Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Fang inn filmer med et utmerket, tydelig lydspor ved hjelp av denne retningsstyrte stereomikrofonen av høy kvalitet fra Canon. Den har en kompakt og lett shotgunutforming og fanger inn lyd fra ulike retninger.

Fordeler

  • Ekstern retningsstyrt stereomikrofon for EOS-kameraer*
  • Bredt frekvensområde og høy følsomhet for å gi fyldig, detaljert lyd
  • Tre retningsmodi for å fange inn ulike motiver
  • Støtmontering og vindskjerm reduserer uønsket støy
  • Kompakt, lett utforming som er enkel å bære med seg

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Ekstern shotgunmikrofon


Den retningsstyrte stereomikrofonen DM-E1 har shotgunutforming og tar opp lyd av høy filmkvalitet. Den er enkel å montere på tilbehørsskoen og koble til 3,5 mm mikrofonkontakten på et omfattende utvalg av kompatible EOS-kameraer.*.

Fyldig, realistisk lyd


Fang inn fyldig, realistisk lyd, f.eks. hele tonerekkevidden i en musikalsk opptreden, fra de høyfrekvente lydene fra fioliner og fløyter til de dype tonene fra bassinstrumenter, med en rekkevidde på 50 Hz til 16 kHz. Følsomheten på -42 dB gjør at du kan ta opp selv de laveste lydene.

Muligheter for allsidig retningsstyring


Legg til et imponerende lydbilde i filmen ved hjelp av tre modi med retningsstyrt innfanging. Du kan enkelt bytte mellom 90 og 120° mønstre for å ta opp høykvalitets stereolyd i rom i ulike størrelser, eller bruk shotgunmodus (mono) for å gjøre klare opptak av motiver som snakker direkte til kameraet, uten forstyrrelser fra omgivelsene.

Lydspor av høy kvalitet


Ta opp klar lyd av høy kvalitet uten uønsket støy ved hjelp av en støtmontering som motvirker vibrasjoner når kameraet eller objektivet betjenes, en medfølgende vindskjerm som betydelig reduserer støy fra vind utendørs, og et S/S-forhold (signal/støy) på 66 dB som gir mindre bakgrunnsstøy.

Enkelt å bære med seg


Den kompakte og lette utformingen gjør at mikrofonen er enkel å bære med seg uansett hvor du går. Den fungerer som en god opptaksenhet sammen med kameraet og objektivet, slik at du komfortabelt kan filme håndholdt i lengre perioder. Et lett litium knappebatteri holder vekten nede.

* Anbefales ikke å brukes med EOS-1D Mark IV og EOS 550D fordi de ikke har manuell volumkontroll for mikrofoninngangen

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, funksjonene og hva den kan gjøre.

  • Directional Stereo Microphone DM-E1
  • Vindskjerm for DM-E1
  • Instruksjonshåndbok
  • Garantikort