low-light photography

Kameraer for dårlige lysforhold

Canons kameraer for dårlige lysforhold har HS System, som gjør at du kan fange opp den ekte atmosfæren i øyeblikket når solen går ned.

Bedre klarhet – mindre støy

Fotografering i svakt lys med en smarttelefon kan resultere i skuffende bilder av dårlig kvalitet. Et kompaktkamera for dårlige lysforhold fra Canon bruker avansert optikk og avanserte sensorer og prosessorer for å ta flotte og realistiske bilder under dårlige lysforhold.

photography clarity

Fang opp den faktiske stemningen i øyeblikket

Hvis du bruker blits for å ta nattbilder i lite lys, kan dette ødelegge stemningen i bildet og resultere i bleke ansikter og unaturlige farger så vel som mørke bakgrunner. Canons kameraer for dårlige lysforhold med HS System gir flotte resultater uten å bruke blits, slik at du kan fange inn nøyaktig det du ser.

face woman photography

Si farvel til uskarphet

Håndholdt fotografering i svakt lys kan føre til kameraristing og uskarpe bilder, men med våre Canons kameraer for dårlige lysforhold med HS System, objektiver med stor blenderåpning og Intelligent IS kan du ta håndholdte bilder i levende lys eller på en konsert og fortsatt oppnå skarpe resultater.

shooting handheld in low light

Avanserte teknologier for flotte bilder i lite lys

Canons innovative HS System er en eksklusiv kombinasjon av en sensor med høy følsomhet – som fanger opp mer lys – og en kraftig DIGIC-prosessor. Det sørger for førsteklasses bildekvalitet og utmerker seg i dårlige lysforhold ved å fange opp den ekte atmosfæren i øyeblikket.

Objektiver med stor blenderåpning

Disse objektivene med blenderåpninger på f/1.8 slipper inn mer lys, noe som gir raskere lukkerhastigheter for naturlige bilder og mindre uskarphet. Et Canon-ekspertkamera med rask premiumoptikk og HS System, er det ideelle valget hvis du vil mestre fotografering i lite lys.

G7 X camera

Intelligent IS

Canons nyskapende løsning Intelligent IS er et avansert optisk bildestabiliseringssystem som motvirker kameraristing, slik at du kan ta håndholdte bilder uten uskarphet i lite lys. Det er allsidig og justerer seg til ulike motiver for å sikre flotte resultater.

low light city photography

Vær oppmerksom på at alle funksjoner ikke er tilgjengelige for alle produkter.