Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

EOS 6D Mark II gir deg det du trenger for å gjøre fremskritt som fotograf, enten det gjelder større og mer ambisiøse fotoprosjekter, eller at du begynner å ta profesjonelle oppdrag

KJØP NÅ

Woman taking a photo

Bli kjent med EOS 6D Mark II

Se egenskaper og funksjoner som gir deg kreative fordeler

Se video

Det lille fullformatkameraet med det store hjertet

Denne nye standarden innen speilrefleksdesign kommer med pakninger som beskytter mot støv og fukt, og det at den er velkjent, gjør at den passer sammen med resten av EOS-utstyret ditt.

Se fullstendige spesifikasjoner

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Dine neste kreative fremskritt som fotograf

Portrettfotografer kommer til å elske dybdeskarpheten som fullformatsensoren til EOS 6D Mark II leverer, og evnen til å fange de mest kortvarige uttrykk med 6,5 bilder i sekundet. Kameraets sensor på 26,2 megapiksler fanger bilder fylt med detaljer og dynamikk og leverer landskapsbilder som utstråler en levende dybde og skarphet.

Finn ut mer

Presist fokus gir den viktige skarpheten

Avansert autofokus bruker 45 fokuspunkter av krysstypen for å fokusere med millimeterpresisjon, selv under mørke forhold som månelys. Ta selvsikkert bilder når du jobber med grunn dybdeskarphet, og spor dynamiske objekter mens de beveger seg i bildet.

Les mer

Precision focusing for critical sharpness

Ditt vindu til verden.

Den store pentagonprismeformede kamerasøkeren til EOS 6D Mark II viser et fantastisk tydelig bilde av omgivelsene og lar deg knytte naturlige bånd til motivet og ta bilder på instinkt.

Your window on the world

Komponer fra alle vinkler

Det er enkelt å ta bilder fra lave og høye vinkler av store områder med den vribare skjermen til EOS 6D Mark II som brettes ut og kan roteres i alle retninger. Prøv å bruke den til å ta bilder fra hoftenivå og få mer naturlige portretter.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Innebygget GPS* følger deg hele veien

Geomerk hvert bilde du tar med posisjonen din, uansett hvor du er i verden. En flott funksjon for å se hvor du har vært når du ser steder der du vil ta bilder eller skrive presise bildetekster for å beskrive alt du har opplevd.

Designet for å fungere godt sammen med smartenheter

EOS 6D Mark II bruker Bluetooth® for å koble til smartenheten** din via Wi-Fi gjennom et enkelt oppsett. Se gjennom og velg bilder på enhetsskjermen, og del dem deretter med venner. Enheten kan også brukes til å fjernstyre kameraet – inkludert Live View-modus

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Canon Photo Companion-app

En utmerket samarbeidspartner for alle som formidler visuelle historier. Photo Companion-appen vår gir deg tilgang til skreddersydd ekspertkunnskap og innhold når du trenger det, slik at du virkelig kan gi liv til historiene dine.

Finn ut mer

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Kinoaktige filmer i full HD

Ta opp filmer av utmerket kvalitet i Full HD med den grunne dybdeskarpheten som kjennetegner profesjonelle opptak. Dual Pixel CMOS AF justerer jevnt for å holde objekter som beveger seg, i fokus uten å forstyrre, avbryte endringer i fokus, og en innebygget digital bildestabilisator som fungerer langs fem akser, jevner ut uønskede kamerabevegelser.

Kameraet kan lage filmer med intervallopptak i 4K og fange små og sakte endringer i landskapet med en utrolig presisjon.

Welcome to the world of EOS

Prøv EOS

EOS 6D Mark II er støttet av et system med kameraer, objektiver og tilbehør som brukes av fotografer over hele verden.

Mer informasjon

Dynamisk forskjell

Canons sammenligning

EOS 6D Mark II

Canons sammenligning

EOS 6D

Effektive piksler (ca. MP)

26,2

20,2

Bildeprosessor

DIGIC 7

DIGIC 5+

Høyeste standard ISO-følsomhet

40 000

32 000

AF-punkter via søker

45

11

AF via LCD-skjerm

Dual Pixel CMOS AF

Kontrastgjenkjennende AF

Hastighet ved kontinuerlig fotografering (bilder/sek)

6,5

4,5

Filmer

60p full HD

Full HD 30p

Bildestabilisering for film langs fem akser

Ja

Nei

Vribar LCD-skjerm

Ja

Nei

Berøringsskjerm

Ja

Nei

Intervallometer

Ja

Nei

Intervallopptak

4K, Full HD

Nei

GPS

Ja

Ja

Tilkoblingsmuligheter

Wi-Fi med støtte for NFC og Bluetooth®

Wi-Fi

What's in the box

Innholdet i esken

EOS 6D Mark II

Øyemusling Eb

Kameradeksel R-F-3

Kamerastropp

LP-E6N batteripakke

Batterilader LC-E6E

Brukerhåndboksett

EOS 6D Mark II Omtale

Awards

Tilbehør

Relaterte produkter

*GPS-bruk kan være underlagt begrensninger i noen land eller regioner. Bruk av GPS må følge lover og regler på bruksstedet, dette gjelder også begrensninger for bruken av elektronikk.

** Tilkobling som alltid er på mellom smartenheten og kameraet via Bluetooth®, krever konfigurering med Canon Camera Connect-appen. Stabil Bluetooth®-tilkobling avhenger av smartenhetsmodellen og andre miljømessige faktorer. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker eid av Bluetooth® SIG, Inc., og Canon Inc. bruker slike merker er under lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Kompatible smartenheter må ha Bluetooth®-versjon 4 (eller nyere), kjøre iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) og ha den nyeste Canon Camera Connect-appen installert (tilgjengelig fra Apple App Store eller Google Play-butikken)