01-m50 hero

Vare

EOS M50 – vær først ute

Fem fantastiske mennesker, fem utrolige videoer – ett flott kamera med utallige kreative muligheter


Vi beveger oss bak kulissene for å finne ut hva det speilløse kompaktkameraet Canon EOS M50 4K kan gjøre. Disse fem fantastiske pionerene er blant de første til å oppdage kameraets funksjoner. Vil du være nestemann?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Profesjonell friløper, Ninja Warrior UK-finalist og vlogger. Katie har også vært kropps-stand-in for Ellie Goulding, Anne Hathaway og Milla Jovovich.

Fritt frem i huset

Katie McDonnell og Canon EOS M50, betjent av kjæresten Erik, viser frem ferdighetene sine i et hus som er et parkourparadis. Sakte film med 120 bilder/sekund fanget inn Katies baklengs saltomortale. «Ginger flip» fra flygelet ble fanget inn ved hjelp av fjernstyring.

Erik brukte burstlukkeren med 10 bilder/sek til å filme Katies kule 360-graders hopp fra balkongen. Deretter overførte han bildene trådløst til den bærbare datamaskinen.

«EN TING JEG VILLE GJØRE, VAR Å TA EN «GINGER FLIP» FRA DETTE FLYGELET …»

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

En kritikerrost reiseblogger og fotograf på fem kontinenter. Alex har også vunnet flere bloggerpriser.

Paris fra en helt annen vinkel

Med en selfiestang som koblet telefonen til Canon EOS M50-kameraet, kunne Alex Vizeo fornye kjærligheten sin til hjembyen Paris med fjernstyrte sanntidsvisninger. Alex fant veien til noen hemmelige hustak med fantastisk utsikt over den praktfulle byen og dens verdenskjente landemerker – som EOS M50 fanget inn i flott 4K-oppløsning. Paris i mitt hjerte!

«DETTE VAR DET JEG VAR UTE ETTER HELE DAGEN … DEN BESTE UTSIKTEN I PARIS! »

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Etter å ha vunnet et TV-overlevelsesshow har Kay gått videre til å bli en vellykket modell, musiker, TV-vert og Instagram-stjerne.

En mann, en båt og flukten fra byen

Kay Nambiar ble kanskje kjent da han vant et overlevelsesshow, men han kom på dypt vann da han reiste ut av byen i en båt og prøvde å navigere seg rundt i ødemarken utenfor Amsterdam.

Med hjelp fra Canon EOS M50s utskiftbare objektiver klikket alt på plass. Kay lærte at autofokus med trykk-og-dra-funksjon er perfekt for nærbilder, spesielt i møte med en ku!

«JEG SKAL SE OM JEG FINNER EN BÅT OG HVOR LANGT DEN KAN FØRE MEG. DETTE BLIR SPENNENDE! »

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celines sminkekunster er omtalt i magasiner som Vogue og Elle, og motetipsene hennes har gitt henne mange følgere i sosiale medier.

Sminkøren forlater studioet

Sminkøren Celine Bernaerts bestemte seg for at det var på tide å bytte ut studiobelysningen med det naturlige lyset utendørs, og tok med seg Canon EOS M50 ut. Etter å ha koblet til smarttelefonen, brukte Celine Intelligent Auto-modusen på kameraet til å ta en rekke selfier. Den innebygde RAW-behandlingen gjorde resten.

Hun fikk til og med låne en hest for å få et utrolig siste bilde den dagen.

«DET MEST AVGJØRENDE ØYEBLIKKET I DETTE LILLE EVENTYRET? JEG SKAL FOTOGRAFERE SAMMEN MED HESTER. »

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Solslikker, personlig trener, forfatter og gledesspreder. Anne tilhører en ny generasjon fitnessvloggere.

Fange inn klatreturer i lite lys

Anne Dubndidu har flere ganger gått den fjellendte Pic Saint Loup-stien i Languedoc i Frankrike, men aldri om natten. Sammen med Canon EOS M50 brukte Anne en blanding av lange eksponeringer og normal fotografering med det raske 22mm f2-objektivet til å få mest mulig ut av den svake belysningen.

Anne nådde til slutt toppen av fjellet, akkurat tidsnok til å fange inn den flotte soloppgangen og en perfekt selfie.

«IKKE GLEM Å PRØVE NYE TING. DET ER GARANTERT VERDT DET. »

Canon EOS M50

Oppdag evnene dine med det inspirerende Canon EOS M50-kameraet

FINN UT MER