Notis om konsekvensen av nylige jordskjelv i Kyushu-regionen

TOKYO, 2. juni 2016 – Siden 14. april har flere jordskjelv rammet Kyushu-regionen i det sørlige Japan og forårsaket omfattende ødeleggelser og dødsfall. Disse jordskjelvene har også rammet driften til enkelte selskaper som leverer enkelte deler til Canons produkter. Dette kan ha en innvirkning på den fremtidige tilgjengeligheten til noen av Canons digitale kompaktkameraer på enkelte markeder.

Som et ledende selskap innen bildebehandlingsbransjen, gjør vi alt vi kan for å sørge for at dette har minst mulig innvirkning på kundene og forretningspartnerne våre.

Vi setter pris på din forståelse og fortsatte støtte.