Canon Camera

PROGRAMVARE

CANON EOS UTILITY

Fjernstyr EOS-kameraet og overfør filene dine enkelt med gratis kameraprogramvare fra Canon for PC og Mac.

CANON EOS UTILITY

Gratis programvare for filoverføring og fjernstyrt fotografering for EOS-kameraer

Overfør bilder og filmer til en PC eller Mac, eller fjernstyr kameraet for tilkoblet fotografering. Bruk en USB-kabel eller en Wi-Fi-tilkobling* for trådløs bildeoverføring og fjernstyring.
 • Administrer fotograferingen din

  Bruk kameraet som normalt, og når du er koblet til EOS Utility, overføres bildene automatisk til en datamaskin, minnekortet i kameraet eller begge deler. La kunden velge favorittene sine mens fotograferingen pågår.

 • Fjernstyr kameraet

  Få perfekt innramming med forhåndsvisning i sanntid ved hjelp av rammerutenett og komposisjonsverktøy. Kontroller kameraet fra en datamaskin med kablet eller trådløs* tilkobling, noe som er ideelt for fotografering av stillbilder i et studio eller idrettsarrangementer. Med EOS Utility kan du også aktivere intervalltidtakerfunksjonen for intervallopptak.

 • Organiser de overførte filene

  De overførte bildene kan automatisk få nytt navn og bli lagret i mapper basert på datoen og klokkeslettet de er tatt, og andre innstillinger som gjør det enklere å organisere dem. Du kan også legge til eller endre metadata og opphavsrett for bildene dine.

 • Legg til egendefinerte bildestiler, og koble til DPP

  Registrer de nedlastede bildestilene på EOS-kameraet, og lag dine egne filmsimuleringer og fargeprofiler. EOS Utility kan også enkelt integreres med Digital Photo Professional, slik at du får en effektiv arbeidsflyt.

 • Oppdater kamerainnstillingene og -fastvaren

  Bruk EOS Utility til å forenkle kameraoppsettet. Oppdater kamerainnstillingene, inkludert nettverks- og ftp-innstillingene, synkroniser klokkeslett og dato med datamaskinen din, og installer fastvareoppdateringer i kameraet og objektivene.

 • Overfør bilder og filmer fra kameraet

  Bruk EOS Utility til å overføre bilder og videoer fra et kamera til en PC eller Mac. Velg bestemte bilder, alle bilder eller bare bildene du ikke allerede har overført.

Tilgjengelig for Mac og Windows

Last ned Canon EOS Utility-programvaren

Relaterte artikler

Du er kanskje også interessert i …