image.canon
alt text goes here

image.canon

Gled deg over sømløs overføring av bilder og filmer til enhetene og Internett-tjenestene dine, samt kostnadsfri skylagring, automatisk fra Canon-kameraet* ditt.

Finn ut mer og last ned

Sømløs medieoverføring og kostnadsfri lagringsplass

Koble automatisk til mellom Canon-kameraet* og skylagringen, der alle bildene og filmene dine – inkludert CR3 RAW-filer og 4K – lagres sikkert i 30 dager** og overføres automatisk til enhetene og Internett-tjenestene dine. I tillegg får du langtidsoppevaring av bildebiblioteket ditt i samme størrelse som på sosiale medier, i tillegg til 10 GB for de viktigste originalbildene dine.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon kobler Canon-kameraet* til verden.

Se hvordan image.canon kan forandre hvordan du lagrer, behandler og deler bilder. Ingen kabler, uhåndterlige stasjoner eller kortlesere er nødvendig. Alt som trengs er deg og kameraet ditt.

Se video

I sentrum av Internett

image.canon er mer enn bare lagring. Den plasserer bildene dine, sendt automatisk eller manuelt fra et Wi-Fi-aktivert Canon-kamera*, til et sentralt knutepunkt for sømløs videresending.

At the heart of the internet

Automatisk overføring

Med Wi-Fi-aktiverte Canon-kameraer* fra 2020 kan du glede deg over automatisk overføring i bakgrunnen direkte til image.canon når du er koblet til Internett.

Automatic transfers

Gratis lagring

Lagre alle mediene dine, inkludert CR3 RAW-bilder og 4K-filmer i 30 dager** – rikelig med tid til å laste ned mediene til enhetene dine og overføre dem til favorittjenestene dine. Bilder i samme størrelse om på sosiale medier opprettes og lagres i ditt personlige bibliotek. Få 10 GB med langtidslagring for dine viktigste medier.

Free storage

Raske tilkoblinger

image.canon tilbyr rask overføring til favorittjenestene dine og PC-en, enten du vil ha en tilkoblet skylagring for familiebilder eller for profesjonell arbeidsflyt.

Fast connections

Praktisk, enkelt og intuitivt

Enkle, intuitive og praktiske løsninger er i sentrum av image.canon. Du kan enkelt sortere bildene slik du vil, og nyte problemfri deling av bilder direkte til sosiale medier eller e-post.

Convenient, simple and intuitive

Kontinuerlig utvikling

Med partnerskapet med Google Photos, Adobe Creative Cloud og spennende planer for regelmessige oppgraderinger for å støtte kreativiteten din gir image.canon deg de verktøyene du trenger for å holde tritt i en verden med 5G og kunstig intelligens.

Continuously evolving

Relaterte produkter

*Ikke alle Canon-kameraer støtter automatisk overføring i bakgrunnen. Andre kompatible Wi-Fi-aktiverte Canon-kameraer tilbyr enkel manuell overføring direkte til image.canon. Hvis du vil ha en fullstendig liste over kompatible kameraer, kan du gå til http://image.canon. Kompatible kameraer må være koblet til Internett via Wi-Fi.
**Etter 30 dager slettes de originale bildene med mindre de har blitt flyttet over til langtidslagring.