sharp image low light
alt text goes here

Presis fokusering

Enten du tar portrettbilder i studio med sanntidsvisning eller bruker søkeren for å se etter flyktige øyeblikk, fokuserer EOS 6D Mark II raskt og presist for å gi sylskarpe resultater.

focus in low light

Fokuser med trygghet, selv i lite lys

Hvert av EOS 6D Mark II 45 AF-punkter er av krysstypen for å gi økt følsomhet og nøyaktighet. Et dobbelt krysstypepunkt i midten fokuserer presist, selv i måneskinn (-3 EV), slik at du kan være trygg på at du får den viktige skarpheten når det gjelder.

Denne følsomhet gjør også autofokus mulig (opptil 27 punkter) med maksimal blenderåpning ned til f/8, som er nyttig når du for eksempel bruker supertelefotoobjektiver med telekonverteringslinser.

45 punkters vidvinkelfokusering og seriefotografering av 6,5 bilder per sekund

EOS 6D Mark II's 45 AF-punkter av krysstypen er spredt utover søkeren i et bredt mønster og fokuserer ekstremt nøyaktig. Det holder motiver i bevegelse skarpe i travle omgivelser eller høye hastigheter, selv når du tar 6,5 bilder per sekund.

canon wide area focusing

Rask fokusering med sanntidsvisning

Når du tar bilder i Live View-modus, kan Dual Pixel CMOS AF fokusere svært raskt og presist ved hjelp av EOS 6D Mark II vribare skjerm. Trykk for å velge et objekt som skal spores og holdes i skarp fokus mens det beveger seg rundt i rammen.

fast focusing shooting in live view