og er klare. De fungerer med en maksimal følsomhet på ISO 40 000 (utvides til ISO 102 400). EOS 6D Mark IIs CMOS-sensor fanger inn så mye lys som mulig, og DIGIC 7-prosessoren reduserer artefakter som digital støy.

Neste generasjons bildebehandling

Innebygd korrigering av aberrasjon i objektivet forbedrer objektivets optiske ytelse ved å kompensere for faktorer som diffraksjon, forvrenging og kromatiske avvik. Resultatet er et bilde som er synlig bedre direkte fra kameraet.

Next level image processing
Powerful portraits

Flotte portretter

Fullformats EOS 6D Mark II produserer stadig grunnere dybdeskarphet enn kameraer med mindre sensorer, noe som gjør det til et flott verktøy for profesjonelle portrettbilder. Isolere et skarpt motiv mot en myk bakgrunn, og prøv å ta bilder med unike objektiver med bred blenderåpning, f.eks. EF 85mm f/1.2L II USM, for å oppnå effekten av svært grunn fokus.