Canon Camera

APPER FOR CANON-KAMERAER OG -SKRIVERE

CANON
CAMERA CONNECT-APP

Koble kameraet ditt til smarttelefonen via Wi-Fi eller Bluetooth – og få utnyttet kameraets fulle potensial.

CANON
CAMERA CONNECT-APP

Få mer ut av kameraet med Canon Camera Connect-appen

Koble til og kontroller kameraet på kreative og dynamiske måter fra en kompatibel smarttelefon eller et kompatibelt nettbrett, og hold deg oppdatert og last ned1 de nyeste fastvareutgivelsene – alt fra én viktig Canon-app.

Fordeler

Koble Canon-kameraet ditt til smarttelefonen eller nettbrettet for å gjøre mer enn noen gang før.

 • FJERNSTYRT KAMERAKONTROLL

  Finjuster

  Komponer bildet og gjør endringer i kamerainnstillinger og eksponeringsverdier på en behagelig måte på telefonen.

 • LAST NED

  Last ned og del mens du er på farten

  Koble deg til smartenheten din, og velg bilder eller videoer som skal overføres fra kameraet. Deretter kan du dele bilder via sosiale medier eller sende e-post til kunder uten ledninger og annet styr.

 • FASTVARE

  Hold deg i forkant med fastvareoppdateringer1

  Hold kameraet og objektivene dine i perfekt stand med de nyeste fastvareutgivelsene som ofte låser opp nye funksjoner. Oppdater fastvaren via smarttelefonen din mens du er på farten eller uten tilgang til kameraet, uten behov for PC.

 • BLUETOOTH-FJERNKONTROLL

  Ta bilder og film eksternt

  Hold deg selv borte fra bildet, og bruk den brukervennlige Bluetooth-fjernkontrollfunksjonen til å ta bilder eksternt.

 • INFORMASJON OM BELIGGENHET

  Geotagging av bilder

  Hvis kameraet ikke har innebygd GPS, kan du bruke telefonens plasseringsdata og legge til informasjon om beliggenhet i bildene for å legge til rette for smart katalogisering og bildeteksting senere.

 • SE GJENNOM OG MERK

  Sjekk bildene dine mens du er på farten

  Koble deg til kameraet mens det er i vesken, og se gjennom bilder på telefonen. Merk de beste bildene på telefonen, eller slett dem du ikke liker. Dette gjør at nedlasting og redigering går raskere når du kommer hjem.

Se etter fordelene

Canon Camera

FJERNSTYRT KAMERAKONTROLL

Ta bilder og film eksternt

Når du skal fotografere dyr, ta landskapsbilder med lang eksponering, ta en artig selfie eller til og med vlogge, gir fjernkontrollfunksjonen deg nye kreative alternativer for fotografering og filmopptak. Følg med på sanntidsvisningen på enheten din på avstand, samtidig som du kan justere mange av kamerainnstillingene. I et studiomiljø kan du fjernstyre blitsen ved å bruke ST-E10 Speedlite-senderen. Og ved enda lengre eksponeringer ved bruk av Bulb-modusen kan du unngå kameravibrasjon ved å betjene lukkeren via appen i stedet for på kameraet.

LAST NED

Last ned, vurder og del

Koble deg til smartenheten din, og velg bildene du vil sende til smartenheten. Du kan velge å åpne bilder i andre Canon-apper, for eksempel Digital Photo Professional Express for redigering eller Canon Print-appen for utskrift. Det er også enkelt å overføre videoer fra kameraet, uten kabler og annet styr, for å effektivisere arbeidsflyten din. Størrelsen på filmer endres, slik at det blir enklere å dele dem når du er på farten. Når kameraet er parkoblet med smarttelefonen, kan du sjekke bildene du har tatt med kameraet, på skjermen til smarttelefonen, bare ved å bruke smarttelefonen. Dette kan du gjøre selv om kameraet er slått av. Bilder kan overføres til smarttelefonen i opprinnelig størrelse eller med ny størrelse, slik at du umiddelbart kan dele dem i feeder på sosiale medier.

Canon Camera
Canon Camera

GEOTAG

Nøyaktig posisjonsinformasjon

Ved å koble smarttelefonen til Canon Camera Connect-appen låser du opp telefonens GPS-funksjon. Det vil si at hvis Canon-kameraet ditt ikke har noen GPS-funksjon, kan du likevel kartlegge og registrere reisen din, uansett hvor du befinner deg. Du kan til og med enkelt stille klokken på kameraet når du reiser til andre tidssoner.

FASTVAREOPPDATERINGER

Hold kameraet ditt oppdatert

Ved å motta varsler om nye oppdateringer direkte i appen kan du sørge for at du alltid har den nyeste fastvaren for kameraet og objektivene. Last ned og installer den nye fastvaren for kameraet via telefonen, uten at du trenger en datamaskin eller å fjerne kort. Dette gjør at kameraet er oppdatert med den nyeste fastvaren uansett hvor du er, og gir deg visshet om at du har alle de nyeste funksjonene.1

Canon Camera

Last ned Canon Camera Connect-appen

Camera Connect-app kan lastes ned gratis på enheten din. Gå til App Store eller Google Play, og søk etter Canon Camera Connect. Du finner fullstendig informasjon om kompatibilitet på den aktuelle appsiden.

Informasjon om kompatibilitet

1Ved bruk av Canon Camera Connect-appen kan brukerne oppdatere fastvaren på Canon-kameraene sine. Denne funksjonen fungerer bare med fastvareoppdateringer for EOS R3, PowerShot Zoom og produkter som er lansert fra og med 2022.

Relaterte artikler