Canon EOS R3-fastvareoppdatering. versjon 1.21

Gi EOS R3 nye funksjoner og oppgradert ytelse, og ta kreativiteten din til nye høyder. Fastvareoppdatering versjon 1.21 er tilgjengelig som en gratis nedlasting og er enkel å installere på bare noen få minutter. [last ned her]

Serieopptak med opptil 195 bilder/sek. i full oppløsning

Med fastvareversjon 1.21 kan du legge til et egendefinert opptaksprogram for høy hastighet, som gjør at hastigheten for kontinuerlig fotografering kan utvides utover 30 bilder/sek. – helt til utrolige 195 bilder/sek. 1 Det er perfekt for å vise skjulte detaljer på objekter i rask bevegelse, noe som ellers ville være usynlig på en konvensjonell tidsskala.

Bildefrekvensen kan stilles inn hvor som helst mellom 30 og 195 bilder/sek., og antall bilder som tas i én bildeserie, er fra to til 50 ved hjelp av kameraets meny. Alle JPEG-, HEIF- og RAW-filer i full oppløsning kan fotograferes på denne måten, slik at du får fleksibiliteten du trenger, akkurat slik du liker å jobbe.

EOS R3

240p Full HD-video

I tillegg til EOS R3s fantastiske 4K- og 6K-alternativer gir fastvare 1.21 opptak i full HD med en superrask bildefrekvens på 240p – perfekt for silkemyk sakte film som avslører de nøyaktige detaljene i motiver i rask bevegelse.

240p Full HD video

Dybdekomposisjon i kameraet

Når dybdeskarpheten er grunn, kan EOS R3 automatisk variere fokus fra nær til langt unna mens du tar en bildesekvens. Når disse bildene kombineres, blir resultatet perfekt dybdeskarphet for motivet.

Med fastvareoppdatering 1.21 kan denne bildesekvensen nå slås sammen i kameraet, noe som gir et perfekt resultat som er klart til bruk. Funksjonen kan også brukes som en forhåndsvisning av hva som kan oppnås senere i etterproduksjonen, slik at du kan føle deg trygg på at du har det du trenger.

Dybdesammensetting er perfekt for fotografering av nærbilder eller makrobilder når dybdeskarpheten er begrenset. Det gjør det også mulig for fotografer å redusere tiden de bruker på etterbehandling av flere bilder, slik at de kan oppnå et resultat raskt i kameraet.

In-camera depth compositing

RAW-filbehandling i skyen

For å få best mulig bildekvalitet gjør fastvareoppdatering 1.21 det mulig å laste opp RAW-filer til nettskyen image.canon for behandling.

Herfra kan de konverteres til HEIF- eller JPEG-filer i skyen ved hjelp av avanserte algoritmer for demosaisering og høy ISO-støyreduksjon. Resultatet er imponerende, med færre artefakter i detaljerte områder og mindre bildestøy ved fotografering med høy ISO.

RAW file processing in the cloud

Profesjonelle intervallopptak

EOS R3 er et flott alternativ for intervallopptak: Sett kameraet til å ta bilder med intervaller på mellom to sekunder og 99 timer, 59 minutter og 59 sekunder for opptil 3600 bilder. På slutten av sekvensen kombineres bildene for å lage en film med høy oppløsning uten behov for ekstra programvare. Du kan også være trygg på å få med deg alt: Hvis strømmen slås av eller batteriet er tomt, fortsetter kameraet der det ble slått av igjen når strømmen kommer tilbake, uten at du må angi alle innstillingene for tidsforløp på nytt.

Kom nærme med et knappetrykk

Etter tilbakemelding fra profesjonelle fotografer som fotograferer med EOS R3, har vi lagt til muligheten for å tilordne enten en digital beskjæring på 1,6x eller et størrelsesforhold på 1:1, 4:3 og 16:9 til én av kameraets egendefinerte kontroller. Det gjør at du kan ta nærbilder av motiver som er langt unna, uten å ta kameraet vekk fra øyet. Det er ideelt når ting er hektisk og du vil ha det perfekte bilderesultatet som du raskt kan sende tilbake til byrået ditt.

Get close at the touch of a button
  1. AE- og AF-sporing er ikke tilgjengelig i høyhastighetsmodus. Du kan angi opptil 50 bilder du har tatt